Защо е нещастен в любовта не се ражда красива

Защо не бях щастлив в любовта
Няколко пъти засилване на едно и също гребло, или да се опитаме да ги накара да отидат в ада, или да се заобиколи внимателно, за да не се запълни следващото бум. Това се отнася за почти всички аспекти на живота. В допълнение към аспекти на любовта. Понякога е трудно да се определи, през цялото време ние naparyvaemsya какво гребла и как да се справят с тях. Като цяло, никой не е имунизиран, и почти всички най-малко веднъж в живота се обърна към него от лош късмет в любовта. Това е нормално. Но когато някой неуспех да се осъществи връзка през цялото време - това не е нормално. Дори по-лошо, когато човек като провали като един от друг като две капки вода. Сега ние ще говорим за това, защо няма късмет в любовта много често, и че това може да бъде направено.Недостатъци в отношенията. писменост

Нашият живот е като на кино, където ние винаги играе роля. Любовта връзка - не е изключение. Тези, които имат цялото време си задава въпроса: "Защо аз нямам късмет в любовта?", Те са склонни да развият по същия сценарий. Промяна само на пейзажа и външния вид на главните действащи лица. Пропускът да остане същата. Заключение: За да се промени ситуацията, е необходимо да се пренапише сценария.

Огромен брой жени са били веднъж, но изоставени от мъжете. Трябва да кажа, че много от тях са били в състояние да се предефинира своята роля в отношенията и за в бъдеще би могло да бъде много щастлив. Въпреки това, има и представители на по-слабият пол, които се повтарят грешките си почти до дълбока старост. Това се отнася предимно жени, винаги обвинява разпадането на самата връзката, то като се има предвид, тъй като на собствения си външен вид, некомпетентност, лоша преценка, и така нататък.

Такова чувство за вина обикновено се появява за първи път в едно младо момиче, което остави човек. Все още не е сигурен на жалбата и е убеден, че я харесвате на ъгловото положение, пъпки, малки гърди, и други подобни. Ако по-късно подобно мнение за себе си, младият човек не се променя, това ще генерира всички видове комплекси. Също така ще има постоянен страх от провал в отношенията, значително ограничаване на жените при избора на партньор в живота. Предварителна настройка да се провали, това ще се избегне запознанства тези, които го харесват. Е, тези, които обичат момичето се, рано или късно се чувстват страх и я остави.

Накратко, основният страх от провал отношения почти винаги ще доведе до този провал. Как, в този случай, за да се реши проблема с лош късмет в любовта? Ние трябва да се промени сюжета на отношенията между мъжете и унищожи страхът от провал. За да направите това, тя става по-активно, за да получите повече и повече любов, да се споразумеят за дата, ще се срещи и така нататък. То ще се развива самочувствие и че отношенията с противоположния пол може да доведе.

Би било хубаво да се говори за бившите партньори и да разберете причините за раздялата с тях. Много е вероятно (и то често се случва), че причината за раздялата не беше това, което очаквахме. Кой знае защо хората се прекъсне връзката? Престой, заетост, болест, всички домашни или професионални проблеми ... И ние сме го получили в главата му, че, казват те, не е достоен за любов! И така, ние винаги ще се хвърлят. Да, никой не на всички и не се отказвайте! И никога не се отказвай! Ще престане страхът от провал в любовта - и да си оставите провал.

Е, добре, така да се каже. Да предположим, че отношенията придобити различен характер и да станат по-надеждни и положителни. И какво, ако човек хвърляне - не се хвърлят, но по някаква причина се променя постоянно?

Защо не бях щастлив в любовта

Връзка проблеми. измяна

Сега много често има спорове за мъжки полигамията, и как да се лекува. Спиърс скъса с оглушителен трясък, истината все още не можем да видим светлината, но ние сме все по-добре. Каква е разликата, има полигамни мъже или не, ако по-голямата част от нас да променим тях никога не може да се използва? Неясните намеци за това, което мъжете се нуждаят от разнообразие, малко комфорт - има много двойки, в които съпругът напълно, без да го струва. И след това се опитайте, опитайте се за общото щастие, а защото изведнъж да разберете, че той все още имаше някой там. Освен това, този "някой" може да бъде далеч от съвършенство и като цяло много ви предоставя.Защо. Защо красива нещастен в любовта, в този случай? Това наистина жените са разделени на тези, които се променят и тези, които се променят? Да. В действителност. Вероятно много запознат със ситуацията, когато ефективни, holonaya умен през цялото време се сблъскват с факта, че неговите партньори, независимо от техния външен вид и състояние, се движат наляво. Защо? Какво става?

И там е вид нещо. Ако първоначално виждаме в други жени потенциална заплаха за тяхното щастие, те са заплаха и воля. Няма значение, искам го отличават от нас нежния пол, или не. С други думи, когато искаме да спечели сърцето на мъжете, и смятат, че тя може да принадлежи на някои от жените повече, ние подсъзнателно тези жени там и да признае. Ясно е, че в този случай не става дума за дъщери, майки или сестри.

Оказва се, че когато ние възприемаме другия женски и техните агресивни конкуренти, съперници сред тях има без да се провалят. И човекът от всеки един от тях няма да работи. Какво да се прави? Кажете на себе си: "Да, аз не съм единствената жена в света. Но аз съм уникален. Това никога не е било, не е, и никога не ще. Ето защо, равна на мен в своята оригиналност, не! ". И се опитай да го вземат на сериозно, колкото е възможно: да се грижи за себе си като дете, нека това не боли или разстроен. Необходимо е да попълните своя свят, на първо място, себе си и своите стремежи. И тогава в душата, която се появява в този свят на мъжете ще бъде няма място за никой друг.

Честно казано, изневяра човека директно на лош късмет в любовта има далечна връзка, защото те се променят и любящ. Но много от нас са убедени - ако човек отиде наляво, това означава, че любовта е преминала. Това е до такава присъда не станеш и да стане уверен в собствената си изключителност. Аз не оценявам мъж? Намери друг! И нека след това се превръща във врата му, опитвайки се да хапят собствения си лакът!

Грешки в отношенията. непогрешимост

Каква е причината за това послушание - е трудно да се определи еднозначно. След това играе ролята на чувства и доверчивост, и невъзможността да отвърне на удара, позор и навика, и жажда за саможертва. Много дами от този вид се смята, че един мъж може да се определи прощава и безусловна любов и го реципрочност направи.

В действителност, обикновено това поведение е характерно за жените, които не казват сбогом на идеализма на приказките, където героите са ясно разделени на доброто и злото, добри и лоши. Изглежда, че истинската любов връзка, подобна на връзката на "Scarlet цвете". И чудовището, ако му наистина обичам един ден се превърне в принц. В действителност чудовището все още е чудовище като "The Scarlet цветя", че не работи. И още нещо лошо плъзнете им armfuls на страдание, поглъщане сълзи и се надява на най-доброто.

Има едно подобно на горния причина за лош късмет в отношенията - търпение. Нека поговорим за това.

Защо не бях щастлив в любовта

Лош късмет в любовта за търпение

Така изглежда на някой, който, както млади дами не могат да се оплачат с ангелски характер на вечно лош късмет в любовта. Да. Ни най-малко от него. Това е лош късмет те се оплакват повече от другите. Причината е, че прекомерната пациента да се жени през цялото време прави сложно от характера на мъжете. Като цяло, този груб, егоистичен простак, за които жената - единственото средство за задоволяване на техните нужди. Те не се счита за необходимо да се напряга, когато се занимават с това, груб, скандали, шаран и дори отхвърли ръцете му.

Специален вид ангел може да издържи на всичко това. И, като правило, страдат. Тъй като те са склонни да съжаляват за недоволство срещу целия свят, ozloblonnyh партньори. А освен това, все повече и предположи, че това е - кръста си. В сърцето, тези жени са винаги ценени надеждата, че прошката е в състояние да се затопли човек, и най-накрая да нареди на правилния път. Е, нека да порочния бездомно куче, ако даде любов и грижи, за да станете кротък и смирен?

Кучето - да. Човек - това е малко вероятно. Той не се поддаде на обучение и винаги ще хапе. Ето защо, жените с идеята за безгранична толерантност трябва да разберат: да трансформира всички човешки мразещ в добро и соул създаване невъзможно. Той просто се радва на факта, че някой страда. И тя винаги ще се създаде среда за страдание на някого.

Добив в тази ситуация може да бъде само едно: измества вниманието към собствената си личност, на техните потребности и техните стремежи. Опитайте се да се промени един възрастен, всички сили, което го прави удобен за съществуването на обстоятелствата - неблагодарна задача. По-добре е да се ангажират с самоусъвършенстване и да получите реален шанс за лично щастие.

Друг отговор на въпроса защо няма късмет в любовта, може да бъде увеличен инициатива на жените в отношенията с мъжете. Тя трябва да бъде представител на нежния пол да плащат за нечие внимание, тя веднага хвърля то активно ухажвана: секс обекта на страстта, го нарича и дори заспива подаръци. Обикновено това поведение плаши мъже, жени, тъй като тя не им позволява да се оправи чувствата си към нея. И по принцип се възприема като прекалено натрапчиви, което поражда съмнение. В крайна сметка, ако дамата е толкова натрапчива, това означава, нещо не е наред с нея.

Тези жени са като хазарта ловци опитват да хванат животното. В този случай, на животните - това е мъже, които се чувстват вкарват в капан. Разбира се, те се опитват да се измъкне от капана! Що за реципрочност тогава можем да говорим? Това се оказа, жената трябва да е по-сдържан в своите действия. Не се страхувайте от хората. Те не харесват това.