Топ 15 най-добър избелваща паста за зъби - Top 15

Кои избелваща паста за зъби е по-добре? отговорен зъболекар

Какво е Паста за зъби

Всички пасти за зъби с избелващ ефект може да бъдат разделени на два типа според механизма на действие:

  • Пасти, които отстраняват цветно покритие поради съдържанието в състава на полиране и абразивни частици,
  • Паста с карбамид пероксид, те облекчи цвета на емайла се дължи на действието на активен кислород.

Класиране топ 12 на абразивни пасти за зъби с избелващо действие

Един от основните критерии за избор на избелваща паста за зъби трябва да бъде представена върху опаковката - фактор абразивност или RDA, ако се планира редовната употреба на пастата, RDA не трябва да надвишава 80.Отвъд класацията, можете да сложите пастата с висок коефициент, те се използват 1-3 пъти седмично със силна пигментация и са в състояние да се премахне зъбна плака и мека плака малък. Използването на тези пасти, евентуално в комбинация с конвенционални избелване или чиито RDA е по-малко от 75. Тази група включва:

Lakalut Бяла

Lakalut White - изработен в Германия, той се състои от абразивни елементи със сферична нарязани, пирофосфати и флуориди. абразия коефициент 120 може да се използва от 1 до 4 пъти седмично. Пирофосфати участва разтваряне на зъбен камък абразиви пигментирани премахване плака, благодарение на пастата въвеждане флуорни съединения се предоставя реминерализиращ ефект, който елиминира свръхчувствителни зъби след избелване.

Президентът White плюс

Президентът White плюс - италианска паста с RDA 200, е препоръчително да използвате 1 път в 7-дневен срок, неговия състав е уникална и включва уникални абразивни силикати, както и калций, както и екстракт от мидени черупки. Ефективно отстранява твърди и меки стоматологични депозити и силна пигментация. Тя се препоръчва за хора с повишена склонност към образуване на камъни. Пастата съдържа калциеви соли, участващи в емайла реминерализация и се екстрахира Исландия Moss - лечебни растения като бактерицидно действие и лечение на рани и стимулиране на имунната система. не са включени в флуор съединение.

Сега можете да отидете в списъка на препоръчителните за ежедневна употреба, както и подбрани от прегледите на зъболекарите и техните пациенти, избелители:

Lakalut бяло и ремонт

Lakalut бял и ремонт - част от този немски паста освен трите вида полирани от абразивни полиране частици включват пирофосфати, дезинтегриращи твърдо вещество плака и улеснява отстраняването му, натриев флуорид и хидроксиапатит (тези два компонента са включени в минерализацията на зъбния емайл), което предотвратява развитието на повишен чувствителност. Продължителността на ефекта от нанасяне на до няколко месеца.

президентът бяло

Председател бяло - като абразивен компонент полиращ агент, използван в тази паста, необичайна комбинация от концентрация силиций и калциев флуорид йон армиран осигурява ефект реминерализация на емайла. Добавянето на химикали в пастата включва исландски мъх екстракти, женшен и мента, които осигуряват противовъзпалително, антибактериално, имуностимулиращо и освежаващи слаби аналгетични ефекти. Мала недостатък е, че тя се състои от двете частици от флуор и калций, както и високата цена на паста.Рембранд - antitobacco и кафе - най-добрият избелваща паста за зъби за пушачи

Кръгче - Избелване Plus

Кръгче - Избелващ Plus. Наскоро тестени изделия в България заема достойно място класиране като минималната доходност от характеристиките на западните си колеги. Структурата на кръгче на паста включват титанови диоксиди и силиций справят добре с премахване на пигментация и плака, която се използва за унищожаване на папаин и Polidon. За да се предотврати развитието на свръхчувствителност на включено съединение и калиев флуорид.

Силициев диоксид арктически бяло

ROCS сензационно избелване

ROCS сензационно избелване паста произведени в България не съдържащ флуор като бромелаин компонент разцепване се използва, че нарушава структурата на пигментите, абразивни елементи имат такова намаляване както на горните пасти. Той съдържа калциев глицерофосфат като средство за насърчаване на минерализация на зъбния емайл.

ROCS про деликатен избелване

ROCS про деликатен избелване - за разлика от предишните пасти съдържа само един абразивен компонент, леко намалява качеството на избелване се освобождава от аромата на мента на различна тежест (тип 2). Използването на тази паста е първата стъпка в провеждането на избелване на зъбите у дома, за да се постигнат добри резултати се препоръчва, след като паста скали за използването на гел R.O.K.S. за базирани на карбамид пероксид.

Blendamed 3d бяло

Blendamed 3d бяло - най-често търговски български тестени изделия, произведени в шест вкусове, съдържащ един абразивен, голям брой пирофосфати (които могат да допринесат за появата на свръхчувствителност) и флуоро.

избелване комплекс Colgate

New Pearl Избелване

New Pearl Избелване - един от най-достъпни на пасти за зъби, избелване, които имат положителен ефект. Той съдържа твърде много пирофосфат.

За да се постигне по-добър резултат, е необходимо да се има предвид редица условия и правила за избелване на зъбите пасти:

Най-добра избелваща паста за зъби на основата на карбамиден прекис

Действието на тези пасти се основава на способността да се разложи карбамид пероксид при контакт със слюнката, освободената активна кислород, който прониква дълбоко в тъканта на зъб, като същевременно осигурява ефекта на които не може да се постигне при използване на абразивни пасти.

Рембранд плюс

Кръгче крайна бяла

Кръгче крайна бяла - български производство паста, която в допълнение съдържа карбамид пероксид абразивен компонент (хидратиран силициев диоксид). Като покритие ядрен материал, използван Polidon и папаин. Благодарение на двойното действие на избелващи компоненти за месец прилагане паста избелващ ефект се постига 2-3 емайл тонове. Част от натриев флуорид осигурява предотвратяване на деминерализация на зъбния емайл и да се предотврати развитието на кариес и свръхчувствителност.

Гел R.O.C.S. про - кислородно избелване

Гел R.O.C.S. про - кислородно избелване. произведена в България, се препоръчва като втора стъпка в комплекс избелване, където първата стъпка е да се прилагат паста ROCS про деликатен избелване. В гела не съдържа абразивни материали, поради което то е слабо премахва плака. Като вещество позволява реминерализиращ ефект, действа калциев глицерофосфат. В рамките на 30 дни след прилагането dostigaetmya избелване за 2-3 нюанси.

Препоръки за използване на пасти за зъби, които включват пероксид:

  • Преди избелване задържане професионални почистващи зъби и премахване на плака твърдо за постигане на еднородност изсветляване емайл.
  • Активен кислород избелители без изкуствени материали (корони и пълнежи остават такива като цвят и са).
  • След избелване скорост, необходима за един месец за употреба средства за хигиена на устната кухина, съдържаща калциев хидроксиапатит, флуорен съединение, глицерофосфат.
  • Неспазването на правилата за хигиена възможни след избелването повишен риск от кариес promestah. Това се дължи на факта, че в процеса на избелване тъкани промива зъбни големи количества калций и емайл става слабо.
  • Трябва да се отбележи, че използването на пасти прекис базирани в някои случаи може да доведе до химически изгаряния лигавица и изключително внимателно не позволява дългосрочно (повече от 4-5 минути), контактна паста с меки орални тъкани.

Кои избелваща паста за зъби е по-добре?

Всички тестени изделия, се препоръчва в статията, че е лесно да се купи във всеки магазин, но преди да се приложи някоя от тях да посети зъболекар. Лекарят ще ви помогне да се реши най-накрая и да обясни колко дълго можете да използвате всякакви средства и как да сте сигурни, че резултатът се запазва за дълго време след избелването разбира се.

Внимание! Има противопоказания, необходима консултация със специалист