Спиртни напитки D - г л Imperatrice че специално за тях

Харесва ли ви парфюм императрица

Просто така се случи, че през последните няколко години, в които участва активно в събирането на парфюми от известни личности. Това, което просто не е нужно в момента! Докато със сигурност дълго време на моя рафт не луксозни аромати. Всъщност, аз наистина не дори се опитаха да решите този недостатък, а по интернет и прегледи на козметични блогъри са си свършили работата: в полезрението ми бяха духове D-G L'Imperatrice. Не е слаб интерес, аз започнах да търся информация за тях.В резултат на това е учил един куп блогове и отпадане на последните съмнения, аз тръгнах да търся D-G L'Imperatrice в нашите магазини в района. Открих, видели и.

D-G ​​L'Imperatrice: какво скучен дизайн?

Честно казано, ако не всички от тази масова истерия, а след това премина безлично правоъгълна бутилка с бял етикет. Някак си, аз никога не включва бутилки като строга регистрация.

По-късно, след като отново се изкачи до Интернет за нова информация, беше установено, че тоалетна вода Dolce Gabbana L'Imperatrice 3 представлява една от картите таро. Сега е ясно, от прост дизайн

Между другото, много D-G L'Imperatrice се нарича просто - Imeratritsa духове, но името не е съвсем прав, защото тя е - тоалетна вода. Устойчивост аромат доказателство, но за това по-късно.

Харесва ли ви парфюм императрица


Харесва ли ви парфюм императрица
Харесва ли ви парфюм императрица
Харесва ли ви парфюм императрица

Dolce Gabbana L'Imperatrice или кралски аромат работник

Първо zatestit D-G 3 L'Imperatrice имах един студен зимен ден. След това се пръска аромат на плота, и някак си изведнъж засия от щастие: "Това е! Това е, което аз съм бил търсите! ". Миризмата на сладка сочна круша, осеян с кубчета лед, толкова ободряващо и освежаващо аромат. Да, по това време аз исках да точно това.

Тогава у дома аз все още се чудя, при липсата на круша в пирамида, е, че диня и ревен толкова интересна трансформира върху кожата ми?

Някои разбират името, вярвайки, че ароматът трябва да е царствен, това, което сами са императрица. Ни най-малко. В този случай, на императрицата - това е само символ на плодородието. Така диня, киви и други плодове са в специална сметка.

Закачливо аромат и младежта е уникален. Аз не мога да си го представя по време на работа, би било твърде отвлича невнимание си.

В допълнение, наличието на розов пипер в аромата ме накара да отложат покупката. За щастие, купуват D-G L'Imperatrice 3 по това време може да е навсякъде. Това е сега аромата не отговаря толкова често, защото те казват, че той вече не е в производство.

Вторият запознаване с D-G Anthology L'Imperatrice 3 се състоя през лятото. И знаеш ли, аромат страстен време започна да играе на кожата съвсем различно! Стана някак си по-голям по размер, че е така. Той дойде на преден план всички плодови нотки на най-, и те като че ли се ароматизира с мед лъжица. Уау! А някои обиди, императрица плосък kompotik. Аз това със сигурност няма да се съгласи. И все пак в края на краищата това зависи от химията на кожата, сезона и лично възприятие. Да, и да преминете към момента със заявлението, че това не е необходимо. Както тоалетна вода (ако, разбира се, не е фалшив) е доста стабилна - на кожата ми побира до седем часа, а на дрехите - и през цялата нощ.

По принцип, това, което исках да кажа всичко това? Какво би не сте прочели за прегледите на D-G L'Imperatrice, смело декларира: тоалетна вода, разбира се, е добро. Особено, ако ви харесва плодов аромат с подправка