Защо хората висят!

Защо хората висят себе си?!

Безплатно. Вчера в следващия ни врата се обеси в апартамента си баща на четири деца, той nebylo и 39-годишна възраст. Той пиеше. Скарал с жена си, той е управлявал децата на улицата и взе собствения си живот. Разбира се причината може да е много дълбоко в себе си. Какво си въобразяваше в този момент, независимо дали планира действията си. Моето събитие прави neukladyvaetsya главата. Как можете да направите?!Свещеникът Rusticus. В своята пастирска практика, аз често се срещна с подобни случаи. В този случай ние се занимаваме с ситуация, в която се казва, че човекът е бил пиян на "дяволите". В това състояние, той често се вижда демоните, с които влиза в контакт. Последно инжектиран драма на ситуацията и "убеди" жертвата си уреди сметките с живота. Обикновено имам в мрежите си един човек, малко адекватно, не взема под сериозно пълната опасността от вдъхновеното акта на него, но желанието да се "освободи" от "ostochertevshie" изключително репресивна и "безнадежден" (както изглежда) ситуация, за да "докаже", че роднините все още да съжалявате и ще плаче, като го натиснете до непоправими акт. В крайна сметка, на основание за това е гордостта на мотивите и как неговите производни: липса на вяра, надежда и крайна степен на самочувствие (да не ме разберете, не ценят и не ми харесва). Трезвост идва по-късно, в следващия свят, но моралното състояние на душата е толкова тежък и мрачен, че демоните могат лесно да отнеме една душа в дълбините на ада. Ето защо апостол Павел предупреждава християните, че дяволът ходи на земята като лъв, търсейки кого да погълне.

Безплатно. Сад, и аз съжалявам този човек. Аз го познавах лично.

Свещеникът Rusticus. И преди всичко, че е жалко е Господ, Който всичко ще бъде спасен. Отчаянието не е необходимо. Да, самоубийството е може би една изключително голям грях, но липсата на покаяние - непростимо. Както вратите на ада се заключва отвън, това не е така, и отвътре - в човешкото сърце, може да бъде доставен, дори и ако една малка надежда за покаяние и спасение на грешниците. Църквата е известно да лиши погребението на самоубийствата и евхаристийно честване, свидетелство за силата на греха. И все пак, близки роднини, и особено тези, които го обичат, може да се моли, но ние трябва да помним, че това е тежко бреме за молитва.

Osta. Един от най-новите модни "Православна енциклопедия" на TVC е посветен на темата за смъртта. Има около. Алексис Uminsky каза, че Църквата Света Троица в Москва, която е Pyatnitskaya, всяка седмица в Съвета гласи канон Uaru мъченик. Ако не да ги объркали, той се помоли за кончината на некръстени и самоубийството. По принцип, ако сърцето ти боли, е необходимо да се молим за човека. ;-) Мисля, че ние не сме много по-добре, отколкото самоубийство, защото доброволно убиват живота си на всяка глупост, да се отдадете на грехове и страсти, и по този начин са като самоубийството на душата си за вечен живот. - ((

Свещеникът Rusticus. За да бъдем по-точни Uaru мъченик, според Животът му на съдържание и на богослужебните молитви, традиционно се моли за некръстените само. Но любовта, както знаем, не познава граници, така че защо да не питам за неговите молитви и самоубийство? Що се отнася до самоубийство има интересна rasskaz.Odnazhdy да Opinskomu бъз Леонид (1841 гр) се обърна на ученика с въпроса дали е възможно да се молим за мъртвите, самоубийството на баща си, и как. На което отвърна старецът "Връчване както себе си и участието на родителите ще Господен, мъдрост и всемогъщ Молете Preblagomu Creator, изпълнявайки задължението за любов и синовна мито, в духа на добродетелен и мъдър начин:". Потърсете, Господи, изгубена душа на баща ми: ако е възможно, да се смили! Вашият необясним съдба. Не ме постави в тази моя грях е молитва. Но нека бъдем свети Твоята воля. "

Дария. Преди няколко дни, много добър мой приятел се е самоубил. той се обеси. Беше много смешно човек !! той никога не е скучно с него винаги е бил забавен. Виждайки го в първата, че никога не би си помислил, че това може да се случи, че той иска да завърши този живот по този начин. дори и без да обяснява причините. защо тези хора отиват? да се смята, че боли. как да изпитат подобни ситуации.Свещеникът Rusticus. Аз съм искрено съжалявам за вас. Ако има такава трагедия, а след това, бяха неговите причини. Ако е било самоубийство, тогава вината за злото се носи от грешника. Знаеш ли, има една поговорка: ". Чужда душа - мрака" Външно бодрост, не означава, че човек е свободен от вътрешни психични разстройства. И стана ясно потвърждение. Само един човек се провали във вътрешните си проблеми, не са имали духовна сила и вяра. Ако го обичаш, да се молим за него, тъй като аз написах по-горе. Ние всички сме еднакви това е урок на живота. Самоубийство - в задънена улица живот. Без значение колко е трудно, не се отчайвайте, ще трябва да се молим, да потърсят вътрешен мир и хармония, да вярваме в доброто Божието провидение. Разстроен от вътрешния свят, защо е лошо настроение и депресия е следствие от нашите грехове - погрешен начин на мислене и начин на живот, така че ще трябва да си възвърне добро настроение, бодрост и оптимизъм, необходима за коригиране на грешките си. Ето защо те казват: ако не се чувствате зле, това означава, че вие ​​трябва да направите някой добър. Но самоубийство пленява гордост samozhalenie, отчаяние и неверие. Той не отговори на молитвата на вярата да се прекъсне този порочен кръг. Господи, Ти си неизразима любов ли всичко е възможно, мир на душата на слугата си заблуден.

Тош. Самоубийството е нищо друго освен заблуда. Тези, които не успяха да направят всичко до края, а след това да кажа, че ръцете почти направя плетат цикъл. Един прост пример: тук можете знам какво да правя -greh, и наистина и противоречи на здравия християнски смисъл почти perestaesh съпротива похот .Vot защо е необходимо да се борят с дори най-дребните страсти, а след това да бесовете искате, не съм намерил причина да повърна нашата идея, която приехме аз ще бъда сам. Струва ми се, че все пак не можем да се молим за тях, защото тези хора да заличи себе си не просто живеят в списъците, но и мъртвите. Те просто се откаже от всички хора, и дори най-лошото на семейството, които не дават изобщо няма шанс да направи нещо, за да си помогнете в различна реалност. Там те са напълно само в ръцете на Бога, но пътя ни към вас.

Олеся. Здравейте Имам 26 от всеки обеси той е бил на 24 години! На този ден, неделя, видях го дори с приятели в парка. и utorm знам! Той 1 дете в семейството ivse имаше, машина, работа, момиче.

Гост. Олеся казва: Здравейте. Имам 26 от всеки обеси той е бил на 24 години! На този ден, неделя, видях повече от неговите приятели в парка. и utorm знам! Той 1 дете в семейството ivse имаше, машина, работа, момиче. В тази връзка си спомням сравнително скорошен подобен случай с вратаря на германския национален отбор по футбол. Психологът каза, че той се отнася за хората, които се определят само от нещо, което ще даде любовта си, но не се вземат или получават. Те са за това може да не е в състояние да не знае за това. Така че, както изглежда, те са също са изложени на риск ..

Олеся. Цитат: В тази връзка си спомням сравнително скорошен подобен случай с вратаря на германския национален отбор по футбол. Психологът каза, че той се отнася за хората, които се определят само от нещо, което ще даде любовта си, но не се вземат или получават. Те са за това може да не е в състояние да не знае за това. Така че, както изглежда, те са също са изложени на риск. Просто мисля, че сега, че мъжете са по-слабият пол, отколкото при жените. Аз съм много съжалявам за родителите, които в момента се лама за глава е защо, а заради това, което е направил. ((((

Олеся. Abuna prot.Vladimir много ви благодаря аз мисля, че разбира всичко. )))) Сега ще пред приятелите си в предварително presmatrivatsya по-добре. Est, но и хора, които току-що са затворени в себе си, и те не се интересуват от това, което казват, и съветват как да се справим с тях?

Гост. Abuna prot.Vladimir пише: Той дойде за всички, за да остане с всеки завинаги. Господи, очевидно за всеки предлагат свой собствен начин. Без тази "воал намалява с" очите "," това е трудно, може би, да начертаете линия, когато сте били с Бога, а когато не? Но защо хората (да речем I) не вземат в този случай, Бог? И как да се разбере - независимо дали това е лично откровение от Бога (какви са критериите?). И ако няма никакво съмнение, че да приемат Бог - най-малко в проява на лично откровение?

Яна. Да, аз не искам да се сложи край на живота си. Но той е мечтата ми всяка вечер. Днес имах една мечта, че той е бил бутнат в чиповете, а след мен. Той ми каза в съня винаги подава ръка, и аз го приемам. И ние тръгваме заедно в тъмнината.

IND. Ние ме обесят МАЙКА 07/29/12 През целия си живот тя се бори за него, ТЕ за живота му. Той винаги е бил весел и обича живота. В нашето семейство, всичко беше наред. Тъй като DAD С повече от 30 години, две дъщери, внучка. Какво би могло да се случи с такъв човек? В края на краищата, тя беше много любители на всички нас. И ние я обичаше много са винаги там. Може ли това да бъде развалена?

Аслан. в нашата не голяма площ започва да се затвори младите момчета в същото време знае, че това е голяма greh.mozhet някой или нещо, което им помага в?!

Qaz. Преди два месеца имах три деца и сега старши там той бе двадесет армия се прибра у дома, че е работа на машината къща Жената намерената по-скоро тя го намери и да го закара на сватбата тук и е карал само в ковчег, като това също е и аз също мисля, че без магически и любовни правописа neoboshlos аз съм на четиридесет дни четете канон на самоубийствата ми баща Майкъл даде сега се опитва да подаде петиция, която би позволила непоправим си, тъй като на врата си като такива ПЕТЛИ nebylo той просто заспа на въже и pridovil сънната артерия vseravno nepoymu като толкова може да бъде nstinkt човек трябва да бъде себе си или най-малкото, се страхуват gospadi neponemayu помолим Бог всеки ден, за да му прости греха той е никой в ​​продължение на двадесет години нищо лошо не може един човек, след като смъртната му бъде простено ни gospadom бог Иса Христос, който знае отговора тук е моят elektronku [email protected]