1 година заедно, как да отбележат първата годишнина от сватбата идеи

Както беше отбелязано от сватбата на памук
Първата годишнина от сватбата - един много важен празник. Ако си мислиш за това как да отбележат първата годишнина от сватбата, така че можете да се преодолеят доста дълго пътуване заедно. Научили да се разбират помежду си, свикнали с особеностите на втората си половина, ние се примиряваме с някои недостатъци. Също така тази година трябваше да се разбере, че семейния живот - не само букети и сладки, но и трудни времена, и дори някои от проблемите.Първа годишнина - американ сватба. Все още можете да видите имената на марля или памук сватба. Защо е толкова нарича определено не кажа не съществуват няколко версии.

Защо американ сватба

Най-често срещаният вариант е, че още от древността този ден дадоха парчета американ на памперси за първороден. В крайна сметка, преди първата годишнина от младо семейство вече очакват бебе. Тези дни с децата в бързате, не всички, но името на сватбата се фиксират здраво.

Както беше отбелязано от сватбата на памук
Други смятат, че първата година от брака е същото като памук - крехка и лесно разкъсан. Не много хора са в състояние да оцелеят тази първа, доста трудна година. Когато трябва да се потопи в реалността и осъзнават, че живеят заедно - това е работа.

Простонароден тълкуване не е толкова символичен. Всички много проста. Тъй като спално бельо е най-вече памук, за първата година от живота, той се изчиства дупки. В края на краищата, връзката все още е страстен и пламенен любов. Ето защо, тя се нарича марля. Тъй като памук носи тънък като марля.

Как да отбележат първата годишнина

Първа годишнина трябва да се помни за цял живот. Поради това следва да се отбележи, така че не забравяйте, с удоволствие. Идеи за това как да празнуват първата годишнина от сватбата много. Тук всяка двойка реши да ви хареса. Някой, който обича уединение и спокойствие, някои хора обичат да се събират роднини и приятели организираха шумни празненства.

Както беше отбелязано от сватбата на памук
По традиция ще се постави на масата в този ден. Преди да го обслужват, тя беше покрита с задължителна американ кърпа. Най-доброто нещо - да се избере бяла покривка за маса с ярък образец.

Един добър знак се смята за пускам една бутилка, която даде на сватбения ден. Обикновено те дават две. Един отваря в деня на годишнината и втория рожден ден на първото дете. Торта трябва да се пекат една млада жена.Гостите могат да се много. В допълнение към родителите на първата годишнина от свидетелите трябва да присъстват, на кръста. Преди това, младата жена се готви на съпруга си като подарък от нови дрехи: американ тениски и други неща.

Ден годишнина, те бяха също ще се проведе в памучни дрехи. Съпруга в рокля, един мъж в риза.

Не всеки харесва старите традиции паднат. Ако не се застъпват, има много интересни идеи за това как да отбележат първата годишнина. Ето някои от тях:

Както беше отбелязано от сватбата на памук

Какъв подарък да даде на любимата си,

Този ден не е задължително да се даде скъпи. достатъчно традиция да учат един от друг символичен подарък: памучен носна кърпа.

Преди първата годишнина - това е една красива трогателна церемония. Двойката се налага да връзвам тези шалове са малки възелчета, всеки път, когато обеща да се обичаме един друг, направени обещания. Обвързването на всички възлите, че е необходимо да се обърне към един друг лице и да каже на залога за вярност.

След това, шалове трябваше да бъде отстранен и никога не се хвърлят. Този ритуал помогна дълъг и щастлив семеен живот в хармония и взаимно разбирателство.

Какво може да даде близо до годишнина от сватбата на

В деня на първата годишнина от най-важните подарък се счита за подарък-в-закон.

Както беше отбелязано от сватбата на памук

По традиция, той трябва да даде дъщеря си рокля плат плат и искате ярък и приятен семеен живот, като памук.

Като цяло, гости, приятели и роднини могат да дадат този ден нищо.

Основното нещо е, че тя съвпада с името на сватбата.

Днес реших да дам изделия от всяка тъкан, тя може да бъде:

Както беше отбелязано от сватбата на памук

 • спално бельо,
 • кърпи,
 • odezha, завеси,
 • кърпа кукла
 • и други предмети за обзавеждане.

Помислете как искате да прекарате деня, е по-добре по-рано. Също така е по-добре да се мисли предварително за подаръци и някои детайли, които ще запълнят деня на годишнината.

Calico сватба е удобно, че подаръкът няма да е трудно да се избере. избор на подарък напълно е практично - нещо, изработени от плат, необходими за къщата, и все пак те съответстват традиции, датиращи от древни времена.

Опитайте се да направите този ден незабравим за дълго време, защото сте били заедно за достатъчно дълъг период от време, изпълнен с радост и тъга, добри моменти и вътрешни кавги. Всяка година, любовта ви ще расте само по-силен и да стане съвместни ярки спомени за вашите въглища камина отношения.

Вижте също:

 • Както беше отбелязано от сватбата на памук
  Как да отпразнуват сватбата на изумрудено? 55 години и съвети за дизайн
 • Както беше отбелязано от сватбата на памук
  Фаянс или Дейзи сватбени: съвети и идеи за
 • Както беше отбелязано от сватбата на памук
  Никел svadba- 12 юбилейни: Съвети за празника