Защо не го прави сайта VKontakte 1

Въпреки факта, че изпълнението на сайт Vkontakte на, предлага изобилие от компютри и да се проследява от опитни експерти, все още да се появят неизправности.Това се отразява върху неспособността на потребителя да отвори страницата. Когато се опитате да отворите даден контакт, ще получите съобщение за грешка.

Как да го оправя, и какво да правя в такъв случай аз ще ви покажа.

Какви са грешките


Най-често срещаната - браузърът не може да отвори исканата страница.

Какво не работи в контакт

Тази картина ще видите, че ако VKontakte сайт не се изпълнява в момента.

Може да варира опции грешки:

  • Timeout за искането
  • Сайтът не отговаря на
  • Browser не може да покаже уеб страницата

Всичко се свежда до факта, че ние не можем да отидете на сайта на VC.

Защо сега не работи сайта VKontakte?


проблем на страната на ВХ, или случаят на вашия компютър или интернет връзка - две основни причини могат да бъдат идентифицирани.

Това е време, за да се определи кои от проблемите, наблюдавани в този случай. И това се прави много просто. Просто отворете всеки сайт в браузъра си. Ако е възможно - това означава, че вашият компютър и интернет работа глоба. И проблемът е от страната на контакт.

В този случай трябва да се вземат? За да бъдем търпеливи и да чакат. В паметта ми, най-сериозните проблеми са отстранени в рамките на няколко часа. Често рамките на един час. Днес на сайта VKontakte не е работа за около 10 минути, след това всичко се коригира, както и достъп е била възстановена.Тя е по-трудно, ако има проблем с вашия компютър. Имало е малко напрегната.

Реши проблема с достъпа до сайта VKontakte


Преди всичко, което трябва да направите две неща - за да нулирате кеша на браузъра си и да свържете отново онлайн.

Възстановяване кеша на браузъра си

Да го направим на Mozilla Firefox например. В горния десен ъгъл кликнете върху бутона за менюто.

Какво не работи в контакт

След това кликнете върху "Настройки". и отидете на раздела "Поверителност".

Какво не работи в контакт

Тук, кликнете върху линка "Премахване на скорошната си история". В падащото меню, изберете период от време, и натиснете бутона "Изчистване на лични данни сега."

Какво не работи в контакт

изключвате Интернет

Тя е по-лесно - просто да изключите и включите вашия рутер. Или се счупи, и повторно свързване на връзката.

Сега се провери - сайт VKontakte трябва да печелят.

Ако не помогне - най-вероятно компютърът ви е заразен с вирус (виж как да премахнете вируса VKontakte.). Ето, вземи това.

Изтеглете антивирусна програма AVZ и CureIt и пуснете пълно сканиране. Намерени заплаха, трябва да премахнете или да неутрализира. И не забравяйте да проверите файла на хоста - трябва да има никакви чужди записи.

Подробни инструкции как да борба с вируси, които пречат на входа на обекта VKontakte, ще откриете тук - Вирусна инфекция и проблеми с файла на хоста.

заключение

По този начин, има само две основни причини за неоперабилност VKontakte сайт. Проблемът е на тяхна страна - те решават много бързо. Просто бъдете търпеливи. И не изглежда паникьосан отговор на въпроса "Защо не работи vk.com".

Най-често, просто трябва да отстранявате проблеми с вашия компютър. С това ръководство, вие ще знаете как да ги поправи. Това е всичко!