Viktoria Bonya - биография, информация, личен живот, снимки, видео

Viktoria Bonya

Виктория роди Bonya

Молдовски националност. Тя също има китайски корени. Както каза Вик, от страна на майка ми дядо й е китайски.

Отец - Анатолий Фьодорович Bonya, работил като миньор, живял в Иркутск. Майка - Галина Ивановна.Тя има сестра, Анджелина.

Родителите му се развеждат, когато Вик е на две години.

"Аз не знам как е - да расте и баща ми, разбира се, когато той дойде при нас на почивка или да изпратите картички, аз вярвам, че той е най-добрият баща ми никога не изруга и вдигна ръка, но не .. е близо. самия живот не ми даде възможност да избяга в оплакването на папа, и това влияе на характера ми, моето възприятие на света и мен, които аз съм днес. имах за себе си, за да се изправи направи, така че аз свикнах с мисълта, че за да ме защити човек не може да "- каза тя.

От детството мечтаят да напуснат провинцията до столицата.

"В училище, казах на всички," Отивам в Москва "На седми клас, аз бях всичко програмиран помислих си, дори и ако парите не получава достатъчно пари за пътуването, пеша ще по пътечките, аз знаех, че ще дойде в столицата и да организира живота си, за да ... всички разходи, а не само щастливо женени, че ще направи си успешен човек ", -. Vic припомни.

Viktoria Bonya детството

Виктория роди Bonya

В 16 години, тя и майка й отиде да работи в Москва.

Тя започна като сервитьорка, а след това работи като секретарка в компанията за производство на пластмасови прозорци.

След това той заминава за Америка, където приятелят ми и започна малък бизнес. Ами усвоили говоримо английски и добър - испански.

Отидох там случайно - благодарение на един приятел, който никога не е пропуснал една единствена етер на програмата и при обявяването на нов кастинг убедени Вик да отида с нея. Bon веднага предложи да влезете на сайта. Тя се съгласи.

Дизайн чифт Viktoria Bonya и Степан Меншиков се превръща в един от най-популярните участниците в шоуто. На първо място, заради постоянните скандали, че те навити една до друга, или са привлечени в другите участници.

Още в "Дом-2" Вик се превърна в звезда на телевизионни екрани.

Viktoria Bonya: Цялата истина за "Дом-2"

След "Къща-2" започва да се излъчва в Семеен радиото.

Viktoria Bonya клипа Lady

Виктория роди Bonya

Viktoria Bonya за себе си:

"Аз винаги съм бил в състояние да признае грешките си. Ако видя, че нещо не е некомпетентен, аз не се страхувам да го признае. Никога не съм се страхувал да се покаже тяхното невежество в някои въпроси, защото тя ми помогна да станат грамотни, това ми позволи да научите нещо ново да се страхуваме от грешки, се страхуват да изглежда смешен, страх от това, което хората мислят за теб. - това е най-големите спирачки, които да ви спре в развитието "."Аз самият е направил. Винаги съм си направи собствените си решения и да знаеше ясно какво имам нужда. Всеки детайл от усъвършенства. Никога не съм имал никакви идоли. Аз самият се усъвършенства. Забелязах точките, които не ми хареса, и вярна."

"Знам как да станем приятели, да ценят хората. Не съдете и не се прави разлика между тяхната етническа принадлежност или цвят на кожата."

"Всичко в този живот е разделен на две: да - не, ден - нощ, положителна - отрицателна, любов - омраза и избираме по всяко мащаб, в който живеем, какви честоти.".

Viktoria Bonya в "Насаме с всички"

Ръст Виктория Бони: 170 см.

Личен живот Виктория Бони:

В шоуто "Дом-2" Виктория имаше връзки с Степан Menshchikova. "Bonya така майсторски орален секс, че колкото slyunechki багажника течеше ..", - каза той пред репортери след Степан.

Viktoria Bonya и Степан Меншиков

Виктория роди Bonya

Отношенията с Menshchikova много години auknulos за Вики публикуването на скандалните снимки, за които се твърди, че Степан свирка прави.

Тя съдени и е в състояние да спечели. Така официално Степан Menshchikova изображение устно отговаря друго момиче.

Скандални снимки Твърди се, че Виктория Бони и Степан Menshchikova

Виктория роди Bonya

Като цяло личен живот Виктория постоянно се придружава от скандали. Този вид Акива я бие, след като той откри в нощен клуб в прегръдката на светски фотограф Dimy Miheeva. След това той продължи дълго Вик и дори заплаши, че ще я изгони със сярна киселина.

Това Bonyu заснет да целува страстно с актрисата Мария Kozhevnikova.

След това Мария обясни, че премина през с алкохол. Но Вик каза: "Аз харесвам момичета, може да търпи секс с тях, нищо лошо в това, че не виждам и мога с две - е вече там.".

Виктория и Мария Bonya Kozhevnikova

Виктория роди Bonya

Въпреки това, преди не е достигната сватбата - бразилецът се появи вече женен.

Viktoria Bonya Welliton

Виктория роди Bonya

Една афера със сина на ирландски милиардер Алекс Smerfitom започна с любов към партията. На първото заседание с нея, дойде при момичето. Независимо от това, Алекс забеляза, звездата на "Дом-2", и предполага, че ще се срещнем отново.

Двойка живее в Монако и е набиране на дъщеря си.

Няколко пъти Вик обявиха сватбата с Алекс, но преди сватбата бизнес все още не е достигнал.

"Ние сме ангажирани и не забравяйте да се оженим - след няколко години", - каза Алекс в интервю.

Виктория Смърфит Bonya и Алекс

Виктория роди Bonya

Виктория роди Bonya

Виктория роди Bonya

Viktoria Bonya и Алън Dzheffri Beyer

Виктория роди Bonya

Филмография Виктория Бони: