Creative konurs есента фантазия

Виж всички конкурсни работи:

Номинация "очарова очите"
(Есенни картини, стенописи, апликации)

Номинация "Цвете Waltz"
(Есенни букети, цветни аранжировки)

Номинация "ПРИКАЗКА"


(Есенни занаяти, приказни герои)

Номинация "Горски чудеса"
(Състав на падането на материала)

Уважаеми читатели!
Това дойде до края на творческия конкурс "Есен Fantasy", която приятно изненадани от разнообразието на представените творби, изработени от всички видове естествени материали с помощта на различни техники и методи.

Конкурсът е доволен голям брой извършени работи на високо ниво, и разочарован не отбележат kazhduyuiz тях, винаги държа все едно състезание - конкурс.

Въпреки факта, че и двете творби са избрани в четири номинации, и критерии за оценка на всеки един от тях са съвсем ясни, все още работят в таблицата с конкуренцията е много стегнат, и само 1-2 точки разделени на победителите от участниците, които не са включени в рейтинга наградните ,

Журито оценява работата 1 на следните критерии:
 • съответствие на темата на конкурса;
 • вярна, ясна длъжностна характеристика;
 • използването на естествени материали, характерни за есента;
 • подреден изпълнение;
 • оригинална идея;
 • състав.

  Участниците не само с големи усилия, направени за тях занаяти и приложения, те също демонстрира способност да изпълнява деликатен, усърден труд. Окуражен от подробно описание на работата, която, по наше мнение, ще позволи на други читатели на портала да използват оригинални идеи и повтарят много прекрасни занаяти.

  Трябва да се отбележи, че страните са създадени не само разпознаваеми образи, но и интересни истории. С голямо удоволствие, ние открихме, че на младите участници в създаването на занаятите са помогнали не само майките, но и бащи, братя и сестри.  Приятно изненадани, че са участвали в студентите на конкуренцията да се извършва най-вече на собствените си занаяти. В този случай, е направен интересни и сложни състави с изненадващо точен избор на елементи. единични ръчно изработени Статиите са създадени от ярки, лесно разпознаваеми символи.

  Състезанието, в допълнение към обмена на идеи и най-добри образци за работа с деца в дома, се превърна в нещо като място за срещи на всички обичащи родители. Много благодаря на всички за това, че за да се измъкнем от въпроси храстите и присъства, споделиха своя опит и мисли. Четене описанието на строителството, без да иска да се потопите в атмосферата на творчеството и знаем как всичко това е направено с душата, колко внимателно пръстите малките детски отрязани листа, а някъде и просто подадени майка ми. Бих искал да поздравя всички участници на факта, че те са истинските създатели! А за родителите не са доволни от минута, за да видите парене и щастливи очи на децата, нали?

  Момчета, не се намират сред победителите, ние искаме за в бъдеще:
   1. запознаят от близо с правилата за кандидатури за конкурса за прием. Например, някои творби са били изпратени без описание. Част от работата е била изработена от материали, които са не толкова есента, много всесезонни (семена, клонки, цветя, борови иглички, слама). Също така се срещна работата, където материали като хартия, глина, черупки, са от ключово значение за състава, или играе водеща роля, както и естествени материали - второстепенен.

  Номинация "очарова очите"
  (Есенни картини, стенописи, апликации)

  Но това не е всичко. В нашия konurse участваха деца от училище-интернат №33 за незрящи и глухи деца (Томск):
  • Лиза Попов (10 години), работата на цвете поляна
  • Саша Grachev (11 години), работата на Нощна стража
  • Катя Ivolgina (10 години), работата на килим от есенни листа и цветя
  • Сергей Nokhrin (10 години), работата на птица и таралеж
  • Вадим Grehnev (11 години), работата на Пиле с пилета
  • Настя Petuhova (10 години), работата фея на цветята
  • Влада Kosterova (11 години), с работата на баба Yozhka мелницата
  Журито реши да даде всеки един от тях е утешителна награда - ". Audioentsiklopediya за деца" на диск от поредицата
  В Томск изпрати колети с 7 различни дискове, а децата ще имат възможност не само да слушате си CD, но и да споделяте с други хора.

  Сега всичко!
  До новите слънчеви офертите, творческите ни читатели!

  1. Конкурс Фотография получи занаяти и композиции от естествени материали, събрани през есента гора.

  2. Възраст на участниците: 12 години.

  3. От всяко дете да снимат само един ръчно изработени изделия.

  6. След приключване на конкурса, всички снимки са в галерията в специален раздел.

  8. Също така, победителите ще бъдат връчени дипломи, регистрирани от портала "Сън". Дипломите се изпращат по електронна поща.