Alerana - лек за косопад

Аз не знам, моята коса от Alerany само става по-лошо. Използвани серия Rinfoltil Espresso, ефектът е много по-добре. Така че всеки може да отговаря на техните средства.Moran шампоан е едно отлично средство за загуба на коса, редовната употреба на шампоана предотвратява косопада.

Наистина искам да опитам Aleranu, но се страхувам,

Използвах aleranoy преди ребрандиране за около една година. Купете пълната гама: shampush, маточина, маска и спрей тръби. Писано е, че първото изкачване още повече, не е забелязал, но също така и през 3 месеца резултат не се е чувствала много, но косата наистина стават по-малко да излезе в годината беше доста добър, след половин година. Ние се измъкнем разбира се, но не и направления, но няколко косъма. една година не се е възползвал aleranoy, ефектът все още се пази.Alerana е за тези, които ще плешив, защото просто плешив. И отслабване коса изкачване от липса на хранителни вещества. Аз съм по този въпрос, също бях в trichologist. Тя каза да ям овесени ядки и месо. А Aleranu в Бобруйск.

диетичен наркоман. 04/17/11 21:34 (Отговор: Dyav777olenok)

Dyav777olenok написал (а): Имам ужасно изкачи коса, редица страшно да се види. като разкъсан брадичка, чак до сълзи. Купиха Aleranu, взе 1,5 месеца, не е имало загуба в пода съм. Минаха още 5 месеца. тя спря, започват да се появяват нови косми, макар и слаб, но след това принуди nabirut използвате, е необходимо всеки ден.


И за какво се използва всеки ден?