Защо мечтата на черни котки - не трудно да се отгатне

Вероятно, ако попитате някой какво мечтае черни котки, отговорът е ясен. Всички знаем, че такъв символ за добри предзнаменования не се прилага в реалния свят. Възможно ли е този сън се тълкува като нещо друго? Нека да разгледаме най-мечта книги и знаете отговора.

Две черни коткиМоже би си репутация искате да очерни

Дрийм Милър казва, че ако в съня си, за да видите черна котка, трябва да погледнете на хората около вас. Изглежда, че не всички от тях желаете добре, а някои дори искат да "сложи сянка върху оградата", в опит да опетнят доброто си име. Блокиране на съществото в съня си, можете да избегнете много проблеми да се събуди. Същият източник по въпроса за какво мечтаете черна котка, отговори: ". Някой ламти на вашия имот и те ще се опитат да поеме" Това не е за силата отне, но хитри, коварни интриги.

Две черни котки

Проблеми, предателство, грабеж


Не потупване котката в съня

Две черни котки

Дрийм Тълкуване на Гришина може да се научи, че всяка котка в съня си не е нищо добро не можем да предскажем. Дори и ако тя отива да се срещне на сънуващия, ще се срещнете с нелюбезен, неискрен човек. Cat изтича другата страна на пътя, предупреждава почти едно и също нещо. Галещ животното в мечтите си - да се изправи пред недоверие, съмненията в реалния живот. За сълзи и държавна измяна във връзка с този знак е написано в старите книги персийски и сън.

Изпрати на затвора дребни джебчии

Съставителите на Индийския мечта книгата се, че символът предупреждава за незначителни загуби във връзка с кражбата. Но на сънуващия, който има котка или дори убити в съня си, реалността ще хване крадеца и го изправи пред съда. Лице, което е получил в сън кожата на животното, се върне обратно всичко, което бе откраднато. Това важи и за тези, които сънувал, че те изяде котка месо. Семеен мечта книга потвърждава, че този символ показва наличието на врагове. Той пояснява, че ние говорим за едно зло жена.

Не е лъч надежда - нов период в живота на сънуващия

Две черни котки

Въпреки това, Семеен мечта книга предлага някои разяснения. Защо мечтата на черна котка, която murchat и плавници за вас? Той бележи появата на нов период от живота. Той е тих и спокоен. Интересното е, че съвременната интерпретация на съня интерпретира сън с котки в знак на добра сделка. Фактът, че котенцата в една мечта печеливша реалност, и казва мечта на XXI век. И ние искаме просперитет и добри сънища!