Чудото парче (хартия нож)

Той отиде по този начин в продължение на един приятел по време на работа. Докато се чака края на деня тя ми каза, тъжната история за това как всеки месец издълбава един куп разписки. Изглежда, че е нищо сложно, А4 трябва да се намали наполовина, но когато такива листове трябва да бъдат обработени, не е една или две, но приличен стак (около 6000) тук става не се забавляват.- Взимам листовете 5 Аз се трупат точно, а аз се режат с ножици, голям лист не вземат една ножица.
- А нож за намаляване бюрократичен се опита?
- И това е? И това, по време, те могат да проникнат на повече от 5 листа?

И тогава аз й показах как да се използва нож и управител. Методът е добра, но на купчина листове, за да се запази линията точно трудно. Той се навежда, след което си тръгва, а след това при обхождане на листа, като цяло, на крива цепка някъде листа се срещат конфитюри, те са скъсани. След такова прекъсване е необходимо да се изравни по краищата с ножица. Оказва двойна работа. Така че това няма да стане. И аз реших да я направи нещо прекрасно, че работата става малко по-лесно.

За да започнете, да разгледа съществуващите проекти на пазара. Те са били предимно така наречените резачки сабя хартия и рязане с движеща нож. Дизайнът на сабя резачката беше толкова добър, че по едно време е било възможно да се намалят голяма купчина листове, но в този случай, отрязаните ръбове не са гладки, някои от тях са същите, както ако сълза лист линия, а в моя случай е от решаващо значение. В същото време изграждането на подвижни ножа са били лишени от този недостатък, но размерът на листа, които могат да се обработват по време, не е голяма.В резултат на това, дизайнът избран най-простите, сглобен от отпадъчни материали. Основата е изработена от едно парче ПДЧ, пресоването на парче метална пластина с дебелина 2 мм, 4 крак кабинет \ маси \ маса с. Разбира се, в идеалния случай трябва да се по-плътна метална, или някакъв ръб твърдост за закрепване на върха, но това е, че е на една ръка разстояние, а това на слепите. Магазинът е купена 2 съединител водопровод (да бъда честен не знам как правилно те се наричат), ъгъл, за да се приведе в съответствие плочки или подове (Beacon), 2 болта 12h180, 4 шайби, 2 крило ядки и 2 винта с полимерна вложка антивибрационна (да не сук).

Субстратът се пробиват отвори 2 в която поставят в 2 болтове. след това парче метал изрязани от плоча компресия с гладка ръб, пробити в нея болт дупки 2, ленти, полиран малко, на върха на плочата в местата на отворите споени съединения.

Заваръчни добре, като се опитва да се оттегли - не работи. Надяваме се, крехки момичета също няма да работи)

На разположение са пробивни машини за метал малък диаметър 25 мм свредло и струва скъпо. Тъй като файл и мания ми помогна да се справя с сондажните отвори. Тъй като плочата се окислява на въздуха и замърсени и хартията трябва да остане чист парче метал с покритие лакови слоя 2. С дупки в чинията дълго агонизира.

Дупката в необходимостта на плоча да бъде разширен