Tan у дома лесно

Има много начини да се правят кожата гладка, красива и естествен тен. Но често си правят слънчеви бани на слънце или посещение на солариум не се препоръчва от лекарите. Tan у дома - това не е измислица, а достъпна и достъпен за всички начин да се даде на кожата ви по-тен. Тези методи са напълно свързани с производството на меланин в организма. Аз ви предложим няколко варианта за това как да се получи тен у дома.Как да получите тен у дома

Слънчеви бани у дома

Помислете за някои от начините за получаване на тен цвят, които се смятат за най-ефективни.

Използването на кремове, гелове, тен, които са широко представени в магазина козметика - най-разпространеният начин за получаване на тен у дома. Приложете тези средства трябва да бъдат в чиста и суха кожа на единна движение и дават добра накиснете. Резултатът е хубаво, дори цвят, в този случай, ако сте etko спазват инструкциите за употреба на тези средства.

Но ако не можете да получите тен без rastraivaytes, можете да го готвя сам.

как "Тан", с помощта на кафе

Слънчеви бани у дома


Например, за да се получи тен у дома често да се използва силно сварено кафе. Утайка от кафе трябва да се прилагат върху тялото, държат в продължение на 10-15 минути и изплакнете. За по-изразен ефект на процедурата слънчево изгаряне повторение в рамките на една седмица. Кафе има стягащ ефект.

Sun ефект с моркови

Също така е често срещаните средства за щавене, като у дома си е моркови.

Сок от моркови трябва да се нанася равномерно върху тялото и изплакване на 10-15 минути.

Честата употреба може да доведе до много ясно изразен оттенък, така че използвайте не повече от 1 път в рамките на 2-3 дни.

Имайте предвид, че сок от моркови може да даде на кожата оранжев цвят. Най-добре е да се използва сок от моркови Тъмнокожият момичето, тъй като на бледа кожа, могат да останат жълти петна.

Sun сянка с билки

Настойки и отвари от билки като лайка, наследяване, невен, също помагат да се даде на кожата матирана и лек тен цвят. 7-8 супени лъжици събиране на билки да варя един литър вряща вода и настояват 2 часа. Изплакнете тялото след къпане.

След прилагане на който и да е избран означава, че тен у дома е необходимо да се прилага овлажняващ крем за тяло.

Предпазни мерки за тен у дома
  • При използване на средства за щавене в дома трябва да бъдат внимателни, тъй като тези средства могат да увредят дрехи.
  • И да се помни едно важно правило - трябва да се вземе предвид, че всеки човек има различен вид и цвета на кожата, поради което същият домашен лек за различни хора може да се прояви по много различен начин. Следователно, методът на подбор за тен трябва да бъде особено индивид.

Tan у дома лесно. Можете да опитате няколко различни инструменти и да се спре на един подходящ. Като цяло, ще се съгласите, че този метод на тен носи някои предимства. Вземете тен у дома е лесно, че е безопасно за кожата, така че не се изисква използването на слънцезащитни продукти. Можете да получите тен нюанс, дори и през зимата, и дори да отидете на солариум не е необходимо.