Сравнете Kia Optima и Toyota Camry

- външен вид, колата изглежда много по-скъпо от стойността си

- относителната надеждност на основните възли

- много пространство в кабината, достатъчно голям багажник- лошо качество на довършителни материали от изкуствена кожа за седалките са почнали да губят продаваемост след 15 хиляди километра, след първата зима и 20 хиляди километра появиха щурците вътрешни (централен тунел, пластмаса под предното стъкло, крикет близо предпазен колан на водача)

- приличен поток до 2п мотор (смесен цикъл 11.7) с много посредствени динамика

- Гаранция 5 години или 150 хиляди километра - само на двигателя и скоростната кутия, багажник стабилизатор - 30 000 километра, и т.н.

- много бързо губят стойност, а също така бързо се уморяват в целия интериор и външен вид, се нуждае от постоянна грижа и взривяване на прах, така че да не отидат на скърцане кофа с болтове- двигатели за фабрично стълбовете 2,4 и 2,0t, сериен касата с капака на багажника

20 000 километра - гаранция случай на задния капак 24 000km - да се обърне към десния стабилизатор пред стълб

Разход на гориво е угодно. Работа на височина и повече ++++

Собствениците Отзиви Toyota Camry:

Ликвидността, безопасност и шаси единици, пространство за пътниците на задната седалка - повече от просто превъзходно, просторен багажник. Починал: сравнително меко окачване, сравнително достъпна цена на новата машина, с приемлив разход на гориво 2.5 л dviglom 6 и автоматична трансмисия. Достатъчно динамичен овърклок пълнене. Медии: звукът повече или по-малко, но това е необходимо shumit автомобили, разликата с обичайния комплект от JBL и не страхотно! На базата на един добър пакет за сигурност: 7 въздушни възглавници, VSC + TRC

Като цяло, конвенционален модерен автомобил, а когато точката на сравнение с версия на Camry и европейците като Skoda Octavia / Superb VW Passat, или корейци - kamryuhu по-добре да се избере - най-малко за ремонт по-малко трябва да се харчат пари!

Nanezhnost и ликвидност на вторичния пазар.