Серхио Бускетс (Серхио Бускетс)

Всички професии

Всички страни

Какво е Бускетс

Какво е Бускетс

"Rel =" от хора на снимки ">" Отн = "към хората снимки"> "Отн =" към хората снимки ">" Отн = "към хората снимки"> "Отн =" към хората снимки ">

Клуб "Барселона" (Испания)От ранна детска възраст, нашият герой е живял във футбола среда цвят синьо-гранат. По-голямата част от феновете са познати имена Андони Subisaretty, Рууд Hespa и Витор Бая, но поклонници Кул мога да си спомня кой покрита задната част на своя отбор в елегантен деветдесетте години. Карлес Бускетс - баща на извършителя на тази статия - играл повече от десетилетие в основния отбор на Каталуния, но през това време е имало само 79 мача, играе редовно не е в най-доброто за "Барса" сезона 94-95 и 95-96.

Малката Серхио майка и дядо са били взети на Камп Ноу, за да видите гордостта на Каталония, погледнете отбора на баща ти, да погледна баща си, в края на краищата. Но ако се вгледате в него на пейката не е лесна задача. Не играя Бускетс старши в сърцето на "Барселона", след като получи от френското издание на "L'Equipe" псевдоним "Вратарят без ръце", а когато младши е достигнала възрастта, на която се вземат в училище футбол, той просто не издържа тестовете в младежкия отбор на "Барселона" като че ли някой се обърна срещу семейството Бускетс. Ето защо, Серхио е бил принуден да прекара детството си играят в Бадия, Liédena и Khabakov тераса. После погледна извън отбора, в която е живял и мечтал от детството си, той е бил и остава Кул до мозъка на костите. Той е бил фанатичен фен на "Барселона", която той смята за своя, макар че той не може да играе за нея. Той обичаше Фиго, докато не го е предала, облечена в бяло. По-късно баща му напусна лагера "blaugrany" и се превърна в идол Серхио Хави. Всичко това плюс опита и съветите на баща му помогна да се смекчи характера на младия играч. Той спечели репутацията на преждевременно развит играч тактически и технически. Тук съдбата започна да дава своите дългове.Клуб "Барселона" (Испания)

От ранна детска възраст, нашият герой е живял във футбола среда цвят синьо-гранат. По-голямата част от феновете са познати имена Андони Subisaretty, Рууд Hespa и Витор Бая, но поклонници Кул мога да си спомня кой покрита задната част на своя отбор в елегантен деветдесетте години. Карлес Бускетс - баща на извършителя на тази статия - играл повече от десетилетие в основния отбор на Каталуния, но през това време е имало само 79 мача, играе редовно не е в най-доброто за "Барса" сезона 94-95 и 95-96.

Малката Серхио майка и дядо са били взети на Камп Ноу, за да видите гордостта на Каталония, погледнете отбора на баща ти, да погледна баща си, в края на краищата. Но ако се вгледате в него на пейката не е лесна задача. Не играя Бускетс старши в сърцето на "Барселона", след като получи от френското издание на "L'Equipe" псевдоним "Вратарят без ръце", а когато младши е достигнала възрастта, на която се вземат в училище футбол, той просто не издържа тестовете в младежкия отбор на "Барселона" като че ли някой се обърна срещу семейството Бускетс. Ето защо, Серхио е бил принуден да прекара детството си играят в Бадия, Liédena и Khabakov тераса. После погледна извън отбора, в която е живял и мечтал от детството си, той е бил и остава Кул до мозъка на костите. Той е бил фанатичен фен на "Барселона", която той смята за своя, макар че той не може да играе за нея. Той обичаше Фиго, докато не го е предала, облечена в бяло. По-късно баща му напусна лагера "blaugrany" и се превърна в идол Серхио Хави. Всичко това плюс опита и съветите на баща му помогна да се смекчи характера на младия играч. Той спечели репутацията на преждевременно развит играч тактически и технически. Тук съдбата започна да дава своите дългове.

Подготовката за новия сезон, нашият герой са били с първия отбор, той не може да се разглежда като случайно, тъй като тя беше изпратена от никой друг освен Hosep Gvardiola, който закован надеждите си, и в същото време съмнението цяла Каталуния. Приема се, че от време на време Бускетс ще участва в първия отбор, прекарва повечето от офиса на филиала, дори и броят е бил 28 - това е, това означава, че играчите първия отбор, той не беше.

Снимки от