Зимна салата от домати, краставици, чушки и домати, краставици и лук - е популярен върху здравето

Зеленчуците са изключително полезни за човешкото тяло. Те се крият в себе си, без преувеличение, огромно количество ценни съединения за човека, особено през зимата, когато потреблението на витамини е много ограничен. Днес, аз ще предоставя начини как да се готви за зимата салата от домати, краставици, чушки и домати, краставици и лук.Доматите съдържат значително количество от органични киселини, които могат едновременно да се използват, както и проблем. С повишена киселинност на стомашния сок е по-добре да стоят настрана от тези зеленчуци, тъй като след използването им в стомаха може да се разгори истинска "химически огън."

Хората с нормална киселинност на стомашния сок, няма причина да избягват тези продукти. Органични киселини са реакции обмен стимулаторни, подобряване използва множество потоци метаболитни процеси, нормализира нервната и ендокринната системи.

Краставица - истински склад на йод, което е абсолютно необходимо за нормалното функциониране на хормоните на щитовидната жлеза, която без преувеличение, ефектът върху всички тъкани и органи на човешкото тяло.

Пипер съдържа голямо количество влакна, леко стимулиране на червата и спомага за бързото отделяне на крайните продукти на метаболитни реакции.

Като част от пресен лук е значително количество летливи производство - химични съединения вреден ефект върху патогенни бактерии и вируси. Ако всеки ден, за да използвате този ценен зеленчук, тя може да бъде значително по "камшик" на техния имунитет.

Важна особеност на всички зеленчуци, изброени по-горе, е, че те съдържат много малко калории. Ако в човешкото хранене е доминиран от такива продукти, не може да се страхува за тънък фигура.

• Рецепта зимата салата от домати и краставици, чушки и лук

За получаването на тази салата изисква следните съставки: домати, в килограми количество половина, подобен количество прясна краставица, половин килограм лук пет - седем парчета пипер, сол и захар на вкус, стъкло оцет (5%), 400 грама от растителен масло.

Всички продукти трябва да бъде старателно измити, за предпочитане със сода и четка. Мръсни съдба трябва да се намали. Зеленчуците трябва да бъдат признаци на мухъл, тъй като това може да доведе до бързо влошаване на крайния продукт или появата на лош вкус.Подгответе зимна салата от домати, краставици и лук с пипер проста. За да започнете с домати, краставици, лук и чушки трябва да се намали средни кубчета и ги поставете в тенджера, добавете достатъчно сол, захар и поставете на хладно локално продължение на един час.

След предварително определено време, зеленчуци трябва да дадат сока. Това е време, за да добавите растително масло, сложи на огъня и оставете да заври. Като цяло, той взе около 15 - 20 минути.

След това добавете оцет продукт. Ако тежестта и солта не изглежда много лесно да се направят корекции на този етап. Пот се наложи отново да постави на огъня и се вари в продължение на 2 минути.

Зимна салата от краставици и домати, лук и чушки е готова. Това е време да се подготвят за имитиране простор банки. Методи за стерилизация или комбинация от тях не се налагат. Всяко семейство е "в услуга" любим, изпитани от времето методи на борба за чистотата на ястия.

• Зимна салата с черен пипер и домати

Съставките за тази салата са следните продукти: цветни чушки звънец в размер на 2 кг, подобен брой големи сочни домати, един килограм от големите лук.

Марината трябва следните продукти: 300 г захар, 100 г сол, половин чаша слънчогледово масло, 800 грама вода, оцет в количество от 7 супени лъжици подправки: карамфил, черен и бахар, дафинов лист.

Зеленчуци трябва да се измиват и почистват. С домати е по-добре да се премахне кожите, след което всички продукти, които трябва да се режат на кубчета и лук - пръстени половина. Вие може да искате да посегнат всички съставки с помощта на кухненски робот.

След това трябва да се вари в марината. За тази нужда голяма тенджера, в която да се смесват компонентите преди: вода, сол и така нататък. Когато сте готови, трябва да се добавят нарязаните зеленчуци, а след това всичко се разбърква добре, сложи на огъня и варете в продължение на 40 минути. Антената е готова. Стерилизирайте бурканите и да организира салатата.

• Зимна салата от краставици и лук

Салата съставки: краставици - 5 кг, лук - 500 грама, тежки греди Зелените, слънчогледово масло - 500 мл захар - 5 супени лъжици сол - 2 супени лъжици оцет 5% - 100 грама подправка вкус.

Краставици са измити, почистени, нарязани на парчета. С лук трябва да премахнете люспите, нарязани на половина пръстени или четвърти. Към това трябва да се добавят избрани обработвани детайли зелените (копър, магданоз), сол и пуснати на хладно място за няколко часа (докато сок).

салата детайл трябва да се сложи на огъня. Критерият е желанието да промените цвета на краставици от зелено до жълто. След това, блюдото трябва да се отстранява от плаката, малко се охлажда, добавя се масло, подправки, оцет, сол.

Крайният етап на препарата почти кипене на крайния продукт, най-малко 15 минути. След това е възможно да се изложи на предварително стерилизирана банки маруля. Горните рецепти са модифицирани с лекота.