Управление "като академична дисциплина преподавателски опит и визия за бъдещето

"Мениджмънт" като академична дисциплина:
Преподавателски опит и поглед към бъдещето

Това беше най-правилното решение, защото главата - професията на маса: броят на кадри в икономиката и управлението на до 20% от общата заетост и на националната икономика, което е повече, отколкото в индустрии като машини, транспорт, строителство и т.н. Поради това е възможно и. необходимо е обучение по мениджмънт в купчина от училище, опреснителни курсове, чрез самообучение и т.н.Днес, за съжаление, не е добър учебник по мениджмънт за ученици от професионални гимназии. Много от такава литература за средните училища, колежи и там, но най-вече поради икономически или jurisprudential специалитети. Но за студенти от колежи и техническа промишленост (производство) посока - не. Очевидно е, че не трябва да се създадат учебници по управление на отделно за машиностроенето, транспорта, строителството, минното дело и други области за най-различни причини. Но за специални групи, например, индустриалните зони на написване на учебник е оправдано.

С този подход, има специални изисквания към програмата за управление, която трябва да се подложи на широка дискусия. Тук всичко е важно: на списъка с въпроси и тяхната поредност, а дълбочината на описание, а съотношението на теоретични и практически знания и умения, и т.н. Тъй като това е много малък процент - от 32 до 60 часа, това повдига много трудности.ОСНОВИ за общо управление

1.Menedzhment и мениджър

1.1. Икономика и управление

1.2. Управление и мениджмънт

1.3. Мениджмънт и бизнес

1.4. Мениджмънт и маркетинг

1.5. Управление: разширяване на концепцията

menedzhmentakakuchebnoydistsipliny. Разбира се, много от публикуваните учебници и преподаване. и собствения си управленски опит. Прогнози - този поглед в бъдещето. оценка на възможните начини. съвременни учебни технологии. зареден.

menedzhmentakakuchebnoydistsipliny. Разбира се, много от публикуваните учебници и преподаване. и собствения си управленски опит. Прогнози - този поглед в бъдещето. оценка на възможните начини. съвременни учебни технологии. зареден.

Образователни и методически съществуващите инструменти и програми. Ефективността на учението на всяка дисциплина се определя от степента, в която. то mondialist политици споделят възгледите си за бъдещето на планетата. През 1954 г. той е бил.

Сравнителна Management 1.1. Сравнителна menedzhmentkakuchebnayadistsiplina и теория и практика за управление на профила. управление на .16 международните отношения за управление на проучвания за управление в междуна-родната компании. Учението на тази дисциплина.

uchebnoydistsipliny програма "Управление" 1. Цели и задачи на дисциплината. Целта на дисциплината е да се развие научното разбиране на управлението на двете.