Алексей Кортнев "Опитвам се да бъда като баща си"

Актьорът разказа как да отглеждат децата си, и защо тя е част от една жена

Алекс Кортни "Ако един художник отива на обществеността и прави това, което той самият не е интересно, това е нечестно. Представете си, че дойде да ме посети. Давам ти овесена каша, а седни и яж марципан. "Гост - поет, музикант, художник, солист и лидер на "инцидента" Алексей Кортнев. Модератор - Валентин Malyuga.

- Наш гост е Алексей Кортнев, лидерът на "инцидента". Не се случва често той идва при нас.

- На дъното неприятностите започнаха ...

- Алекс, мислите за "суперзвезда" думата?

- Аз не принадлежа. Нашата група не е суперзвезда. Ние - група популярен в определени кръгове. Ние знаем много добре. Като не твърде много хора, в действителност. Музиката, която ние играем на популярния класира много трудно. Има няколко песни, които се играят по радиото. И в продължение на 28 години на работа, за да ги напиша повече от триста. Аз съм на това не setuyu. Имах период от преди десет години, когато изведнъж изпадна в паника, и реши, че сме на път да изчезне. Той започна форматиране етер ...

- Да, и възстановяване на цялата си музикална музика.

- И аз имах чувството, че нямаме място в новия етап. Но това не се случи, защото нишата, заета някои собствен, малък. И това е перфектно седи като раци в една дупка.

- Това означава, че групата не е търсил и не се стремим да бъдем популярен по целия свят и известен като Алла Пугачова.

- Ние се ангажираме да този курс. Но въпросът е, когато се стремим, че се полагат известни усилия. Пишем музика, която ни интересува, че можете да слушате. Може да не е популярна в цял свят. Първо, тя не може да бъде популярен в неруски света, защото това е мястото, където си музиканти и композитори към ФИГ и др. Единственото нещо, което можем да направим, така че това е интимна текста на емисията. А останалата част от света, в който отреже и да се съсредоточи върху публиката рускоговорящите. много й много. И в нашия век ще е достатъчно, и възрастта на нашите деца и внуци. Искам да кажа, че не е необходимо да се откъсне на английски, или американския пазар, или китайците. Имаме достатъчно публика да се хранят тълпа от хора на изкуството. Ние няма да напусне!

- Какво ви вдъхновява да напише песен, наречена "Radio"?

- Това е един от най-популярните песни. Нашият много стара песен от края на 80-те години. От самото начало, от тези, които ние все още играят. Вдъхновен? Не знам. Просто е въпрос на случилото се. И тази песен е добре известно, че за нея един ред написан Валдис, ние вече споменахме. И повечето от които в поезията никога не се покачва. Но в същото Vadka изигра огромна роля в групата. И той беше голям фронтмен, работихме заедно. И това бяха най-щастливите години от работата си. И когато той си тръгна, това беше много трудно време. Но всичко ще се получи.

- Какво да очакваме от тази презентация?

- Тя ще бъде на подробен концерт, ние играем песни, които са включени в саундтрака на този филм. Ние играем за няколко неща, които публиката не е чувал преди. Бяхме поканени да присъстват на децата на "Четворката", Нона Grishaev и Валдис Pelsh. Тя ще polukontsert, poluspektakl. Има изобретил драматични преходи смешно ...

- Те изобретил Алексей Kortnevym?

- Имахме страхотно първо мозъчна атака с "катастрофа". Като цяло, всички наши предавания, ние излезе с колективно. И, като правило, по пътя. Това е най-удобно, защото сте далеч от дома си и не дърпайте никакви чужди тела. И вие може да се събере цялата група, заключва се в една голяма стая и имат мозъчна атака. Ние излезе с почти всичко, което правите. Ние смятаме, че това ще привлече публиката. И ние самите ще бъде интересно да видим части от филма, които не сме виждали.

- Забележете, всичко, което се прави Алекс, това е, на първо място, това е интересно за него, и след това да се забавляват и на публиката, защото тя е интересна за него.- Съгласен съм, че е прав. Ако един художник отива на обществеността и прави това, което той самият не е интересно, не е дори, че той ще nezarazitelen и така нататък. Но това означава също, че той също е нечестен. Представете си, че дойде да ме посети. Давам ти овесена каша, а седни и яж марципан. Защото аз да се забавляват е това. Но аз ще ви даде това, което аз не се интересувам.

- И да е в състояние да се групират някога обичай да пее една песен? По принцип.

- Ние много пъти пя потребителски песни, освен това, ние ги пише за всичко. В момента записва песента, аз няма да кажа имена, три. Някои занимава с полагане на кабели и наемат някои truyu, друга сграда на север, в град Nyagan. и трето, ние ги поздрави наскоро. Това е бизнес. Аз пиша песни по поръчка. И те трябва да си купите много пари, трябва да кажа. Освен това, в продължение на много години тя трае. И нищо.

- Що се отнася до филма и саундтрака за филма "Какво Мъжете говорят за", всичко отива от някъде вътре. Аз разбирам, че сте го дал пълна свобода на действие и креативност.

Алекс Кортни, "Познавам един женен мъж дълбоко обременена с пет деца. И, повярвайте ми, много малко склонни да бъдат окачени на врата на лицето, с което априори не включите "Снимка: Nathan Antonovich

- Алекс, какво мислите, че за вас казват, че жените? Вие - любимата жена ...

- Аз наистина не знам какво жените говорят за мен. Първо, те са за мен не е много лесно да се побере. Жена ми е много ревнив. И това не възпрепятства всеки опит да се свържете с доста бързо и силно. И второ, че познавам един женен мъж дълбоко обременена с пет деца. И, повярвайте ми, много малко склонни да бъдат окачени на врата на лицето, с което априори не по-нататъшна работа. Не мога да отговоря на въпроса ви, както се казва. Тъй като те не са обсъдени с мен.

- Вие сте един голям татко. Можете да се гордеем. Пет деца не всеки ще се появи точно сега. И най-важното, да ги образоват правилно. И идеята за "право" в двадесет и първи век, доста относително.

- Аз направих за себе си ясно заключение преди известно време. Единственото образование, което мога да дам на децата си - е извадка: положителна или отрицателна. Опитвам се да бъда като баща си, когото много обичам и мисля, че на човешкото достойнство, на тези, с които трябва да бъдат запознати в този живот. За съжаление, той е починал преди 8 години. Той никога няма да ме отгледа по насилствен начин. Никога не съм се чете проповеди и морала. Той просто абсолютно адекватно и открито живее. Той не е имал тайни от мен, тъй като никой не може, по мое мнение. И работи на много високи ръководни позиции, а не спечелено пени "ляво" пари. И той отиде в друг свят с репутацията на честен човек кристал. Бих искал да живее на същия живот. Ясно е, че аз живея друг - това е естествено. Но, най-малко със същите морални принципи. И това трябва да видите моите синове. И те го види.

- И чакам ако попълване на семейството все още?

- Ние не знаем все още. Може би, да. Но това ще зависи от физическото състояние на амина. Въпреки че лекарите казаха, че тя все още може да роди и да роди. И всеки път, когато нов роден негърче, ние казваме, че достатъчно е достатъчно. Колко дълго може да премине ... Тогава две или три години, както и промените на гледката.

- Имате ли време между турнета, концерти, Обявление за заетост, че времето изтича ... И, наистина, пропуснете семейство, приятели, колеги ...

- Опитвам се да прекарват с децата през цялото свободно време. Те са много по-различно. С Сенка прегръщаме много бързо, но Afonka, който в продължение на пет години, той Impatiens. Той не обича, когато му свиване. Той винаги се е дистанцирал.

- А били ли сте критикувани за работата си?

- В моето детство и младост. Мама ми периодично RASP, намирането на някои текстове на масата. Спомням си, тя ми каза, че организира побой. Той дойде с отпечатани думи някои от новите ми песни. А аз дори си спомня как тя каза: "Какво е това? Каква мизерия? Как можете да пишете такива текстове? ". Аз й отговори, че това е рок енд рол. И това пародия на песента и така трябва. И ние трябва да се обсъжда, за да обсъдят. И аз останах сам.

- Една година мина от излизането на албума, но трябва да го е публикувал в интернет почти веднага. Много художници идват тук и казват, не, интернет - зло. Това е мястото, където той отива на нашите песни. Тя ни лишава от пари. И го е направил нарочно. Защо?

- В едно и също място, в непосредствена близост до албума, имаше такава възможност, един бутон ... Ако искате да плащате, плащате. Не искам - не плащат. Имаме спечелени повече пари, отколкото от продажбата на всички предишни албуми. Само не бъдете алчни глупак. Какво е да се оплакват от факта, че музиката ви. Ето един човек идва и казва: моята музика или иначе крадат и изложи в интернет. Така че да го направите сами! Това е всичко. Нямам какво да плаче. Просто трябва да бъдем наясно, че музиката ви не е защитена и днес, само доброволно. Насладете се и пари за него. И второто. Когато направихме, тези въпроси бяха дадени сто - един чудесен PR. И сме направили много пари.

- И ако ситуацията се случва в живота си, че "не, аз съм отегчен! Аз не искам нищо. Аз ще отида на друго място. "

- Защо трябва повече песни на радост?

- Аз няма да кажа, че има повече. Само дори и нашите тъжни песни с усмивка. Смях през сълзи ... Това е моят най-скъпият в областта. Такава смес, която се нарича трагикомедия, това е най-интересен жанр. А нашите песни всички разположени по такъв начин. За съжаление, с чувство за хумор ... Funny с тъга.

- Дори и да се чувствате тъжни, съжалявам, че трябва да се усмихне. Тук е заключение правя на настоящите ни комуникация.

Алекс Кортни: "Аз се опитвам да бъда като баща си", каза актьорът как да отглеждат децата си, и защо тя е част от една жена