Създаване на безплатен визитка в конструктора на линия

основните задачи

разнообразие от визитки

Как да се създаде оформление на малка

Визитки са едностранно и двустранно, дебела или тънка. Цената и надеждността на визитни картички, ще зависи от материала и вида на печата. Това е цифров, офсетов и ситопечат.Има и друг вид производство визитка - щамповане (фолиране). В тази ситуация, визитка се нанася върху фолио, а след това щамповане се извършва с помощта на тампон и термо. Такива продукти са много атрактивни.

Създаване на визитка онлайн

Днес има много свободни дизайнери визитка. Вие сте свободни да се мисли за дизайна на вашата визитна картичка.

В тази статия ще ви покажа само от избрани дизайнери, където можете да създадете и отпечатате карта без такса.

vizitki-besplatno.ru. Хареса ми това, че е възможно да се създаде двустранна визитка. Интуитивен интерфейс ще ви помогне да не само бързо да създадете визитна картичка, но и да я държи в PDF-формат.

Как да се създаде оформление на малка

vizitka.offnote.net - просто визитка дизайнер. Голяма част от фонове за визитки. Способността да се печатат на страницата на услугата, както и изтеглите документа в думата формат.

Как да се създаде оформление на малка

www.offnote.net/vizitka2 - класически визитка шаблони за различни теми, размер 9 х 5 см и 8,5 х 5,5 см добавите текст, графична колекция, фонове, форми, снимки .. Изтеглете в PNG, Word (премия) и PDF (Premium), с последните две формати - просто много карти на един лист, който е удобен за печат.

Как да се създаде оформление на малка

www.vizit-ka.ru - още един лесен онлайн дизайнер визитка. Има каталог на стандартни снимки, можете да качите генератор фоново изображение. Изтеглете готов оформление че могат до PDF формат.

Как да се създаде оформление на малка


Как да се създаде оформление на малка

Програми за проектиране на визитни картички

В допълнение към избора на материал и вида на печат, специално внимание трябва да се обърне именно дизайна на продукта. Концепцията за изключителен дизайн, оригинални шрифтове и цветове правят тази красива визитна картичка, че би било жалко да изхвърлите, дори и в случай на безполезност. От друга страна - nalyapistoe прекомерен луфт може да предизвика само смях като го погледнете.

Специални програми за създаване на визитни картички ще помогнат на всеки човек лесно да се получи високо качество и стилни визитки, без помощта на дизайнер. Почти всяка такава програма има своите стандартни шаблони и модели, от които да се направи нататък. Изборът на желаното място на основния текст, неговата шрифта и главния заден план, потребителят получава готов бизнес карта, която можете да отпечатате няколко копия.

В допълнение, в тези програми, можете да добавите любимите си снимки в красив и оригинален фон. Потребителят също така има способността да регулира размера на шрифта, цвета на фона насищане и цялостното оформление на текста.

Някои програми предлагат интересен рамка, която също красят картата. Тези рамки са доста различни стилове и цветове, което е много важно при проектирането на визитки определена организация.

По-долу са изброени някои интересни идеи за стилен дизайн визитка.

Първоначалната идея за проектиране на визитни картички

  1. Промяната на позицията. Картата не трябва да бъде само хоризонтална посока. Често това е вертикално разположени текст ще ви помогне разграничат една визитна картичка от стотиците други продукти на конкурентите. Можете също така да се смесват различни версии на оформлението на цялостния дизайн визитки. Най-лесният начин да направите добро вертикална визитка - просто обърнете хоризонтално визитка и място в нея всички елементи в йерархията на важност.
  2. Използването на оригиналната форма. За малко ще бъде много интересно да се направи необикновена - заоблени, леко скосени или нарязани по диагонал. Такъв смел ход веднага се разграничи визитка от съперничеството на продуктите - това съоръжение ще искате да си играе с и помисли. Творчеството се състои в прилагането на извънредно формата за визитни картички. Най-често използваните закръгляване ъглите 1-4. Като цяло, продуктът остава доста ограничени и класика. Можете да използвате формата за да се съсредоточи върху вида на дейност на предприятието. Така например, за пица перфектен визитка под формата на парче пица.
  3. Нека картата ще бъде от полза. Един от най-сигурните начини да получите потенциален клиент, отново и отново, за да визитка в свои ръце - за да добавите към своите интереси и (най-важното!) Полезна функция. Нека клиента в допълнение към основната информация ще бъде по - една, в която той ще се нуждае. Тази информация не трябва непременно да бъдат пряко свързани с това лице или предприятие, но косвено свързани с този символ. Например, ако визитка за вкусна баница, тогава защо на гърба на визитни картички не организира вкусен десерт рецепта?
  4. Нарушаването на правилата. Човекът, създал за себе си интересна и стилна визитка, може и трябва да бъде свободен да експериментира с цветове, форми, идеи и шаблони. Master - не този, който сляпо следва правилата, и някой, който знае как да ги разбие гъвкаво, като създава оригинални шедьоври.

Нека вашите визитки привличат повече клиенти и да ги носят радост на красива и интригуващ вид!