Защо е нещастен в любовта

Трагично е, но обичам като неуловим, тъй като преди много векове. Той привлича и примамва, обещава да зарадва и щастие, но някак си минава покрай някои от тях, едва докосва, оставяйки отломки и разбити сърца. Някои хора са щастливи, и те отговарят на техния една единствена, и живеят щастливо заедно в продължение на много години, и някой, и толкова много, не може да разбере защо те са толкова нещастен в любовта, и те все още имат един. И дори ако изглежда, че отговорът на този въпрос не съществува, за да сте сигурни, когато има проблем - има и решение.Защо не бях щастлив в любовта

Снимка: Защо е нещастен в любовта и личния живот

Защо не късмет в личния му живот

Източник на всеки проблем се крие не толкова във външния свят, но и в самия човек. И неговото решение да се крие вътре в нас. Остава само да го намеря, за да разберем едновременно с масата на натрупани проблеми, които станаха причина, колкото си мислиш, така безрадостни за вашето състояние на нещата.

Само човек е в състояние да използва пропилян от това, което му е дадено от природата, да се лишават от възможността да направи нещо, което той би искал да получи. той не оценявам факта, че често и винаги искат да имат това, което имат другите. Не осъзнават, че не можете да бъдете щастливи, като се опитват да следват пътя, който не сте използвали. Без да обръща внимание на вашите собствени нужди и желания винаги е първата стъпка към неуспешен личен живот.

Разработване на изисквания трябва да бъдат изпълнени от страна на човек, който бихте искали да видите един до друг. Не се страхувайте, че те са твърде високи, по-добре да е така, това, което вие се съгласявате с връзката, която не може да се отвори напълно и се чувствам като кралица.

страх често признават, че един човек иска да види няколко води до факта, че една жена се съгласява да двете партньор в живота, дори и само за да не бъде сам, като по този начин себе си и своите деца обричаш безрадостно съществуване, или да губите време, без да знае къде се намира за някой, който се нуждае от наистина е гледам.

Ето защо, така че е важно да се определят приоритети, а това може само да помогне да се обичат. Неспособност да обичаш себе си - основната причина изтощителен самотата. Повечето никога не мисля за това, защо антипатия, несигурността и липсата на увереност в себе си, така че твърдо се установява в сърцето си.Те силно вярваме, че се обичаме, защото те знаят по-добре от други. Не осъзнават, че сравнението с някой друг, и по-специално тяхното унижение предполага дълбоки комплекси. От детството, много се обучават постоянно да се сравняваш с другите, ако това е най-обективна оценка на себе си, въпреки че най-често това не се използва за похвала, за да убеди повече време, колко зле сте.

Поради това, някои хора, дори и като възрастни, с трудност да се отървем от желанието да се окаже, че родителите, че това не е вярно, и има нещо, което да обичам и уважение. Всичко това много трудна ситуация, така вредно влияние върху психиката, че ние не се опитваме да обичаш себе си само за това, че ние сме, без никакви особени заслуги и изпълнение. Принудени сме да вярваме, че можете да обичаш себе си само за ползите, които носят на другите.

Следователно, ниско самочувствие, чувство на неудовлетвореност и, като следствие, невъзможност да се привлече вниманието на противоположния пол. Ако едно момиче не се е научил да обичаш себе си, околните, които от своя страна страдат от вътрешни проблеми, много по-малко да бъде в състояние да го направя. Но най-подсъзнателно насочва към тези, които уважават и обичат себе си.

Мъжете винаги обръщат внимание на жената, която излъчва увереност, защото подсъзнателно се чувства: с такава красота, те могат да се затвори още по-горди. В крайна сметка, за да спечели вниманието й не е толкова лесно. В допълнение, на нежния пол не са оковани и винаги знаят какво искат. Те са много по-лесно да се изгради силни и трайни взаимоотношения, които ще донесат радост и на двете. С едни и същи, които страдат от основната несигурност при условие дълъг списък от проблеми и неприятности, като се започне с постоянните искания на комплименти за всеки повод, и завършва с ревност и подозрения.

Разбира се, да обичаш себе си не е толкова лесно, колкото ни се иска, но това е направено, за да се промени ситуацията към по-добро няма да работи, тъй като появата на партньор не е гаранция, че връзката ще донесе забавно и ще продължи вечно.

Обичайте себе си не само ще подобри собственото си самочувствие, което е полезно в живота, но също така и да направите този, който в очите на хората е от голям интерес, който ще изненада и зарадва всеки ден. За по-голяма собствената си самочувствие и желанието да се постигне, те са щастливи да се опита да спечели сърцето си.

Защо не бях щастлив в любовта

Снимка: Защо е нещастен в любовта и личния живот

Какво става, ако късмет в любовта

Снимка: Защо е нещастен в любовта и личния живот

Дали смятате, че сте красива, умна и успешен, любовта идва само за онези, които вярват в това и чака. Не слагайте на кръст, без значение колко не сте възраст, не бързайте да ветровете, дори и само да се отърве от самота. Не се отчайвайте, когато връзката е дадена пукнатина. Не губете надежда, всичко си има време и място, най-важното в нея Искрено вярвам, и живота си с удоволствие ще ви даде среща с принца на бял кон. Не е чудно, че Библията казва: "Искайте, и ще ви бъде дадено."