6 практични съвети за това как да се отпуснете майка, когато имате малки деца!

Като деца имат почивка

Здравейте скъпи момиче. Радвам се, че сте посетили нашия сайт "Тайните на щастливи семейства." Днес ние продължаваме нашата поредица от статии за почивка за майки. А сега да ви новата част от статиите по темата като майка да си почине, ако малки деца у дома.Всяка млада майка се уморява с малки деца. Толкова много, така, че в края на деня се чувства толкова уморен и счупен, затворени очи, почти главата удря възглавницата. Но тя все още всичко е наред! Още по-лошо, когато постоянния стрес, липса на сън, умора жена става раздразнена, разбити на съпруга и децата си, се чувства нещастен и мечти за по-добър живот. За да се избегне това - да се научи да се отпуснете. Това е абсолютно не е трудно!

Останалата част от децата

Маркирайте себе си поне един ден в седмицата, когато имате почивен ден. Съпругът ти е всъщност почивка от работата си? Така че можете да си починете от нея! На този ден, не е нужно да реши вътрешните проблеми, не работят с деца, не се готви, не се мият, не се почисти къщата. На този ден, което правите само хубави неща за себе си:

  • пазаруване (но не за храна, но и за неща за себе си и други подробности)
  • обядвам в кафенето или ресторанта,
  • гледате филм на големия кино екран (а не на телевизора към виковете и писъците на децата)
  • Можете разходка в парка с неговите приятели или си съпруг (без да бърза скорост, а не преследва бягащия мъжкарана)
  • посещение на фитнес клуб, басейн, ръчно изработени чаши, и т.н.

Като цяло, в деня, когато се отпуснете, колкото искате. Релаксиращ дори мисли, без да мисли за децата!

Като деца имат почивка


Спете, когато бебетата спят

Това е добър съвет за трохи майки, които не са спали цяла нощ. Изтощен физически и психически сложи бебето да спи през деня. Той се опитва да направи домакинска работа. преодоляване на диви умора и съня ролки. Няма нужда да го направя! Легнете и се отпуснете преди сън на бебето. Случаи могат да бъдат изпълнени по време наяве, пускането в електронен рокер, като играчки или мат развитието. В крайна сметка, можете да се свържете и татко. Остави го да си играе с детето, докато не се зареди машината, приготвянето на вечерята или измиване на пода.

ходя повече

Свеж въздух помага да се отпуснете. Тя прочиства ума, повдига настроението. До бебето спи в количката - ходене е удоволствие. Изберете място, в близост до воден парк с дървета, където тишината и спокойствието. Избягвайте големи тълпи или превозни средства, не ходи в непосредствена близост до пътищата. Между другото, по време на тези разходки, не може просто да се скитат. Седнете на пейката, която се намира на превоз, както и да почетете книга или вестник, или Tie. Погрижете се за това, което ви харесва, и да се отпуснете.

Като деца имат почивка
гореща вана

Вземете гореща вана, чрез добавяне на сол във водата, пяна, масла с анти-стрес ефект. Е, ако го направите, той ще бъде един вид ритуал преди лягане. Баня перфектно премахва напрежението, стреса, възстановява нерви. И ако си легнете в добро място без други разсъждения, тогава имате голям сън през нощта. Здравословно дълбок сън, от своя страна, ще ви даде добро утро и прекрасен ден.

Свържете баби и дядовци

Хвърли бебето понякога баба и дядо и да прекарват времето си с мъжа си. Първо, добър секс - добро здраве, както физическо, така и морално. На второ място, по време най-после ще обърне внимание на друг, имаш сърце, смили се. Това е полезно за разбиране. И по-добре ще се разбират помежду си и да чуе, толкова по-малко ще бъдат кавги и затова семейството се очаква спокойствие и тишина. Така Вие ще спестите нерви, няма да губите време за злоупотреба, мъжът с удоволствие ще започне да се помогне на децата, царуват благоприятна и комфортна атмосфера!

На живо в любовта и не забравяйте да си починете от децата си! Сега, че знаете как да се отпуснете майка.

Ако искате повече да се научите как да се отпуснете - Аз ви каня да кандидатстват за уморени майки "От хаос по поръчка"