Спешна нужда да отслабнете, ние предлагаме диетата очила

Спешна нужда да отслабнете - вие решавате, гледайки се в огледалото на замъглено му фигура. И започнете да изберете най-добрия хранителен режим, за да отслабнете бързо.Моят приятел беше очарован кефир диета, или по-точно - с кисело мляко напитка и почти нищо за ядене. Разбира се, тя губи тегло, обаче, не изглежда здрав и пълен с енергия.

Това струва толкова популярна диета или неадекватно спазване? Точно така, много хора просто не разбират какви щети самата може да се прилага, откаран модни диети.

Най-вероятно тя призна, най-големият и, за съжаление, на лица на диета най-често срещана грешка - искат "всички наведнъж". Припомняме ви, че, ако имате нужда, за да отслабнете бързо, да се прибегне до строги диети може да бъде само за няколко дни, а само като радикална мярка. Останалата част от времето да се вземе балансирано здравословно хранене, дори и с ниско съдържание на калории.

Кефир диета за незабавна загуба на тегло

Как да отслабнете бързо помогне

Наречен "кефир диета" не означава, че само кисело мляко трябва да се ограничи до храна, както мнозина мислят.

Такъв тест е малко вероятно да оцелеят дори и най-здравото тяло. Кефир разтоварване дни имат право да съществува. Но броят им не трябва да надхвърля един ден в рамките на 1-2 седмици. В тези дни, трябва да се пие 1,5 литра прясно кисело мляко няколко етапа на редовни интервали.

И кисело мляко диета - комбинация от кисело мляко с ограничен брой други нискокалорични храни. Важно условие е, че такава диета не трябва да продължава повече от една седмица, както и за неговото прилагане, е желателно все пак да се консултирате с лекар.

Като цяло, кисело мляко - един уникален продукт. Опитайте кефир диета, но без фанатизъм, както е описано по-горе. В допълнение към ефекта на загуба на тегло на редовното му използване спомага за добро здраве. Подобряване на чревната микрофлора поради съдържа млечнокисели бактерии, кефир установява функцията на стомашно-чревния тракт.Това облекчава запек и други заболявания, подобрява обмяната на веществата, отстранява излишната течност от организма, както и шлака и натрупаните метаболитни продукти. Ето защо, ако имате нужда, за да отслабнете бързо, но те е грижа за вашето здраве и красота, просто трябва да се направи кисело мляко чест гост на трапезата си.

Това е просто нека да бъдем реалисти, и ние няма да вярват в приказки и различни гаранции, че можете да отслабнете за една седмица с 15 кг реклами! В рамките на спешността може да означава загуба на тегло през изминалия месец. и не повече от 4-5 кг. Килограм на седмица - това е най-добрият вариант за тялото.

Офталмологични диета за хора на диета

Има ли нещо, искате и все още отслабнете? Смятате ли, че това е невъзможно? Опитайте се да погледнете вашата диета през "вълшебни очила", и вие ще разберете, че това не е така.

Опитайте с диета, която се нарича спектакълът, а същността му е много проста. Вие ядете и мисля изядени точки за всеки продукт, като се спазва основното правило - един ден, трябва да изберете само на 40 точки.

Продължителността на диетата спектакъл за 2-4 седмици. Условие, което не е posle седем вечерта.

Примерно меню за деня

  1. Закуска: бъркани яйца от две яйца с гъби и кафе.
  2. Втора закуска: палачинки със сладко и чай.
  3. Вечеря: чиния с вегетарианска супа, парче хляб.
  4. Закуска: портокал, минерална вода.
  5. Вечеря: варена риба, салата от зеленчуци с растително масло.

Как да отслабнете бързо помогне

Както можете да видите, ако имате нужда да отслабнете бързо, седнал на диетата на очила може да бъде вкусно и разнообразно хранене, без усещане за болките на глада, и в същото време ще освободи от излишните килограми. Това е разбираемо: в края на краищата, в легнало положение в необходимия брой точки, калории балансирана диета винаги ще бъде по-ниска, отколкото преди.

Не забравяйте обаче, най-важното в диетата на точки, като с всяка друга храна - това е най-правилният подход е да се съберат в менюто, което трябва да присъства всеки ден и хранителни вещества и минерали, както и витамини.

Така че, ако варена наденица "струва" 1 точка, това не означава, че можете безнаказано да се хранят 40 хот-дога на ден. Същото се отнася, например, и варена риба, "стойност" е още по-малко - 0 точки. Когато планирате вашата диета за такъв образ, тялото ти е малко вероятно да ти кажа "благодаря".

Офталмологични диета: продукти / очила

Да, красотата изисква жертви, но ако искате да сте красива и стройна, е необходимо да се направи усилие.