Защо да ми каже защо

Защо? Кажи ми защо по-голямата част от мъжете и жените в началото на една връзка да ни разкажете за последните си преживявания? За какво?
Спомням си един път миналото лято. Вървях на първа линия и мимоходом е дочула двойка. Те вървяха ръка за ръка, а младежът казал неговият спътник за предишните си връзки. Защо. Кажи ми защо. И какво да очакваме след такъв разговор. Вместо това, да се опознаят взаимно, да излея лайната, което се случи в миналото или не е такова минало? И не само миналото, не могат да бъдат поканени едно момиче на среща? Може би трябва да започнем да се пусне на лошо минало? И не се излива обиди покрай връзка с това момиче, които може да са имали това преживяване, спомняйки си, който я нарани, но все още се добавят свои собствени.Кажи ми защо? Защо кажете какво ви е дал подаръци и къде да отидете да се отпуснете? За какво? Жена за сравнение? Да, той го даде на нея, и аз правя. Тя е подарък той е по-добре - това означава да я обичам повече след това струва повече, отколкото е било за него. И тук той е изпълнил своите награди, а аз нямам. Така че това е по-хладна, по-красив, по-необходимо. Какви изводи трябва да се прави на момичето, подпрян на тези истории, които вие, мъжете казват момичетата в началото на връзката, в началото на любовта, за бившата си? И какво искаш в крайна сметка?
И резултатът е, че просто трябва да се излекува от тази обида, направен веднъж бившият ти. Можете да намерите други начини да се изливат обиди, защото момичето, с когото са толкова приятна разходка по крайбрежната алея, след като една история, просто близо до вас. И тя неволно започва да се сравни с един друг. И ако си представим, че главата й все още живеят комплекси, представете си какво може да бъде ефектът? В най-добрия, то ще се види, че мъжът я обича повече от другия. И ако не? Просто ви със своите истории и дейности ще намали самочувствието й.

Не знам, ако някой обича да се качват последно "мръсни" им мъже бельо. Аз лично не го правят. Аз не искам никога да се знае за първия в детайли. Е, това е, да. Всеки от тях имаше. Е, това не се случи. И аз не го направи, това ще се случи.

Мъжете, грешката си номер 1. Никога не ми кажете подробности за миналите си преживявания с първото. Освен ако, разбира се, това момиче не се яви, за да ви транзитен пункт да се забрави. Но също така и от ваша страна е подъл изсипва върху момичето, че глупости от миналото. И дори ако не знаете за какво става новия си приятелка, но тя все още не заслужават. Боли ли, не е, и това друго. Имайте това предвид.А ето моите убийци, които се интересуват от моя опит. Защо? Преди две години имам работа в голяма компания. Голям офис, много мъже и момчета. Не само, че на мен като на една обиколка дошъл да види жените (но това е така, защото на любовта с майка ми), а мъжете са първите два месеца проправи пътя до офиса ми и под никакъв претекст би искал да се срещнем. Един човек беше препълнена моите кавалери много устойчиви - добър, мил, внимателен. Но не и в принципите си, за да имате въпроси по време на работа, а след това аз бях лудо влюбени с друг мъж, с когото всичко не е толкова добро, но това беше. Младият мъж Веднъж каза, че не мога да му дам нищо друго, освен приятелство. Вероятно не добър от моя страна, но той искаше да говори, но можех само да го предложи. Той го взе. Но продължава през целия период на комуникация като нещо от работа и ми помогна доста неприятелски вниманието. И той постоянно ме разпитва за моята сегашна първия мъж? Ето защо ми кажеш? Вие сте мазохист? Мога да боли да кажа! Защо? Предпочитам да си мълчат, защото това е връзката ми с този човек и излея при друг мъж не искам, а защото ви помоля за това, аз съм изумен от това, което. Гадже, приятелка, да, аз ще бъда щастлив да се напие на раздяла, викат и се смеят. Но това, което са мъже ??

Мъжете, вашата грешка номер 2. Не са мазохисти, не се информира за последните опита на момичето. Е, няма нищо за него. За какво добро не го прави. Ако тя иска да ви кажа себе си, когато му дойде времето, когато е сигурно, че няма да навреди на вашия подарък. Но не го бута в началото на връзката им, нито vysprashivaniem нито неговите истории за миналото.

Това, което сее в началото на връзката и като цяло в отношенията на две, а след това ще пожънем. И харесва или не, но това е един красив период бонбони buketny е ключът към настоящето и бъдещето. И колко време ще зависи само от нас. За някой това трае цял живот, защото хората не спират да се изненада и зарадва един от друг. Някой идва към своя край след първата пол. И някой напротив започва с пола и да продължи цял живот.

P.s. В общи линии, всичко е в нашите ръце. Но хората все още трябва да се помни, че една жена - отражение на мъжа. И блясъка в очите й пряко зависи от теб, скъпа човек. Аз със сигурност не добавите всичко за хора, които не го правят. Връзка - работа за двама. И ако вашият мъж ви каже, че сте кралицата, въпреки че е възможно и да не блести такива лаврите, но той се опита да ви убеди в това, и го доказва с действията си, а след това вие нямате друг избор, освен да стане кралица. И такъв човек, на човек, Царя, е обречен да бъде обичан и щастлив, такъв човек не е възможно да не обичаш такъв човек не е нещо, което искам да дам любов и ще се даде с вътрешности (периодично) ahah)) Този човек иска да направи щастливи, да се обичат и изненада. Тази работа за двама. И тази работа - любов.