Сватбени прически с бретон за дълги, къси и средни коса - примери със снимки и видео

Сватба - едно вълнуващо събитие, където поканени възгледи, насочени към булката. Всяка булка е тревожно очакване за почивка, а ако облеклото е купил преди сватбата, прическата е трудно да се предвиди по-рано. Как ще поднесе на косата в значителна ден, не само зависи от булката, но и от стилист. Някои момичета започват да растат преди сватбени удря,, защото смятат, че сватбени прически с бретон не изглежда сериозен. Това не е така. Един добър стилист ще направи всяка прическа привлекателна. Bang - не е пречка, а допълнителен стил атрибут.Възможности за сватбени прически за дълга коса

Perfect рокля, елегантни обувки, въздушни завеси - почти всяка булка се вижда в сватбена рокля. Ще се даде пълна изображение правилно избран стил. Дължина на косата играе важна роля при избора на прически. Някои момичета, особено преди сватбата започват да растат коса. На дълги нишки, по-лесно да експериментирате с тъкане и стайлинг, и тържество, така че аз искам да изненадам всички неустоим външен вид.

При избора на празнична прическа с бретон за дълга коса трябва да се обърне внимание на външния вид на булката. Ако едно момиче - крехка миниатюрен човек, тогава той е идеален за високо, стайлинг обем. Противопоказно такива момичета лъскав и гладък косъм. За високи дами, а напротив, високо подреждане не е подходящ, но отличен избор ще бъде точна, приглади косата. Сватбени прически с бретон ще бъде добър вариант за жени с висок, продълговато чело, сякаш той е тесен, такива опаковки трябва да се избягват.

Много зависи от стила на булката. Ако сватбена рокля е скромен, чист, косата на булката трябва да бъде украсена с допълнителни аксесоари под формата на цветя, мъниста, игли, конци, панделки. В противен случай, булката ще изглежда твърде проста и без израз. Ако на тоалета много украса, инсталацията трябва да бъде възможно най-прости, че момичето не изглеждаше наперен, nalyapisto, безвкусен. Да разгледаме по-булчински прически с бретон.

Updo - лъч

Коса подредени в кок, дълго време да остане в тази тенденция. Тази прическа е консервативен и елегантен, отворен врата, гърба и раменете, той подчертава овалната контура на лицето, което прави образа на булката по-уязвим и деликатен. Гредата е идеален за миниатюрни, ниски момичета със заоблени черти на лицето. Дами в костюм тяло буйни, обграждат лъч. Когато избирате разположение трябва да се обърне внимание на модел сватбени рокли.

Сватбени прически с бретон средна дължина

Рокля с отворен гръб и голи врата е най-добрият в съчетание с чист пакет. Ако роклята е изработена от сатен или сатен, лъчът е по-добре да се направи гладка, лъскава. Чрез прости строги декорация аксесоари за коса трябва да бъдат допълнително украсяват (цветя, мъниста, сватбени щифтове, нанизи от перли, щифтове, и дори пера). За да рокля, украсена с дантела, хармонична обстановка ще прически същия модел. Сватбена рокля от въздуха, преминаващ шифон върви добре със светъл, ежедневни, пухкава качулка.

Рокля с пухкава пола не прилича на загладени, чист прическа. В този случай, пропорциите не се спазват, има дисхармония - главата изглежда малка в сравнение с обемна дъното на сватбена рокля. За създаване на дълги светлини, косата трябва да е с минимална дължина от 15 см. Тази прическа е идеална за лятна церемония. Дълга коса, който преминава върху раменете й, булката ще разсее, се намесва в него. По-добре е да ги събере в един пакет.

холивудски къдрици

Предпоставка за холивудски къдрици са здрави блестяща коса или стайлинг няма да изглежда елегантна. Такава сватба прическа с бретон може да направи и самата булка, без помощта на стилист. Техниката е изключително проста. Цялата дължина на промива, суши коса, прилага пяна или пяна. Като се започне от челото, завийте брави и средни ролки за коса, леко опаковане на краищата навътре. Опитайте се да запазите къдриците са една и съща ширина, дебелина. Направления затегне колкото е възможно здраво, към корените. В противен случай къдрици ще образуват грозни.

Изчакайте около десет минути. Внимателно изтрийте сешоара. След това бавно се разхлабят нишките, без да ги объркват. Гребен косата гребен получен от общите, разредени зъбите. За да станат по-ясни, използвайте няколко клипове на предните кичури. тях само на 5 минути Остави, след това извадете. Пълна опаковане малка струя спрей, за да поддържат форма. Не прекалявайте с стилизиращи продукти. Прическа трябва да изглежда жив, естествен, без претеглени.

Сватбени прически с бретон средна дължина

Ако сватбата е насрочена за горещ летен ден, вечер или се подготвят хубава фиба сватба фиба. На партито, внимателно убива волни къдрици, оголвайки врата и раменете й. До края на вечерта ви омръзне, а топлината от течащите кичури няма да даде сила. Ако, обаче, на празника ще се проведе в студено време, сватбената прическа с бретон и холивудски къдрици ще падне точно на мястото си. Декорирайте красив венец коса или джанта, диадема или цветя с кристали.

Френски плитка

Сватбени прически с френския плитката никога не губят своята популярност. С такава година булка изглежда нежна, уязвима, женствена. Френски плитка подчертава красотата, богатството на косата. Булката стои по-рано, за да опитате с различни опции жици, за да научите как да отидете на нишките, тъй като те са послушни, вид плитки подхождат повече на избраното изображение. Доверете се на професионален стилист. За да се постигне съвършенство в косата й, той ще оцени външния булката на данни, дебелината на косъм, а дори и рокля модел на сватба като цяло.Сватбени прически с бретон средна дължина

Френската плитка е направен от целия обем на косата, или да се използва като елемент на декора. прическа присъствието бретон ще даде изключителна спешност и трогателност, тя ще подчертае още стила. Weave плитки разперени дари г. специална елегантност. Използване на няколко тънки плитки по цялата дължина на косата е като декоративен елемент, който ще даде на романтична прическа. С бретон върви добре всички възможности на френската плитка. Тя може да бъде напълно вплетени в косите, понякога се свиват или да се използва, както е.

Прически за булката с гръм и трясък на косата със средна дължина

Възможности за прически за средна дължина на косата много. Те са легнали в гръцки стил, украсен с диадема, меки вълни, легнал на една страна, каскадни водопади плитка. Когато избират прически трябва да се консултират с професионален стилист, не забравяйте да го поставите в славата на стил на обличане и аксесоари за предполагаемото образа на булката. Какви опции за стълбове тържества с гръм и трясък на средна дължина на косата са най-популярни?

Полагане в гръцки стил с диадема

Сватбени прически с бретон средна дължина

С такъв аксесоар за коса, всяка жена се чувства древногръцка богиня. Опитайте с различни опции за бижута. Обикновено диадема за допълване на пищна, обемна коса. Диадема с камъни или пайети, пищно украсен, сглобени или полу-сглобени допълнение елегантния стил. Bang в гръцката прическата е като правоъгълна или наклонен. Опитайте с различни опции, преди сватбата, за да изберат своя хармоничен начин.

Cascade водопад плитка

По-стилен и деликатен версия на класическата френска плитка, разкрива красотата на косата, ще бъде година за нишките наклонена водопад. Тази прическа дава ефекта на романтика, ефирност. Много хубаво каскадни къдрици гледат къдрава, melirovannyh или оцветено коса, който визуално се подобри, по-тежка коса. звучното му име на този стил, придобити в резултат тъкане техника.

Сватбени прически с бретон средна дължина

Отличителен елемент на тази прическа е, че не е в плитка вплетени в цялата коса, останалите направления, стичащи се под него, като водопад. Вариантите са много обърквания каскадни водопади плитка. Ето няколко начина:

  • Кос е изтъкана от една страна, тя преминава през цялата обиколка на края на главата от противоположната страна.
  • Изглежда добре френски "водопад" от двете страни, хванати в тила елегантна закопчалка.

Меки вълни от страната

Тази прическа има своите корени в ерата на "Златния Холивуд", когато такива стил икони като Вероника Дитрих, Грейс Кели, Dzhindzher Rodzhers, Вероника Leyk и други известни козметични 1940-1950 е, украсени главите си грациозни меки къдрици на негова страна, покриващи бузата. Аз не съм изгубил този ретро стил на своята популярност днес. Асиметричен раздялата и мека, косите ще даде по-голям блясък булката, както невинността и сексуалността. Тази инсталация е в състояние да се стесни овално лице. Колкото по-дълго на косата, толкова по-ефективно ще бъде.

Сватбени прически с бретон средна дължина

Оформете къдриците които можете да притежавате, без никаква помощ. Вие ще трябва ролки за коса или маша (желязо е). Плетен коса лежеше точно от дясната страна, като се започне от противоположната страна. Размер на вълните зависи от ролките, дебелината на избраните направления. Декорирайте игли за коса, поръсва се средства за закрепване. Ако искате да изглежда палав и смелост, къдриците могат да бъдат малки, ефектът от небрежност. Но, ако кандидатствате за аристокрацията, безупречно чувство за стил, трябва да се разкрасите косата мека, редовни вълни.

Идеи за сватбени прически с бретон къса коса

Съществува стереотип, че момичето трябва да има шик дълга коса, за да бъде привлекателна и женствена. В повечето проучвания това мнение преобладава сред мъжете. Но много момичета предпочитат къса коса. Не всеки отива допълнителната дължина, както и някои момичета не могат да растат къдрици до кръста й. Не се отчайвайте. И къса коса прави красив стил сватба. Сред празнични прически с бретон до такава нишка олово дължина - "черупка", кокошки в изключителна и ретро стил. Нека да ги разглеждаме отделно.

Полагане в ретро стил

През 20-те години подреждане основен елемент беше студено вълна, която се висеше на челото и слепоочията момиче. Невероятно, изглеждаше прекрасно за блондинки. През 30-те години, за да се постигне зашеметяващ ефект е необходимо да се съкрати продължителността на косата до ушите, нарязани бретон, за да направи път отстрани и навийте ключалки. Това е времето на кратки стълбове, които сега изглежда изключително елегантен, загадъчна и с акцент сред сватбени прически с бретон. През 50-те години на неговия принос към историята на модата е направила Мерилин Монро. Нейните меки течащи къдрици и път отстрани все още живеят в тенденцията.

Сватбени прически с бретон средна дължина

Прическа черупка

Тази прическа се отнася към класиката. Тя е универсална. За създаване на корпус на къса коса се нуждае от гребен, фиба. Полагане е направена от гладка, права коса. Ако сте собственик на къдрици, преди сгъване черупки трябва да се оправям къдрици. Млади жени с оредяваща коса, за да добавите обем преди полагане на необходимото, за да Bouffant. Shell могат да бъдат разположени не само в задната, но също така и странично, по диагонал, на върха или близо до врата. Ако не тъкат цялата коса в кок и се оставят няколко направления и къдри по краищата, това ще даде образа на лекота, романтика.

Сватбени прически с бретон средна дължина

Прическа с дрямка в ретро стил

Аристократичен прически с бретон и руното в ретро стил бяха популярни през 60-те. Сега те отново дойде на мода арената. Той е безсмъртен, елегантен класически стил. Този вариант е идеален за подреждане момичета като откъслечни, тънка коса, защото създава липсващата сума. Можете да използвате допълнителни ролки в косата й, изкуствена коса, за да се постигне желания ефект. Леко дразни косата, тази инвазивна процедура е в състояние да ги повреди.

Сватбени прически с бретон средна дължина

Снимки на сватба прически прави и наклонени бретон

Ако има взрив на косата трябва внимателно да помисли си образ. Това не трябва да пречи на булката в този ден за празнуване. Не е необходимо да се намали бретон малко преди церемонията. По-добре да го направя по-рано, обсъдени стайлинга с сватба стилист и направи пробна прическа. Ако булката иска да промени формата бретон направо легнал на една страна, а след това трябва да бъдат обработени, за да започнете една седмица преди празника, косата и стана послушен и отиде, както е планирано.

При подготовката за честването да подчертае красивите ни прически прави или наклонени бретон. Решете опция кока вече няма да се изправи. Обърнете внимание на характеристиките на външен вид. Всяка инсталация е в състояние не само да се скрие с незначителни дефекти, подчертават достойнствата, но и да се отвори, какво бихте искали да се скрие. Изберете прическа, която ще ви накара да неустоим и удивително красива в този ден за празнуване.

Сватбени прически с бретон средна дължина

Сватбени прически с бретон средна дължина

Сватбени прически с бретон средна дължина