Aurora - Aurora смисъл на думата в речника на българския език

(От латинската аура -. Предутринните бриз) - богиня на зората в Рим. митология.

Добре. разсъмване, Dawn, zaryanitsa; презрение, светлина, призори, utrenitsa, о, Луцифер, dosvet, допълнително осветление; | червено и златна светлина на Овидиу, ще приключи на (хоризонтално) преди изгрев слънце.В римската митология. богиня на зората. лице, комплекс, непредсказуем. В ранна детска възраст, бебето се доставя много проблеми и техните родители и настойници. Те са раздразнителни, мрачна и непокорен. Подобно на героя на баща в една и съща майка. Склонни към настинки, те имат уязвима нервна система. Научете хубава сделка с музика, танци. Се интересува от четене. Растейки остане като постоянен и упорит. "" Зима "" понякога не се оженят, защото са склонни да бъдат прекалено високо самочувствие. Трябва да им се даде кредит, те наистина са талантливи. Потърсете на всяка цена да блесне в обществото. Роден през зимата на Aurora прахосник, желаещи да пътуват до града и държавата, ако се представя възможност. "" Есен "" разумни и не се правят прибързани действия. Техният живот е не всички изненади ще изчисли предварително. Тези жени са търпеливи и чувствителни. Женен много щастлив в семейството се стреми да доведе дори по време на работа предпочитат да останат в сянка. Те са склонни да не се похвали никой. Aurora всеки въпрос, доведен до своя край. Те имат извънредно мислене, и те обличам кутията. Любими цветове: лилаво, кафяво и синьо. "" Running "," природата, любители, романтично. От всички поезията и литературата предпочитам да пиша поезия.издателство, София. През 1969 г. Въз основа Izobrazitelnayaproduktsiya (пощенски картички, възпроизвеждане и т.н.)., Арт книги.

в римската митология, богиня на зората. Отговаря grecheskoyEos.

крайцер Балтийски флот. В редиците, тъй като 1903 г. е участвал vTsusimskom битка на 1905 г. В вечер, 25.10 (7.11) 0.1917 "" "" holostymvystrelom на пушки даде сигнал за болшевиките иззети паметника Зимния dvortsa.Istorichesky; клон на Централна Военноморският музей (1956).

крайцер първи ранг на Балтийско флота. В експлоатация от 1903 г. по време на Руско-японската война от 1904-05 г. участва в битката при Цушима 1905 г. През 1917 г. за ремонти в Петроград. Нощ 25.10 (7.11). 1917 "А" празен изстрел от оръдието лък даде сигнал за болшевиките иззети Зимния дворец. От 1956 г. - филиал на музея на Централна Военноморска (Санкт Петербург). В резултат на възстановяването на 1980-те години. много оригинални детайли на кораба загубени.

- древната римска богиня на зората. Древните гърци я наричали Eos.