Скромен сватба, тъй като е за организиране

Скромен сватба - това е чудесен изход за тези, които не искат да харчат много за този празник. Нека да погледнем какво може да се спаси и как да се организира правилно.Как да направите по-скромни

сватбения ден е не само много важен, но може да бъде много скъпо. За много двойки, възниква въпросът, какво да се прави, това ще бъде една скромна сватба остави добро впечатление? А спестените пари могат да бъдат използвани за меден месец, например. Този въпрос винаги е бил от значение, и да прибягват до него е не само неудобно, но и добро за семейния бюджет, особено ако имате намерение всяка покупка или инвестиция. Мрежата може да намерите много отзиви за преживяването. Младоженци тайни акции и дават добри съвети. Предимство на този избор е не само количеството, съхранена в портфейла, но и огромно количество време, прекарано в подготовка на големия празник. Както и липсата на кавги и борби сред новооткритите роднини, често по време на такива събития.

Как да направите по-скромни

На какво можете да запишете:

Само ти и аз

Как да направите по-скромни
Как да направите по-скромни

Сватба за двама - това е най-икономичния вариант. Всичко, което трябва да направите:

  1. подаде заявление за секретаря;
  2. заплати държавна такса;
  3. горе на определения ден;
  4. купите торта.

Как да направите по-скромни

Най-близкото

Следваща Най-малко церемония на разходите е заобиколен от много тесен кръг от приятели или роднини. Често това е само свидетели на сватбата, която по принцип в наше време вече не е необходимо, но традицията е останала. Тук е възможно да се обличам малко, и след посещение на двореца, за да отиде на сватбата:

бързо хранене кафе.

Не само за да спаси наскоро направи няколко кухненски проблеми, но и спестява време.Когнитивно-развлекателен център или музей чудеса на науката.

Тази екскурзия ще се насладите на класически врагове на брака. Там можете не само да се отпуснете, но и добро забавление.

Скок с парашут точно да направи този ден незабравим.

Как да направите по-скромни

В кръга на семейството и приятелите си

Ако искате семейна аудитория, или хора в близост до младоженците все още убедени задължително присъствието си, трябва да помислите за мястото на провеждане. Малък празник у дома е подходящо със семейството си. Родители и близки приятели, не само ще ви помогнат с готвенето, но и последващото почистване, което е много важно за уморени булка. В този случай, е уместно да се вземе сватбени рокли под наем. Това е много добра оферта, защото обикновено рокля на булката - една от най-скъпите елементи на разходите. Мислейки чрез тази опция, можете да помислите за няколко идеи.

Декорирайте къщата в зависимост от избрания декор и да се подготвят подходящи ястия. Елементи орнаменти са добри и hendmeyd версия: надуване на балони, гълъби, изрязани от хартия, и така нататък.

На открито.

Ако на фестивала е насрочено за летните месеци, парка или езерото ще бъде чудесно място за него. Разходите за роклята може да бъде заменен от закупуване на бански и Парео. И в края на празника, когато тя ще започне полумрак летящи фенери могат да се изпращат. Но тъй като сега те са забранени на територията на населените места, тази опция е подходяща само за отдих, разходки.

Как да направите по-скромни
Как да направите по-скромни
Как да направите по-скромни

Ако все пак искате да се забавлявате с келнерите, да се освободите по такъв прекрасен ден от вътрешни проблеми, нещо евтино обзаведени с вкус кафе с това може да се справи. Можете да го направите, без да е тамада, и попитайте някой от приятели или роднини мислят за забавление. В интернет вече има много ресурси, с готови скриптове и съвети за това как да прекарат празника. И ако имате късмет, собствения си господар, ще създаде индивидуална програма. Най-важното е, че това е най-близкия човек, който познава двойката и усилията си, за да бъдат по-искрени от тази на професионален.

Как да направите по-скромни

Просто прекрасни сватбени рокли могат да бъдат заменени от атрибути. Вейл и папийонка - бюджет, но много символично. Не се тревожете за чисто бяла рокля, тя може да бъде на всеки пастел сянка. В този случай, може да се носи на други празнични събития. Риза класическа младоженец може да се трансформира в кабинет.

Ако искате да се запази традицията на булчински букет, тя също може да го направи със собствените си ръце. Цената на цвят ще зависи от бюджета.

Основното, което не трябва да забравяме, всички тези съкращения на разходите, булката трябва да бъде не само щастливи, но и красиви, и на младоженеца - не само на спестяванията в джоба си, но също така доволни от резултата. И за всички мисли и проблеми, как да се организира събитие, важно да се помни, че сватбения ден не е обикновен календарен ден. Това събитие, което заслужава да се отбележи!