Да оцелееш (1992) - Гледай онлайн

Просто, за да оцелее, отколкото

Искам да видя Наблюдаваните Колекции

Гледайте онлайн

Вижте също

Просто, за да оцелее, отколкото

Просто, за да оцелее, отколкото

Просто, за да оцелее, отколкото

Просто, за да оцелее, отколкото

Просто, за да оцелее, отколкото

Просто, за да оцелее, отколкото
Itan Хаук

Просто, за да оцелее, отколкото
Винсънт Спано

Просто, за да оцелее, отколкото
Dzhosh Hemilton

Просто, за да оцелее, отколкото
Сам Беренс

Просто, за да оцелее, отколкото
Дейвид Kriegel

изтегляне

Съвсем наскоро четох една книга, и веднага, без отлагане, гледали филма. Книгата бях шокиран. заглавие на книгата: "Alive"


Сценарист: Пол Пиърс Четене.
Книгата е написана на английски език, но много Porst език. Книгата е много малка и лесна за четене. Също така в книгата са реални снимки на всички участници, че полет Йеше преди бедствието, има снимки, те се прави там (някои камери са били).
Дори и в книгата е писано, че този филм по никакъв начин не обсъжда. обществената реакция към това, което ядете един друг. В действителност това беше шок за обществеността. но във филм за реакцията на публиката, която не се споменава изобщо. Също така е много интересно е писано за това как двете оцелели се оттеглиха за помощ, кръстосани планините и слязох долу, се оказаха в някакъв ферма. Фермерът не можеше да повярва в началото, но след това, когато той uvilel, че в един ден ям месечния си запас от храна, най-накрая повярвах. Обадете се за помощ, и там вече са спасени останалите.
Ако съдим ситуацията въз основа на книгата, филмът е пълен с неточности, всичко е много спокойна, така че филмът загубила основната идея. Но в никакъв sluagh, аз не съм съжалявал изглеждаше. Ми хареса филма. Но книгата е толкова вълнуващи написал много интересни факти показва, че препрочитам д а четири пъти от корица до корица.

когато филмът направи голямо впечатление. Книгата не чете. Благодарим Ви, че ми напомня, Кирил. е филм, който трябва да внимавате за всеки.

"Налице е остра чувство за самота и липсата на необходимите материални неща. Ме издигна до най-високата духовна ниво, където се чувствах присъствието на Бог. Има Бог, който ме учили в училище, а има и Бог, който е скрит от нас, всички предимства на цивилизацията, и този Бог, че е намерен" ,

С тези думи започва тази интересна история.
На каква цена сте готови да платите, за да намерите Бога?
Една книга се казва, че трябва да се въвеждат в жертва трябва да "умре", за да намери Бога.

Съзнателно и подсъзнателно, аз бях винаги търсим такава ситуация да се тества. Кажи, един е известно в беда. Един мъж е известен в екстремни ситуации на физически и / или психически. През целия си мъдрост, знание, сила, любов, вяра, надежда и решителност, смелост, остроумие, хумор, издръжливост, лоялност, жертва за другите - всичко това и още се тества / открит в екстремни ситуации. Особено, когато там е въпрос на живот и смърт. Всички ние сме добри и смели в топлите, меки дивани, добре хранени след вечеря и чаша вино.

Аз не знам дали има обратна връзка момчета в този филм, който беше там живеят в гората с нож в ръката си като Goltis или да се хвърли на някои остров, това, което майка ми е родила, като Ед Стафорд. Но аз ще кажа, че в действителност ситуацията не е най-трудно, за тези, които са оцелели и счупи крайниците си, разбира се. Просто, "войник", когато се оказва, в тази ситуация е най-лошото, и на тази основа, започва да действа. В този случай, озадачен, чакахме дълго време, загубено време и няколко живота. В ситуации като тази, "воин" разбира, че времето работи срещу него.От гледна точка на оцеляване, тук, основният проблем в храната, проблемът в студа. Не е толкова трудно да се справят с глада като настинка. Защото тези, които са гладни за дълго време, знаете, че след 3-4 дни гладна стачка, желанието на глада стихва. Интересното е, че моралът не им се разрешава да убие пилота, който страда от болки и е обречен да умре, но същите морала, им позволява да ядат човешка плът. И тогава аз имам един въпрос: Възможно ли е да се намери Бога, пушеше цигара последно, пиене на вино и ядене на последната човешка плът?!

Така че, основният въпрос на филма (публично): яде или не се яде?
В този случай, въпросът е решен лесно, тъй като за мен. Но ако си представим, че сте заключени в клетка, и да предлагат само човешка плът, тогава какво бихте направили? Тези shouters който повече от всеки друг вик: Не, никога, ние не сме канибали! - Мисля, че те биха предали своята позиция, най-голямата на 10-ия ден. Но аз ще кажа, че за мен няма значение, чието месо: човек или животно. И какво животно живот е по-малко ценен в очите на Бога, отколкото човек? Каза: "Убийството на вол, едно и също нещо, че човек, който убива". Ето защо, аз не вярвам, че тези, които ядат месо от животни в ежедневието, да се откаже човешка плът в екстремна ситуация. Аз не осъждам тези, които са в този случай, яденето на месо човек. Това със сигурност е моят морал, но това не е най-големия грях, че човек може да се ангажира. Gos.Dumu в парламента на Европейския съюз или на друго място в друга правителствена служба, седнал в кресло и пресоване, чичовци в скъпи костюми с висше образование, извършване на престъпления е 1000 пъти по-лошо от яденето на човешка плът. Особено, те не се избиват един друг.

Ето защо, аз ще кажа това: всички, които могат да гладувам 20 дни, може лесно да се откажат от месото. Исус пости 40 дни, има хора, които са гладни за повече, те са герои.

Послепис Послепис
Той казва, че лети на самолет, полет отново беше забавно, безгрижно, а след това, и изведнъж самолет се разби. Аз ще ви дам още един аналогия, господа. Нашата Земя препуска през пространството със скоростта на около 100 000 км. / Час. - е между 3-та и 4-та космическа скорост. Самолетът не го прави? И все пак в същата книга се казва: "ядяха и пиеха, женеха се и се омъжваха, до деня до когато Ное влезе в ковчега, и не знаех, докато дойде потопът и завлече всички - така ще бъде пришествието на Човешкия Син." , На друго място се казва, че "ще дойде като крадец", т.е. неочаквано като крадец. по този начин ние в действителност, в същото положение, никой не знае кога самолетната катастрофа, наречена "цивилизация", но това няма съмнение, ще се срине. И това започва, за някои, тази история ще изглежда като разходка в парка. Всичко е относително в този свят, господа. Всичко е относително.

готин филм. гледам - ​​няма да съжалявате. много впечатлен.

Филмът е силен, да гледате екрана на всичко това страшно, те протегна като истинските герои. 9/10

снимат добре, просто страхотно как те все още си луд не poshodili, боят не дай Боже това на никого, аз съветвам всички да видим кой не изглеждаше.

Прекрасна история, дава сили да живее и да се преодолеят трудностите, но нашите трудности не могат да бъдат сравнени с тези, които са преминали през тези хора. Бог не дава човек повече, отколкото той може да понесе, но човек може да издържи всичко.

50-ия ден. Отидете за батерии гледам! Всеки уважаващ себе, сега има някаква притурка. то Sun'te във фризера само любимата си хладилник. 2. ден! Оставете колата си на 30-40 градуса под нулата в продължение на няколко седмици!
О, момчета, някои евтини и намирисва на наивност filmets! Признайте си до края не завърши присъствието на техническо образование. Полуфабрикати безполезни американски пилешки бутчета! Те изглеждат като умре един след друг, защото на тяхната безпомощност. Поставете 2 от 10 само заради красотата на планината!

Като се има предвид, че филмът е направен въз основа на реални събития през 1972 г., това е интересно да разберете вашия план за действие, се окажете в подобна ситуация. И да критикуват седи пред телевизора на дивана в топъл апартамент всеки може.

Добре дошли несравним Innusichka! Ако не се усложни чертожните паралелите с филма "В ролите Away", където един човек не слезе. и доплува до останките на самолетна катастрофа. Съжалявам, ако боли вашата духовна атмосфера!

И аз имам една духовна атмосфера стабилна, така че да нарани сериозно)))) не се извини за това)

Това е, защото на влакче в увеселителен парк. )) Като. Интересно е да разгледаме. напълно съгласен с филма, докато не попаднете в тази ситуация, лицето не знае какво може да направи. Бедните хора, всеки има свои собствени тестове, страдание. За доверието, доверието в действителност е много по-лошо, просто не искам да се стреля сто процента, депресирани, депресиращо, болки филм. и гафове достатъчно ..

Изпитание. Те просто са оцелели.
Сега този филм щеше да бъде направена много по-трудно и, според мен, по-реалистично. Е, в крайна сметка, след 50-60 дни почти пълна гладна стачка, и в общи линии непоносими условия на живот на хората, трябва да изглежда малко тъжно, мисля.
Дебатът за недопустимостта на някои действия, оцелели. един от най-основните човешки инстинкти - самосъхранение. Това е всичко, обяснението.

Бях много развълнуван от това ме istoriya.I това няма значение по какъв начин те са оцелели lyudi.Glavnoe, че те са спечелили тази битка с smertyu.Predstavit колко щастлив, че е за роднини, за да видите любимите си хора жив!

Не става още гледате филм за канибализъм. Щях да умра, е по-добро от това да се яде един на друг. И аргументи за това какво zhravshie са силни по дух, считам глупост. Животните в животните и да ядат всичко безразборно. Man същество от друг порядък, той има сърце, съвест, морал. Тъжно е, че повечето опори канибализъм, за да оцелеят. Тези хора ще направя всичко, за да оцелеят. И най-важното нещо, което мисля, че не е дължината на живот и качеството на неговата същност. Оцеляване въпреки всичко вътре е chervotochinkoy, че винаги ще бъде с него по всяко време и да може да просто да го превърне в лош маса.
Идеята на филма като лакмус на човешката същност.

Г-н на portall, никога не участват в полемика с нашата модерна, цивилизована и тъп gemmule бъдеще. Не само това, че е загуба на време, тъй като г-жа Rolania и пише (ще ти отрежа малко фонтан от съзнанието си). "Не smotrela- но", така също и самите тези по-високи критици десен чувстват. Не им кажа историческите факти, че не е необходимо, за да ги нарушава техния изтънчен ум и доброжелателни сърце. За яденето на собствения си вид, повече да се каже, в критична ситуация, човек не е способен на такова, дори и себе си частично да ядат.

Трудно е да не се съглася с вас, г-жа Malvinaded. Що се отнася до частичното се яде - тези случаи са за съжаление също се случва особено често при оцелелите от потънали кораби през последните 2-3 век преди. Четох една история веднъж, а да оцелее моряк (мемоари), която разля зърната на лодката за около 2 месеца. С вода имаше късмет, тъй като храната не е на всички. Той изяде колана си, а след това на ръба на лудостта гладен нарязани парче месо, като пеша, а 3 дни по-късно той е взет друг кораб. И така е оцелял. И имаше своите деца и внуци, а той е живял по-дълъг живот, но на каква цена.

Реалността е лесно да се провери
Канибализмът сред оцелелите "Медуза" е започнала на третия (.) Ден