Защо е черна кожа със злато

Защо е черна кожа под златото? Това е особено забележимо в брачната халка, която никога не е била освободена. Понякога тя се проявява златна гривна на часовника, а не винаги се случва в горещо време, когато пот. Алергии към злато там, но има и периоди на черен венец върху кожата на златни изделия. Злато обича всяка жена такива декорации наслада, а понякога се говори за състояние и потъмняване на кожата понякога причинява страх, така че защо да почернява кожата при златото?има 13 отговора на този въпрос. вижте "

По този повод има много спекулации и приказки. Съветвам ви да тествате чистотата на златото в някои заложната къща. Черно на компонентите, включени в злато сплав. Може би по същия среброто. От чисто злато елементи - рядкост.

Преди месец започнах да очерни ушите златни обеци и бузите на лицето. Изненадата ми не е имало лимит, тъй като тя е за първи път. В резултат на това се оказа, че виновникът за новия ми фондация, която по този начин реагира със злато. Във вашия случай ще се опитам да се промени крем, лосион или прах, ако златото сте сигурни.

Вие нямате причина да се притеснявате, се притеснявате за качеството на златото. Може би така наречената - макаронени изделия (злато покритие), при контакт с пот ръка, така да се каже почернява.

Обясних това на факта, че частиците се натрупват умират кожата. След умират, те се превръщат в черно. Особено когато пръстенът не се отстранява в продължение на години.

Първата е, че може би това е лошо качество на злато, или по-скоро пълната липса на злато в една сплав, която се продава под прикритието на златни бижута. Реакцията на кожата ви да се метал.

Съгласен съм, че това може да се дължи на факта, че част от златни бижута ще се добави към сплавите от други метали, които могат да повлияят на кожата си. Това води до появата на черни петна.

Най-простото обяснение може да бъде само лошото качество на златото и че тя съдържа много примеси и сплави на други метали, добавени към продукта. Друга причина, разбира се, е по-лошо, това може да е свързано със здравето, и по-специално с проблемите. Понякога тази реакция може да съдържа сметана поне малко в състава му, съдържащи живак, предизвиква реакция в резултат на тъмни петна по кожата при контакт с кожата.Ако златни продукти за няколко години, както и почернят те имат наскоро, тя може да се дължи на проблеми в тялото си. Тя е под стрес или болен, човек изпотяване. Pot реагира с примеси, които се съдържат в златните орнаменти и почернява кожата.

Най-вероятно ще трябва да се провери и злато на всички, като правило на златни бижута не остават никакви следи. Или ще трябва да минат на преглед, ако тя все още е злато. По същия начин, вие, които не се казва нищо, защото има много причини за това поведение на вашия златни бижута.

Алергия към златото не изглежда да се случи, но алергия към никел. Редица никел в златни продукти зависи от техните проби. Колкото по-ниска е - колкото повече има от никел. Хората, които са алергични към никел не трябва да носят златни продукти с ниска разбивка.

Аз нося едно и също златен пръстен всеки ден. Когато се върне от работа, аз незабавно да се съблече и да не отиде с него в душ или вана. Но веднага след като аз имам този проблем започва със стомаха и жлъчката (това се извършва в продължение на години) веднага почернява пръста си около ринга.

Гимнастика йога в захарен диабет: 7 полезни асани

За много хора, йога - добър начин за подобряване на тяхното здраве и да я поддържа в сила. Това е система от физически упражнения, с което облекчава стреса. Гимнастика за системата на йога помага да се справят със симптомите на различни заболявания, сред тях - диабет ...

Как да се засили имунната система бебето. 8 начина

Детски имунна система може и трябва да бъде доведен до, както и възрастни образоват себе си деца. Ако имунната система да се направи на детето силен, той ще бъде в състояние да оцелеят без да се разболеят сезонните епидемии от грип. Лекарите смятат, че родителите в арсенала има няколко начина да се повлияе ...

Какво хапчета могат да бъдат отровени от злополука: Аспиринът

Единственото място, в доза, както ни учат две мъдрост, фолк и медицински.

Лечение на изпражнения. В koproterapiya полезно кисело мляко?

Трансплантация на изпражнения - звучи подигравателно, почти като caecotrophy. Въпреки това, такъв вълнуващ метод за лечение и предпазване от заболяване съществува от повече от половин век. Първият случай е оправдано официално лечение на изпражнения е регистрирана през 1958 г. в Съединените щати. От koproterapiya използва ...

Зеленчуци в диабет: как да се направи една полезна диета

Хората, страдащи от диабет тип 2 често се чувстват като чужденци в банкети в ресторанти или големи семейни празници. Въпреки това, заболяването - това не е причина да се избегне вкусната храна изобщо. В действителност, няма продукти, които са изрично забранени за пациентите ...