Секс в дървена къща със собствените си ръце видове проекти

 • Видове етаж строителство
 • Как да се изолират на пода в една дървена къща
 • Затоплянето на пода
  • Покритие, съгласно настоящето
 • Характеристики монтаж на бетонни подове
  • Как да се сложи бетон на земята

Ако искате да направите дома си е не само трайни и удобни, но също така и за околната среда, е необходимо да се даде предимство на дървената къща. Един от основните въпроси да бъдат разгледани по време на строителството, - как да се направи правилния етаж в дървена къща със собствените си ръце.Как да дървени подове в къщата

Дървени подови настилки най-добре изолира между слабо и довършително крайния слой, например, минерална вата или дървени стърготини с цимент.

Ако сте решили да се направи на пода в една дървена къща, тя трябва да отговаря на следните критерии: да са гладки, трайни, топло, имат дълъг живот и атрактивен външен вид.

Видове етаж строителство

Дървената къща със собствените си ръце, можете да инсталирате дърво или бетонни подове.

Какви са характеристиките на дървени подове?

Всеки етаж, независимо от материалите, от които е направено има няколко слоя, не е изключение и дървена подова конструкция.

Тя се състои от следните компоненти:

Как да дървени подове в къщата

Шофиране устройство дюшеме.

 • мазилка;
 • вода и топлоизолация слой;
 • завършване на пода;
 • удар, можете да изберете някоя модерна настилка, като ламинат, линолеум или друга.

За да се изолира пода в една дървена къща, че е възможно да се даде предимство на създаването на модерна и популярна система за подово отопление, за това е необходимо да инсталирате кабели или тръби.

За извършване на работата изисква:

 • чук;
 • ножовка;
 • да се създаде под-етаж задължително да бъде висококачествена дървесина, за да се побере това и неотрязаното дъски;
 • за създаване на готовия под трябва да вземе висококачествени дъски, смлени или нарезно;
 • слой от изолация;
 • хидроизолация слой;
 • пароизолация;
 • подови настилки.

Дървените подови настилки може да се формира на гредоред, има случай на монтаж на стълбове, последният е избран в случаите, когато къщата не разполага с бетонна основа. Просто направи бетонна основа и да го инсталирате дома, а след това със създаването на пода ще бъде по-малък проблем, но това не винаги е възможно да се направи бетонна основа.

Ако къщата е построена без бетонна основа, а след това има 2 възможности:

Как да дървени подове в къщата

Варианти на един дървен под.

 1. заводски стени лъч, ширината между тях трябва да бъде не повече от 4 м, и те ще служи периода.
 2. Монтиран на полюсите на лъча, те не се свързват с по стените. Разстоянието между стълбовете е 0,7-1 т, в двете горните слоеве на покривен материал се поставят и след това лъчът. Те трябва да бъдат определени твърдо на полюсите, а след това да ги поправи.

Можете да избирате еднослоен или многослоен етаж. Павел, състояща се от един слой от дъски, предвидени за греди или без тях. Ако гредите между най-малко 60 см, дъските може да бъде поставен върху гредите.

Многослоестият етаж се състои от основа, която се нарича още под-под. Дъски са фиксирани под гредата, това дава възможност за допълнителна топлоизолация на пода, тъй като поставя бетонен блок, минерална вата изолация или всеки лист и едва след това да се качи на довършителни етаж.Обратно към съдържанието

Как да се изолират на пода в една дървена къща

Затопляне трябва да се извършва, без значение какъв материал сте направили етаж - бетон или дърво. Ако сте подови дъски, които се състои от няколко слоя, между горния и долния слой (грубо и чисто) се препоръчва да се извърши подреждане на изолация, което дава възможност за извършване на ефективна изолация на повърхността на пода.

Сега, има много модерна изолация, като например минерална вата, полиуретан, но не изключва старите, доказани методи на изолация: сухи листа, всякакви дървени стърготини или дървени стърготини. Независимо от това какъв вид изолация за да решат как да се изолира пода, която ще използвате през изолационния материал ефективно да извърши подземен вентилация трябва да бъде оставено празно височина на седалката 15-50 мм.

Как да си направим основите трябва?

Как да дървени подове в къщата

Опции двойно дюшеме.

За да има по-висока якост паркет или гният необходимо добра циркулация на въздуха е била предоставена, веригата предвижда тяхното долен под създаване устройство. Присъствието му осигурява по-голяма твърдост рамка, за да се създаде слой от въздух, който ви държи топло и не позволява дъски, за да изгният.

Някои строители се наричат ​​под-етаж база, върху която се полага на подовата настилка, но това е погрешно. Това е просто един субстрат, е необходимо да изравни пода и разпространението позира върху него тежестта, обикновено е инсталиран шперплат или от частици.

Ако една голяма стъпка между греди, в този вариант, за да се увеличи силата на настилката е необходимо, че борда груб и да завърши етаж е разположен по диагонал към друг. Друг вариант е да се осигури основите трябва да бъде двойна изолация, докато долният слой действа като резервен вариант, върху която е поставена изолация.

Обратно към съдържанието

Затоплянето на пода

За да се избегне етаж щети възникнали в резултат на разпада му, трябва да се осигури добра вентилация подземно пространство. За да се гарантира, че е възможно за пробиване на отвори в ъглите на къщата, те са 5-6 см в диаметър е достатъчно, понякога тези дупки в первази правят.

Фондация на къщата е необходимо да се запечата кладенеца, за да се предпази от влага. За тази цел е необходимо да се направи качествено сляпа зона, може да се използва материал за покриви или различни obmazochnye хидроизолационни материали. Най-много грубо на пода, долният корони къщата и трупи трябва да се обработват антисептични или работят извън моторно масло.

Най-често срещаният и достъпна за монтиране под-етаж вариант е да го инсталирате на черепните клинове. След това, изолацията е положен, един от най-добрите, евтин и ефективен вариант е минерална вата, пара, и довършителни пода. За да направите това, най-често използваната платформа, по-рядко ПДЧ, а след това пътека линолеум или други подови настилки.

Как да дървени подове в къщата

Схема изолация дюшеме.

Първо извършва инсталация подосноВата, след което се извършва полагане на хидроизолация слой, и след това депозиран слой изолационен слой, пара, и само след тези операции може да започне монтаж на основното покритие.

Обратно към съдържанието

Покритие, съгласно настоящето

Най-добре е да се създаде крайния пода, за да изберете смлян борда, върху него има специални въздушни отвори, през които циркулира въздух. Ако този форум не може да го получи, тогава той може да бъде заменен за украса борда сгъната, тя може да бъде направо бодли, или под формата на трапец сегмент.

При инсталиране на дъските е необходимо да се разгледа местоположението на годишните пръстени, те трябва да бъдат насочени в различни посоки. След като прекара сглобяване на готовия под, можете да преминете към устройство избран паркет.

Обратно към съдържанието

Характеристики монтаж на бетонни подове

Направи бетонен под, е много по-лесно да се направи това стоманобетонна етаж. Предимствата на бетонни подове са своята надеждност, дълъг живот и надеждност. Изсипете бетон в дървена къща по два начина: директно върху пода или върху гредите.

Обратно към съдържанието

Как да се сложи бетон на земята

Такъв метод е по-лесно. Първо обезкуражи чрез слоя кабел, който ще бъде следващият етаж. Въз основа на чакъл слой се излива, и след това се изсипва слой от пясък и всички добре набива. пластмасови листове, и едва след това се излива бетонната основа за създаване на хидроизолация.

Завършеният под изравнени, и така той бързо придобива необходимите якостни характеристики, то се покрива с фолио и намокрена периодично. Месец по-късно, на бетона ще се сдобие с необходимата здравина, тя е покрита с циментова замазка. За изолиране на пода, е възможно да се използва подово отопление, може да бъде или базирани на електрически кабел, и въз основа на тръби за топла вода. Дебелината на бетон покритие не трябва да е повече от 25 см. Покритието може да се използва такива плочки, балатум или ламиниран паркет.

При изпълнението на водопровода изолация на пода трябва да бъдат определени, със стъпка от 10 до 30 см, такава система е подходящо в банята или спалнята на детето. Ако решите да прекарате една изолация етаж от електрически кабел, такава система още по-лесно за инсталиране, размера на клетката трябва да е 5х5 см.