Сватбата на мечтите си! - тържествена ден в живота на Коко!

Сватбата на мечтите си

Задачите и правила: Как да се подготвите булката за церемонията и празника и да изненада гостите, поканени? На първо място, ние трябва да помисли за един цялостен образ на героинята и да решите кои детайли и идеи са в основата - играчите трябва да изберат рокля и прическа, грим и дори излезе с няколко движения, за да запомните за младоженци танц. Начални правила - да се присъединят към геймплея е възможно без повече шум и пристигания, и все пак информационните полета понякога помогне за решаването.Инвентар и мини-игри: За да добавите образа на булка през цялото време не позволява на широка гама от достъпни материали, рокли и цветове - позволяват на героинята не само постави на готовите елементи, но също и за оборудване на играчите, произведени дрехи. Освен това, булката е позволено да се промени до неузнаваемост! Подобряване на процеса на изпълнение на задачите и обогатяване на сесията игри да помогне на най-различни мини-игри, включващи дори да танцува! Не е ли причина за изтегляне на сватбата на мечтите си! на Android и ще започне работата?!

Вижте снимки на екрани!
(Кликнете върху снимката, за да увеличите)

Сватбата на мечтите си
Сватбата на мечтите си
Сватбата на мечтите си

Свали играта на сватбата на мечтите си! в Android

Вградена система за плащания

Разработчик: Коко играят по TabTale Версия: 0.3.1 Размер, Mb: 47 Необходимост Android версия от 2.3

Сватбата на мечтите си

Сподели този линк, за нас е удоволствие да се направи!

Свързани файлове

Сватбата на мечтите си
Ден Mad музей! - Revive замразени експонати!
Сватбата на мечтите си
Кученце любов - Животински Dreams - Лечение с грижа и обич!
Сватбата на мечтите си
Денс парти в Coco - Light модна звезда!
Сватбата на мечтите си
Style Me Girl: Безплатен 3D Dressup - Стилист световните звезди!
Сватбата на мечтите си
Пожелават Fashion - Shopping Game - Trendy изображението и отлично стил!

Подобно на играта?
ТОП от най-добрите файл
 • Сватбата на мечтите си
  VK App 2.0 Приложения

Сватбата на мечтите си
Идея на проекта: мечтали превръща в стандартен интерфейс заявление Vkontakte за мобилни устройства, базирани на Android в стила на модифицирана версия на IOS 7, исках да се получи впечатляваща.Сватбата на мечтите си
Успешното завръщане на Spider-Man на екраните на мобилните устройства се извършва най-малко веднъж годишно - това е много популярен сред играчите на невероятните способности на героя, гангстер Ню Йорк и десетки лошите се опитват.

Mobogenie - Запознайте се със света на най-добрите игри и приложения! Форум: Приложения

Сватбата на мечтите си
Споменът за съвременните мобилни устройства е трудно да си представим, празен - всеки потребител иска да запълни устройството е полезно или дори безполезни програми, музика, книги.

 • Сватбата на мечтите си
  LEGO Ninjago: Сянката на Arcade и действие Ronin е

  LEGO Ninjago: Сянката на Ronin - Weapon Унищожи тъмен самурай! Категория: Игри / Arcade & Действие

  Сватбата на мечтите си
  История и характер: измислен свят Nindzyago нападнат от неизвестен враг на малък махала помете с разрушителна буря, в градовете на древни реликви са изчезнали, както и много защитници.

 • Сватбата на мечтите си
  Съседите Arcade и действие

  Как да получите съсед - Outland Ниво Място! Категория: Игри / Arcade & Действие

  Сватбата на мечтите си
  Кавгите между жителите на една къща се случват в ежедневието - който сподели жилищното пространство не е кой обема на телевизия никога не разполагат с достатъчно, а понякога и ремонт е подредена в средата на нощта, или.

 • Сватбата на мечтите си
  Сянка Борба 2 Action & Arcade

  Сватбата на мечтите си
  На изток, над покривите разнебитени изгряващото слънце, ослепителна собствениците на магазини на пазара, показващи своите изделия - скоро нататък.

 • Сватбата на мечтите си
  Моите Talking Tom различни игри

  Сватбата на мечтите си
  Tiny коте на име Том е загубен и много копнеж за любов, доброта и топло легло. Въпреки това, Fluffy успя да намери играчи и затова сега, Том вече не е сам! Гушнеш бебето.

 • Сватбата на мечтите си
  Папа # е Cupcakeria To Go! стратегия

  Папа \ "и Cupcakeria To Go! - Спечели слава на майстор сладкар! Категория: Игри / Strategy

  Сватбата на мечтите си
  Задачите и правилата: Управлявайте уютен ресторант, известен с ароматни торти целия град, в икономическата стратегия на Папа \ "и Cupcakeria To Go! да си сам - играчите трябва да вземат.

  WIBR + - Генериране на пароли за достъп до Wi-Fi точки! Форум: Приложения

  Сватбата на мечтите си
  Тайно се свържете с други хора, и сигурна безжична мрежа е забранено от закона и затова се използва WIBR + заявление трябва да бъде само в краен случай, ако разбирате всички рискове и все пак искате да.

 • Сватбата на мечтите си
  Angry Birds Трансформатори Аркадни и Екшън

  Angry Birds Трансформатори - Трансформатори Angry Birds! Категория: Игри / Arcade & Действие

  Сватбата на мечтите си
  световноизвестното студио Rovio отново експериментира с жанрове, оставяйки в челните редици на легендарните птици и зелените прасета - и ако наскоро пусна играта Epic трансформира серия в действието.

  Снимка на месеца

  Нашият сайт - колекция от най-популярните и най-добрите игри и приложения за вашия любим зелен робот на име Android. В Google Play raznichnyh стотици хиляди приложения, сред които по наше мнение, най-вероятно повече от 80% "не". Но както се казва на вкус и цвят. Ние окончателно изберете и добавите към нашата директория само избран най-добрите, интересни и drayvovye приложения и игри от най-добрите разработчици. Мисля, че няма да е трудно да се намери за себе си в нашата директория на играта или приложението, което ще бъде по ваш вкус.