Deksafort за мнения котки, инструкции за употреба, противопоказания - murkote за котки и котки

Тежка ли е забравен хормони унищожаване? Отговорът не е, че ако ние говорим за Deksaforte.

Инструкции за употреба на този наркотик за котки Deksafort

Така че, да се запознаете Deksafort - лекарството, на базата на две лекарства: дексаметазон натриев фосфат и дексаметазон фенилпропионат. В действителност, тези синтетични аналози на надбъбречната хормон и затова Deksafort работи като противовъзпалително, и като деконгестант, и, разбира се, като анти-алергия агент.Deksafort за котки

Ветеринарните лекари предписват това лекарство в хормон:

Това е време да се научите как да въведете Deksafort нашите домашни любимци.

Той Deksafort котки могат да котлет както интрамускулно и подкожно. В повечето случаи за облекчаване на симптомите, само една инжекция в обем от 0,25-0,5 мл медикамент.

Ако е необходимо да се възстанови инструмент можете да настръхвам една седмица.

Предимства и недостатъци

 • Оперативната ефект на лекарството;
 • Продължително действие;
 • Тя произвежда лекарството в Холандия и е очевидно предимство на кармата.

Противопоказания

 • Бременните котки не Deksafort администрирани;
 • Вие не можете да посегнат и медицина по време на ваксинацията;
 • Противопоказание са такива диагнози като: диабет. Остеопорозата, хиперадренокортицизъм, проблеми със сърцето, заболяване на бъбреците. сърдечна недостатъчност, вирусни заболявания, гъбични заболявания.

странични ефекти

 • Повишената образуването на урина;
 • Честото уриниране;
 • жажда;
 • Хранителни разстройства;
 • алопеция;
 • сънливост;
 • Свличане корема;
 • Остеопорозата.


Преглед на Deksafort подготовка за котки

Константин: "Нашата котка е на 14 години и възрастта се отразява. След като проблемите започнаха този ред: Кузма започна да сърбят без прекъсване. Ние го тествахме на алергии, и паразити - като мъчителен сърбеж няма никакви предпоставки. Предполага се, че на тази възраст, свързани с хормонален дисбаланс. Разбира се, ние сме регистрирани на хормони, но да им дадем много склонни. Въпреки това, изглежда изборът имахме, и спряхме на производство Deksafort Холандия.

Инжекции по схемата: polkubika едно убождане в три пъти седмично. Облекчение дойде след първата инжекция. Тогава Кузма вид успокои, но след три месеца всичко отново започна. Ветеринарят предупреди, че лекарството сега ще трябва да се закачам малко за цял живот. "

Настя: "Когато котката на майка ми Варвара 5 годишна възраст тя започва да сърби ужасно. Лекарите веднага заявиха, че това не е алергия, но с хормонални проблеми и да бъдат съветвани Varia стерилизирани. Но това не помогна. Още в друг клиника в Киев, ние предадохме анализи и Барбара са идентифицирани автоимунно заболяване, което даде пемфигус. Назначените лекари Deksafort ние намушкан три пъти. Ефектът трае 8 месеца. След следващия курс Ukolov Варя не е надраскана шест месеца. Тогава животът е намалял. За последните три години, ние убождане подготовката на четири курса годишно.

Анна: "По едно време, в ветеринарни клиники в Москва Deksafort го нямаше и това беше катастрофа! Нашата ориенталски котки. е така, четка себе си просто направих рани по тялото. Не помогна и всичко, в резултат на медикаменти нареди на всички на другата страна и да се успокои котката, лошо нещо, веднага след първата инжекция. За втори път трябваше да се убоде една седмица и повече сърбеж беше изчезнал. Кой го е преведен на хипоалергенни храни за домашни любимци. "

Дария: "По-възрастните животни страдат понякога много странни. нашата котка започна да се срешете с кръв. Съгреших бълхи, но лечението не премахва сърбежа. Лекарите също предписани Преднизолон е тогава suprastin - котка надраскани, но след първата инжекция, "Deksaforta" тя заспа и след това просто намерени втора младост - започнаха да се яде, оредяваща коса гъсталаци. Тъй като сърбеж от време на време назад, аз се намушка котка това лекарство, ако е необходимо.

Прочетете също и за препаратите:

 • В Украйна, ампула от 50 мл струва 525 гривна,
 • В България - 1160 рубли.