Сейф изсветляване на косата у дома, да се превърне в блондинка

Бъдете блондинка, вероятно иска да почти всеки втори жена. Защо? Вероятно, защото цвета на светлината има някаква притегателна сила, дава притежател на руса коса нежност, благородство и много коса боядисана със светъл цвят, изглежда по-млада. Най-вероятно последните пречи, почти всяка друга марка избелване на косата и се превърне в блондинка. И аз трябва да мисля за това дали наистина този цвят идва като нежност на кожата, сприятеляването с това може да се подчертае, благородството на руса коса, а ако това не е толкова просто с кожата ...За да се поберат осветлението коса, която да избере нов цвят или нюанс на косата? Най-добрият съвет със сигурност ще овладеят. Но първоначално трябва да знаете какво цвят на косата, трябва да се комбинира с цвят на кожата и цвета на очите. Например, ако имате много светли очи, тяхната комбинация с тъмен цвят на косата ще бъде много по-ефективна. Ако имате някакви дефекти или твърде ярко и много тъмен цвят на косата само ще влоши появата на тези дефекти. Надежда за кремове, прах - може да бъде напълно зависими от тях, винаги трябва да се поддържа контрол на лицето му, или тъмни кръгове под очите са видими, и червени вени по бузите ще бъде още по-ярки.

Така че, сте решили да направите изсветляване на косата и да се превърне в блондинка. Първо е необходимо да се консултирате с капитана, независимо дали си в структурата на косъма ще се промени, а не дали те ще изглеждат слабо след боядисване, perezhzhonnymi. Между другото, когато изсветляване на косата става по-сух, по-чувствителни. Грижа за избелена коса ще има по-голяма степен - ще изисква хидратиращи маски, масла и различни редуциращи агенти.

Оказва се, че когато се оцветяват в светъл цвят, можете да получите не това, което те искаха да - понякога червеникав оттенък, понякога зеленикав. Изрусяване на коса е по-добре да се започне постепенно, първо изберете по-светъл цвят от вашия, или да направите акценти.

Сейф изсветляване на косата

Сейф изсветляване на косата у дома традиционните методиИма и друг вариант Изсветляване на косата - народни рецепти. В този случай, вие не рискува превръщането здрави си блестяща коса скучна и безжизнена или да създадете стрес за тях и техните семейства нов цвят на косата в един миг.

Как да се облекчи коса - народни рецепти.

Лайка. 500 ml от вода при 2 супени лъжици лайка. Водата беше доведен до кипене, добавят от лайка и се вари в продължение на 3 минути на слаб огън. След това затворете съда с капак и се оставя да престои в продължение на един час, канал. Използва се след измиване на косата за изплакване. Косата постепенно придобиване на слънчев блясък.

Лимон. Използвайте за изплакване, добавете лимонов сок към водата. Но имайте предвид, че лимон суха коса. Ето защо, тази рецепта е по-подходящ за тези, които имат мазна коса.

Същата рецепта може да се използва чрез прилагане на цвят липа или конска опашка. Последното означава не само осветява, но придава на косата червеникав оттенък.

Кисело мляко и лимон. Тази маска не само освежава, но и ускорява растежа на косата. Това ще изисква едно яйце, две супени лъжици кисело мляко, сок от половин лимон, една чаена лъжичка на шампоан, две супени лъжици водка. Всичко се смесва в купа и получената маса се прилага на косата, и след това покриване на главата с кърпа или пластмасова обвивка и притежават най-малко 2 - 3 часа. Колкото по-дълго задръжте маската, толкова по изясняването, след това изплакнете.

Onion кора. 30-60 г лук кожата вари в продължение на 10 до 20 минути в 200 мл вода. На следващо място, избършете косата, можете да, докато не се появи всеки ден златист оттенък. След това избършете пестеливо.

Ревен. Това наистина помага облекчи косата ревен. 200 грама изсушени стъбла от ревен добавят 500 ml бяло вино и се вари до кипене до половината. източване бульон, хладно и нанесете върху косата.

Ако имате руса коса от раждането, ще трябва по-малко време за изясняване. Основното нещо е, когато използвате най-популярните рецепти няма да увреди косата.

Сейф изсветляване на косата

Ако решите да се пребоядиса косата с боя или зачервяване боята, опитайте се да бъдете търпеливи, не се опитвайте да го направя така и днес. При използване на промиването мастило (ако косата е боядисана в тъмен цвят), и цвета си, не се отмиват веднага, то със сигурност светна за няколко тонове. Косата на тази щета, няма да получат. Зачервяване, можете да използвате достатъчно дълго, за да се проясни значително. Но нали знаете, когато използвате зачервяване на кожата, във всеки случай, в рамките на 2-3 седмици, не използвайте цветове, за да се даде сянка. Желаният резултат не се достигне, защото косата везни в този случай отворен, което прави косата по-податливи на външни влияния, и можете да получите при боядисване тъмен цвят.

Ако следвате тези препоръки, можете да направите една наистина безопасно изсветляване на косата - да се превърне в блондинка, а в същото време се запази косата в продължение на много години.

Сейф изсветляване на косата у дома, коса, красота и друга грижа за косата ни в следните публикации - маска за коса. гребени и сресване за блондинки, а и не само, както и красива коса в домашни условия.