Защо VC не работи, всичко за VKontakte

Какво не работи в контакт

Можеш да се обзаложиш! На място 70 милиона души влизат в деня! В това, което е едно от най-оживените места в RuNet.

Първо, уверете се, че вашата интернет наред. Изведнъж тя е, че не разполагаме с мрежа, и VC работи 🙂 Ако вашият интернет всичко е наред, ще видим, причината може да бъде всичко.Защо не може да работи VC

Поради същата причина, която ВХ не е на разположение може да бъде технически работи, а именно световната иновация. Бъдете сигурни, че ако най-малко второ място спира да работи, а след това веднага проблема, като специалисти.

Например, днес към рисков капитал не работи. но след половин час е наред. Това е нормално. Там не е място, което не би било подобни неуспехи. Ако не ги виждате, това означава, че цялата работа се извършва много бързо и просто не слагам в момента, в който Интернет ресурс е била недостъпна.

Ако сайта не работи за вас, вече в продължение на дълъг период от време (един или два дни), е вероятно проблем на вашия компютър или интернет доставчик. Нека да разгледаме основните проблеми и техните решения.Long кораб VK:

Лош кораб, както казахме и преди, най-вероятно, защото имате слаб компютър, или изпълнявате десетки програми по едно и също време, което създава значително натоварване на компютъра и не работи добре не само VKontakte, но други сайтове.

VKontakte вече се променя с невероятна скорост, която да съответства на представите за провеждане на онлайн бизнес по пощата група. Вече насоки сега въвеждане на иновации почти всеки две седмици.

Какво да правите, ако не се превозва с ВХ:

Не отваряйте съобщения:

Най-честият проблем. Ако това се случи, то е вероятно, че просто ще трябва да почака повече от половин час. Когато дълги товарни постове, не изпраща или няма открит диалог. Най-вероятно той е виновен за техническата работа на сайта, когато не са всички сървъри.

Какво не работи в контакт
С една дума, ако не се отвори главната страница на VKontakte, както и диалог и всичко останало, това е временен проблем, който ще се проведе в по-малко от час. Повярвайте ми, ръководството на контакта, който ще бъде от полза за всички работи добре и не създава никакви проблеми при никого, тъй като компанията получава по-голяма загуба на печалба за всеки час престой. Добре "Посетителите на печалба могат да отидат на друго място, ако те не ми харесва нещо.

В същото време, на сайта не работи, можете да се заемат интересна игра във вашия браузър. Забавен великденски яйца достъпно на браузъра Google Chrome. Когато страницата не работи, натиснете пространство и да играят 🙂