7 причини, поради които нещастен в любовта

Ние всички сме в търсене на любовта - някои за цял живот. Красива, умна, интересно - защо не сме щастливи? Вероятно не, защото # "Всички мъже - на кози #" и не може да ни оцените високо. Въпреки че не може да се изключи.1. стереотипите, които са се формирали в детството

Принц на бял кон - образа на човек, който се формира в съзнанието ни от детството, благодарение на една красива приказка. Някои момичета все още мечтаят за тази приказка, и като възрастен. Разбира се, няма нищо лошо в сънува. Необходимо е обаче в действителност понякога се върне! Но реалността е, че началниците в наше време са рядкост. И най-добрият човек - не на принца. Погледни - изведнъж скромен симпатичен съсед на стълбището за дълго време, някога ви гледат?

Затова нашата задача - да не мечтая за измислен начин, и то извайвам себе си. От подходящ материал. Но не прекалявайте - че най-после не му се обърква свадливи жаба.

Защо не бях щастлив в любовта

2. жалко опита на родителите

Деца несъзнателно копират поведението на възрастните. И синовете на проблемни семейства, чиито родители са разведени, могат да образуват отрицателен образ на семейните отношения, които ще управляват живота си. Психолози дават един съвет: да отхвърли миналото и да се опитаме да променим гледната точка за себе си и света. С други думи, за да живеят сами, а не някой друг живот. Тя е сложно - но е възможно, ако наистина искате да промените.

3. Ниско самочувствие

Нашите комплекси в повечето случаи, предвидени в детството. Ние страдаме от прекалено високо или ниско растеж, захапка, мазна кожа и нестандартни форми. Ако има там не е човек, който по това време не е да ни обясни как да се справят с и да се подобри тяхното самочувствие - едно момиче, като порасне, е вероятно да изпитват трудности в отношенията с противоположния пол.Точно така, тези родители, които отглеждат дъщерите си като принцеси, ако не обичаш себе си - кой те обичам? Въпреки това, тук също трябва да се съобразят с тази мярка, за да не расте егоист Снежната кралица.

4. Видно сексуалност или асексуалността

Защо не бях щастлив в любовта

Можете да направите искате един човек, който ще обичам и уважение (до края на живота си) - но не и този, който ще се използва и хвърля? Ако ще да се държи като евтина - за вида на уважение можете да говорите?

Обличай ефективно, но с ума. Вкус на дрехи е възпитан - казва каквото и никого. Така че това, което правя всичко, което не се губи.

Обратните вариант - едно момиче, което крие сексуалността си. Ако не се обърне внимание на този човек, може би трябва да се опитаме да променят външния си вид, за да изглежда по-привлекателен? грижа за себе си, хубава коса, добър грим - добре, ако ни научи?

5. невъзпитание

Момиче с лоши маниери привличат мъжете абсолютно същия статут. Ние ви призоваваме да не се учат от корица до корица учебник "етикет" XIX век - голямата част от него все още не е необходима, освен ако не планирате да отидете на кралското рецепцията. Но основните правила за благоприличие трябва да знаете. Screaming жена - грозна жена. Както и да плюе семки или бране си (не дай боже) в носа.

6. Липса на интерес към околните

За да се направи на източника, трябва внимателно да го слушат и да заявят своя интерес за него. Това е проста: когато човек говори за миналото си, или че той обича, той изпитва положителни емоции. И ако споделяте тези емоции с него - ти си много специален човек за него.

Защо не бях щастлив в любовта

Чувствителност и съпричастност са привлечени от нас от други хора. Включително мъже. Tough жена показва емоционалното й студенина. Това прави един човек, мисля - като че ли това е необходимо? Или просто печеливш?

7. лош опит от предишните си връзки

Намирането на любовта може да предотврати и лош опит от предишна връзка. От време на време се получи пукнатина - това се случва доста често. Трябва да се съберат и да мине през него, а не да съжалявате ", прекарани години напразно."

В същото време това е повод да се мисли за това, защо вашата връзка се разпада. Анализирайте - може би вие нямате достатъчно опит, за да се намери компромис; сте били твърде придирчиви или - твърде плитко. Важно е да се осъзнае и приеме миналото, за да не се страхуват за бъдещето. Ти не знаеш какво те чака зад ъгъла? - Може би нова любов за цял живот.