Тълкуване на сънища черна котка мечтаят за това, което черна котка в съня

Многобройни интерпретации дават много обяснения, какво мечтаят черна котка. Първо, ние трябва да слушате интуицията си, тя е една мечта книга и подкани какво да очаквате от такъв сън. Въпреки това, трябва да се отбележи, ако в къщата живее представител на черно на котката, най-вероятно подобен да спи няма да има особено значение.Така че, ако в съня си сте посетили черната котка, в близко бъдеще можем да очакваме по-шумна кавга или борба. И ако животното пресече пътя, реалността ще трябва да се срещне с един неприятен човек.

В съня си, както се тълкува от Мурка мечта книга символизира женска, често жесток, отмъстителен. Ако черна котка атаки - трябва да очакваме неприятна среща с врага.

Две черни котки

Ако сънувате, че черно-бял котка мърка и плавници до спане, животът скоро ще дойдат тих период. Но не се отпуснете - това е само една малка затишие пред сериозни проблеми. Чуйте мяукане в съня си - да мамят.

Много неблагоприятно знак е един сън, в който черната котка мечтател хапе. Дрийм го интерпретира като предшественик на сериозно заболяване или тъкани. Ако ухапан от животно, което живее с приятели, те са обидени при вас по някаква простъпка.

Ако успеем да се отърве от животното в съня си, всички неприятности, обещаната мечта книгата, се отклоняват. И тук е това, което една мечта да убие черна котка, има няколко значения. Така че, за да убие коте, той казва, че събуждането на сън може да пропуснете добра възможност.Защо дори мечтаят за черна котка на една мечта

Убийството на възрастно животно може да символизира победа над враговете. Ако някой друг ще навреди на вашата котка, трябва да се помни, че това е човек с чувство за вина. Понякога, ако сънят се опитва да убие черна котка, тя може да символизира собствената си борба с вътрешният живот

Специално становище по такъв сън мечта Милър. Черна котка според тълкуването му е предвестник на провал, които могат да бъдат избегнати, ако в съня си, за да убие, или най-малкото да се отърве от животното.

Ако мечтата на една котка е мръсна разрошен, твърде тънка и болен, този сън, както се тълкува от сън книгата, е предстоящо новини от заболяване на близък приятел. Сънят е символ на лоши новини.

Две черни котки

Около можете също така да обясни какво сънища са две черни котки. Понякога е достатъчно, за да се размножават всички неприятности на две. Но по-добре в съня си, за да се отърве от котките, да ги прогонят от вас, или просто да избяга.

Когато видял в съня си много черни котки, мечтата тълкуване предполага по-отблизо неговото обкръжение. Може би сред приятели там са противници. Ако видите борбата котка в съня си, а след това в действителност не дават покой на духовни преживявания или тайни желания. Любовта игри котки - за провал в отношенията.

Не е много добър знак, според мечта книга, сън, в който черна котка седи на ръцете му. Това важи особено за младите жени - да се опитате да се занимава с не особено приятен афера.

Черна котка с котенца в една мечта може да се превърне в символ на предателство реалност. За жените, този сън на сън книгата се тълкува като появата на съперник. Вижте котката хранене котенцата си - независим живот, тя отнема - на усилията на, или преместване.

Сънувах черна котка с котенца, черно и в крем шоу многоцветна е, аз съм бил играят с тези котета после започна да се подиграват котенца, котката започне на мен да скачат и да хапят и нулата, аз го отблъскване тя хапе, аз съм го рита още повече ухапвания в края на краищата аз започнах да се опита да я убие, започна да го задуши, хвана за гърлото, видях отчаяние и се събудих в очите й.