Charms за дома допълнителна защита на вашия дом

Начало сексапил за семейно благополучие
Как да защитим дома

Смятате ли, че вашият дом ще бъде в безопасност, ако си купите надеждна ключалка или сложи добър СОТ? Може би най-малкия крадец, крадец, и те ще спрат, но какво да кажем за всичко останало? Ще могат да се справят с неземни сили или магьосничество? Не, никой не оспорва, че те са необходими, но се нуждаят от по-голяма защита на вашия дом - дома отделения. Всеки дом отделение ще бъде надеждно допълнение към вашите защитни мерки. Направи сексапил за дома със собствените си ръце, няма да бъде трудно, а в замяна ще получите друга форма на закрила. Също така, когато правите защитата на семейното огнище, вие ще получите голямо удоволствие и забавление за процеса. И не забравяйте, на фолклорната традиция самият Бог заповяда.Славянски чар донесе късмет в дома ви


Сега доста уникален експонат - топка вещица. Преди Въпреки че много векове, той е ефективен сила срещу вещици. Топката е покрита от вътрешната страна със сребро и затова светят. Той изисква винаги е била чиста, а в противен случай да се превърне в един клъстер от негативност. Ако не искате да направите една топка, коледна украса имат сходни свойства. Славянски навици постепенно се мести в украсата на коледната елха. Също така, всички посребрени неща могат по подобен начин за защита на семейното жилище. Само елементи трябва да бъдат кръгла форма, без остри ъгли. Сложете тази "охрана" в близост до прозореца или виси светлината да премине през него.

Славянски традиции ни напомнят за метла талисман като силен защитник на огнището. Стойността в охраната метене цялата негативна енергия за праг жилище. Също така, метла - място на почивни станции. Метла винаги трябва да е чиста и да стоят в ъгъла metuschey нагоре. Това разсейва лошата енергия и я изпраща в космоса. Сега метла талисман могат да се купят навсякъде, но това е по-добре да се направи с ръцете си.

Кои са читателите не са виждали глинен съд? Ако не сте виждали във всекидневния живот, във филмите или в музея точно. И в глинен съд - славянски корени. Той се смята за мощен талисман за дома. Саксията трябва да са големи, а на дъното трябва да сложите скилидка чесън. Pot поглъща цялата негативност в къщата. Славяните са окачени саксии и по стените, като за целите на сушене. Въпреки, че котлите не са били отстранени, и в дъжда, по този начин мъдър славянската разпределена мощност талисман за целия двор. И ти се случи, за да видите плашилата, където вместо глава гърне? Ако отговорът е да, тогава знаете, че това е защита от зли духове и други зли сили.

Бродерия - символи амулети
Как да защитим дома

Бродерия по темата - един от символите на славянски талисман. Потомците на славяни и сега бродират покривки, хавлиени кърпи и ризи. В религиозните въпроси, също има наличие на бродерия. Особено бродерия икони, кръстове и молитва. Има една традиция, когато се прави кръстат бод, а след това да го окачите на вратата. Бродирани преминат към вратата - отблъскват злите духове и демони.Значение чертежи за бродиране:

  • Бродерия, ако се прави правилно, отговаря на мечтите. Несемейните момичета да се оженят и да се срещнат сродна душа, бродирани чифт животни или птици. То може да бъде синьо, щъркел или две патици. Добре е да шият двойка вълци - семейството благополучие. Бродирани Unicorn - знак, че тя скоро ще се омъжи. Ускоряване на сватбата - златни брачни халки. Бродерия пръстени се случва само на червен фон;
  • Ако сте млада двойка, която живее с родителите си и мечтите на собствените си жилища му, трябва да разкрасявам къщата. Това не променя факта, независимо дали сте шият луксозна къща или хижа на селските райони - резултатът идва и в двата случая;
  • Платноходка - богатство, пари, късмет;
  • Крейн Бродерия - здраве. Желателно крана има двойка бор или клон.

Keeper - кукла пазител на огнището

Keeper - богинята на народите славянски, най-известното име, което -Lada. Bereginya наричан самостоятелно направени кукли, които трябва да защитават дома. Той е известен като славянски Bereguinias: Desyatiruchka, kupavka, ден или нощ и nerazluchnitsa. Всеки от тях има своя собствена мисия:

  • Desyatiruchka - дом отделение млада домакиня, които darilsya да помогне на около къщата и спокойствието в семейството;
  • Kupavka - кукла, която трябва да защити тези, които извършват или плува. Също така, подадена на намаляване вода;
  • Ден и нощ - пази център денонощно. Той е подготвен от една страна, от лека материя - деня, а другият от тъмнината - нощ;
  • Nerazluchnitsa- Bereguinya за двойки, които правят тишина и спокойствие. Куклата е изработена от две Bereguinias че здраво свързани с една ръка. Indestructible символ на брака и щастливо семейство.

Детски славянски амулети там доста. Най-известният от тях: гледане на деца, pelenashka и закръглена. Мастни помага, когато една млада жена за дълго време не може да се забременее. След това можете да създадете дом отделение, което трябва да привлече душата на детето на майката. Когато целта е достигната и жената забременява, а след това започна да се защитят мастни люлка. Нейното място бе заето от какавида kuvadka-, чиято мисия е да осигури лесен доставка.

Кукла с малка чанта на зърно вътре - талисман на богатството. Ако вътрешната част на куклата не са имали зърно, и сушени билки - символ на здраве на цялото семейство. Всички кукли са направени без помощта на ножици и игли. Определяне възниква от нишки и въжета. Материали за вземане Bereguinias: слама, малки клони и трева кърпа.

Други популярни сексапил

Кой не е чувал на подкова, че носи късмет. Митовете за подковата отива в дълбините на историята. След като подкова са скъпи в цената, и конете можеха да си позволят само богатите, а човекът, който откри подкова счита късмет съдба. Той я държи у дома, така че късмет не го напусне завинаги. На подобно на подкова висящи зависи талисман функции. Трябва да висят подкова над вратата на дома отделението имах най-голямо влияние. интерпретация:

  • Висящи подкова арки - предпазва от кражба, болест, тъмните сили и лоши хора;
  • Озовава - привлича пари, добри новини и добри хора

Бел Уорд е задължително условие за семейства, в които има постоянни кавги и недоразумения между членовете на семейството. Бел също е в състояние да привлече добър и чист у дома от лоша енергия. Ами виси звънец на входната врата, така че да звънна. Тогава той ще привлече любовта на къща, късмет и просперитет. Бел да лекува болести и привлича радост и щастие.

Как да защитим дома

Pin - надежден пазител на дома. Стик щифт е необходимо в рамката на вратата, и тя ще ви предпази от злото и магьосничество. Просто бъдете внимателни: щифта трябва да се промени месечно. За един месец щифта ще поеме цялата негативност и да стане неизползваем. Вие не искате да промените, след това се накисва в солен разтвор. Не мокрете по-малко от един ден.

Сега можете да направите, за да амулети за дома със собствените си ръце, за да защитят своите посетители. Изберете любимите си техники и се прилагат на практика. Нека очарованието донесе домашни любимци в къщата си на щастие, късмет и здраве.