Сватбена рокля 5 въпроса, които засягат булки

Много булки преди сватбата, за да бъдат разгледани много въпроси, свързани с организацията и тържеството, управление на времето, да търсите изпълнители, и, разбира се, да създадете перфектната сватба изображение. Но може би най-много проблеми и тревоги, възникват за сватбена рокля, а това не се отнася само за правилното му избор или покупка. Правилните решения, които търсят момичета във форума, да поиска съвет от приятелки или майки, а в най-лошия случай "помощ" идва горчивия опит.Редакционен The-wedding.ru реши да опрости задачата и събра отговорите на топ 5 въпроса, които трябва да знаят всяка булка!

Колко хубаво да отидете на сватбена рокля?

Много от момичетата в деня на сватбата се страхуват от падане поради прекалено буйни и необичайни рокли. За да си походка е уверен и гладка, изберете най-доброто, на обичайната височина на тока и разстоянието между тях се изисква, за да преминете на сватбени обувки. Също така се определи дължината на роклята на булката правилно. Дължина на полата трябва да е поне 3-4 см от пода, и все пак тя може да бъде съкратен, по-нататък в предната част, на половин сантиметър, за да не се спъне.

Мога ли да се върне на сватбена рокля в салона?

Ако сте разочаровани от избрания костюм и се влюбва в друга рокля, не забравяйте, че булката, можете да се върнете обратно в рамките на 14 дни. Основните условия - да не се обличат подгъване под неговия растеж и във фигурата, не се постави на сватбата, а той държи на презентацията. В сайта трябва да е на всички маркери, и не забравяйте да се вземат касовата си бележка!

Не забравяйте, че в съответствие с българското законодателство "за защита на правата на потребителите (член 25) Сватбена рокля може да бъде взето, което показва добра причина:. Не отговарят на размера, стила, цвета. Продавачите салон може да предложи размяна или получите възстановяване не по-късно от 3 дни. За да се върнете към роклята на булката, което трябва да попълня формуляра две проби и приложете копие от проверката (оригиналът е забравяйте да оставите у дома!). Вашето копие на продавача или консултантите трябва дата за приемане на заявлението и на подписа.И ако откажат да обменят или възстановяване роклята без съществена причина, уж заради отстъпка или намаление от преоценка на стойност един да напише писмо до собственика или директора на име сватба салон. И ако се игнорира и оплакването си, това е повод да се справи с опазването на обслужване на потребителите.

Как да съхранявате сватбена рокля?

Да не се държи всички на булката време в кутия или случай, в който той е опакован в сватбения салон. Най-добре е да се мотае сватбена рокля в просторен дрешник, когато той не е pomnetsya и няма да се докосне с други неща, и секса. Игри виси на безалкохолни раменете, материята не се разтяга, а роклята трябва да бъдат поставени в чанта, изработена от естествени материали, като пластмасата тя придобива неприятен мирис. Бъдете сигурни, да се грижи за нея инвентар от пряка слънчева светлина, така че тя не се е променила цвета си, и да се скрият от домашни любимци, особено котенца: Затягането да се скрие чувствителни материали или не може да се поправи!

След сватбата, не забравяйте да предаде рокля на булката до химическо чистене (в случай на силно замърсяване не по-късно от 7-10 дни след празника) и да го съхранява отделно от сватбени аксесоари в просторен картонена кутия, което е добре за дишане за да бял плат не е пожълтяла. Дъното на кутията покрит с тънък бял амбалажна хартия, които трябва да се сменя на всеки шест месеца.

Какво да правя, ако роклята не се приближават на фигура преди сватбата?

Това се случва, че поради предварително сватбени притеснения и стрес булката получи по-добре, и внимателно подбрани сватбена рокля не се приближават на една фигура. Разбира се, не се притеснявай, най-добре е да се свържете с компанията. Ако не са се възстановили много силно и избра роклята не е "задника" принадлежност може да бродира дори с един размер. Можете също така да шият желания "парче" от тъкан, например, в областта на закопчалка на гърба. Това е просто трябва да се намери един и същ материал, от който е ушита рокля.

Ако сте купили булка не е много дълго време и да запази получаването и всички етикети отнасят за булчински салон. Много е вероятно, че вие ​​ще бъдете в състояние да отговори, да вземе роклята обратно. В случай на здравето имате всичко в ред и ви вкара допълнително тегло не се дължи на бременността, може да получи най-доброто за да изразят себе си диета. Друг вариант - да избират и за отслабване и коригиращи бельо. Но не забравяйте да проверите дали костите и куките по вашата празнична премяна видими.

Не е необходимо да губите време, когато разбереш, че положението не е правилно! Потърсете спешна подмяна, и рокля, която не се вписва, че можете да продавате или отдаване под наем.

Как да продадем сватбена рокля?

Желаем ви щастлив сватбен ден и по-малко се тревожи!

Намери сватбена рокля на мечтите си в Oh! Облечи каталога с услуги.

Катрин Podranetskaya