Syoss - балсам за боядисана коса от професионалисти - около коментари козметика

Балсам за боядисана коса мнения

, Много закупени веднага балсам за боядисана коса - Най-новата "бомба" Syoss. Той има достатъчно предимства. Дори не е много "професионални" качество, че обещанията на производителя, а не разочароващо. Освен - ако "професионални стилисти", които е препоръчително, за да знаят как да го използвам - не мисля, че някой би посмял да го излее върху главата му. Въпреки, че един не се намесва.че обещах

  • Това е - един балсам за боядисана коса. Аз рисувам. Въпреки, че той има много предимства, но цветът на това, разбира се, не отстрани - просто не се мият;
  • Косата все още за да омекне, което също е полезно;
  • Алергии не са. Трябва да кажа - да научат, че балсами се използват като бръснене - аз преминах балсама за тази цел. Кожата става по-мека, а не толкова повреден. Аз се обръсне краката, след тях омекване с този балсам. Разбира се - такава препоръка ", стилисти професионалисти" не е позволено. но мога да кажа, че видът на омекване ефектът е очевиден.

Балсам за боядисана коса мнения


Въпреки, че тя е придобила като нещо, за да го измие - по мое мнение, Syoss - балсам за боядисана коса - Заслужавам прилична оценка, го 4. включване.

Напълно неочаквано употреба балсам косата! Така че мисля, че косата на главата, той няма да направи?

Един добър лек за бръснене крак също е необходимо, но аз мисля, че е по-добре да се използва козметика на предназначението.

Тя знае, че може да прозвучи смешно. Аз просто имам балсам за коса - половината рафтове. А фактът, че те могат да бъдат използвани за бръснене - известен за дълго време дори и мъжете. И това всичко си дойде на бръснене, това омекотява кожата много добре. се действа на косата, ефектът се извършва бързо.

Чувал съм много за компанията Syoss на - това е добра информация и дори неутрален, т.е. не се опише какво - какво специални функции козметика от тази фирма. По мое мнение, като "козметични - химия" не може да даде зашеметяващ ефект, но само някои - повърхността на бар, който е малко блясък или косата по-мека.

Smile) Благодарим ви за добрите съвети, винаги трябва да се опита.

Аз и шампоани и балсами Syoss много, не са измити един пакет и все още остават верни на себе си. непокорен Косата ми беше лъскава, добре подредени и не мога да ги поставя, както аз искам, без проблеми.

Благодарим ви за отзивите! Съгласно опаковката, аз ще ги използва за дълъг период от време - едва една година изразходвани.

Лейди Wind, благодаря ви много за съвета, как по друг начин да използвате балсам за коса (аз съм за бръснене на краката). Като цяло, аз използвам този балсам за дълго време. Мога да кажа, че лично, за косата ми - това е точно това, което лекарят подредени.