Счупи стъклото в колата в двора, какво да правя, любителите на клуб Nissan rnessa

Счупи стъклото в колата в двора, какво да правя?

За съжаление, за пореден път се сблъскват с това, аз се надявам моя опит никой не дойде по-удобно.

Така че отидох до колата - прозорецът е счупен :(


1. Разходка около колата и да го проверяват за повреди каросерия, стъкло и други елементи
2. Отворете вратата на отсрещната врата с счупено стъкло - инспектира вътрешността на колата. Особено трябва да се обърне внимание на елементите на пластмасови врати и тапицерията на автомобила + инспектира централната конзола - обикновено се изкачи по радиото.

Сега, ако някои :)

Ако автомобилът е застрахован корпуса и други повреди с изключение на стъкло там - обадете се на застраховката, се обади в полицията най-вероятно няма да се наложи.

Ако автомобилът е застрахован, но който и да е щети, различни от стъкло - да се обадите на застраховка + местен офицер полицейско управление дълг, или 112 (Москва работи ефективно с всички услуги, но и в региона знаете по-добре преки номера, тъй като прехвърлянето на информация от kolltsentra може да се проточи 3-5 часа)

С една дума, аз съм от така през нощта, за да ходи на работа, аз гледам и тук, за да ви зарадва, нямат прозорец на шофьора
Аз по принцип беше острови * E, тъй като В двора никога не се е случило и моята кола Всички знаем!
В началото си мислех, че играта, защото момчетата играят по цял ден, но после си помислих, и да видим какво всички стъкла в пътническата кабина е абсолютно ясно, че победи конкретно от това, добре, или тухлени или битови или Йеше I XS.
Е, накратко не е така, фактът, че абсолютно нищо не е взето, дори и мъничко, в които се излагат на видно място!
Или по-кратко ги изплаши, или сигнализацията се задейства (спах не може да чуе)
Отиде добре да се работи, дойдох и пломбирано кутия стрелбата което беше направено, и лентата синята obmatal вързан: D като EBL * H отиде кратък, за да работят)) Боклук дори спря за вид тонер, но след като пусна) По пътя към Otradnyi след това още 4 пъти спряха а също и освободен)
Отиде купих стъкло на Antoshka за 750 рубли, и отиде да се сложи Otradnyi) Всички доставени достатъчно бързо, глупости, че не е наистина.

По принцип, както винаги аз вкарах колата в близост до къщата.

На следващия ден, аз отидох при нея и да разберете:
-извадя антената
-надраскани на покрива
-счупен ляв огледало (The Glass)
-вдлъбнатини по тялото (две врати от лявата страна)
-надраскате само две врати
-неработни прозорци
-счупен дефлектор
-и машина завъртя стола някои =)))

Аз честно казано ah..l.
Отидох да видя портиера да Che камера снима, които са инсталирани на входа.
Нихром на камерите не се вижда, тъй като колата е в мъртва зона.
Портиерът каза, че най-вероятно това е едно момиче, което живее в къщата, тъй като:
-тя го е виждал с антената в ръка, която все още се опитва да го я vparit.
-Ние вече сме били жалби до полицията я
-и най-общо казано, това не е нормално, се появи в него от време на време атаки (в ритъма на стъкло входа, а след това още четири нещо)
-и изглежда, че narik или buherik.

Concierge се каже, за да го вземете с.Около 3 часа на нощ алармата тръгна, беше издухан до прозореца - в близост до колата спокойно, никой. Стоях и гледах пет минути, няма движение. Легнах си. На сутринта разбрах прозорец счупен шофьора:

ВНИМАНИЕ! В момента ръководството на спорове със застрахователните компании, показва в отделно подразделение на нашата компания. Повече за нашите застрахователни услуги са достъпни на сайта www.strahovoy-spor.rf

Това се случва, че излезе на двора, собственикът на колата намира на железния си кон пресни драскотини и вдлъбнатини, счупени ключалки, счупено стъкло.

Нека с нашите застрахователни адвокати ще разберат, че трябва да се направи в тази ситуация:

1. Внимателно огледайте колата си и да направи пълен списък на грешки намерени.

1.1. Тя не трябва да се почистват с място на повреда.

1.2. Ако до колата си, са фрагменти и / или предмети, които биха могли да бъдат причинени наранявания - не ги докосват и се опитват да се гарантира тяхната безопасност, преди полицията пристигна.

Около един часа сутринта алармата отиде чужди автомобили. Работещи до прозореца, видях несигурно бързо премахва човек. Погледнато колата сънлив, визуално намери нищо, аз изключил алармата и се оставя да почине. Не е като в момента стойността на събитие като аларма е била задействана по-рано от един прост удар на колело или друга част на превозното средство.

А на сутринта се събудих и излязох навън и видях, че колата ми не издържа на съдбата - да бъде един прилеп тухли в двора на паркинга. А именно, колата се удари в тухлена стъкло задна дясна врата. Плюс в полза на качеството на автомобили - стъкло оцеля, но остана на него дълбоки драскотини и вдлъбнатини на тухлата с пилинг боя в горната част на лявата задна врата.

Създателят на "Триумф" половина натрошени тухли лежеше до машината.

Между другото, гледа през прозореца през нощта, да лежи в близост до тухла, никога не съм забелязал.

Същата нощ, и в същото време да счупи прозореца на тухла на задната врата на друга.

Точно. 911 проби от дясно на прозореца на водача. Сигнализацията изкрещя, аз не съм спал. Докато тичаше към прозореца, нямаше никой.

Хм, след ремонт, се отпуснах и спря да се сложи колата на платен паркинг.

Сега опера група ще карам.

За съжаление. Очевидно тези, които работят в централния двор, знае, че много започна да се отпуска така.

Смятате ли, че това не е случайно "минувачи" и хората, които се правят това нарочно? Аз съм само на 20 минути преди просто се върнаха от pokatushek и усещането, че те са видели, докато карах в двора.

Интересно е, че на улицата в близост до къщата има защитена офис сграда, добре осветена, с щанд.

във всеки район на града?

Чудя се защо скъпи машини не се допират.

Не съвсем паркинг трикове

счупи предното стъкло на брат ми, предното стъкло Nissan Navara>

наистина опасна ситуация в

След това или участват притежатели на платен паркинг или едни и същи за рязане на стъкло, IMHO.

Polizei дълга езда

чакахме в продължение на 40 минути, докато tryndyat, че ние трябва незабавно да се обадите, ние ще се обадя в рамките на 4 минути, в резултат на X nol.Sprashivaetsya въпрос имаме нужда от тях?

Th тогава Надя, оплакват се, че много страдаме, всяко обаждане поне един час

Сервирайте като свидетели в рамките на проучването, или наематели, и изложение, отпечатъците, докато кучето ще работи, мисля, че това е просто спря и фиксирани? Neznaya работа.

Здравейте Днес видях счупено стъкло в колата ми. Причинява се придружител облекло, тъй като района не е било. Но те дойдоха заедно. Не е открито, но намекна, че не е необходимо да се напише декларация, че застраховка CTP, нищо не е откраднато, че няма никакъв смисъл. Те казаха, че не могат да приемат, че имаме нужда от някаква група, която ще направи снимки, и изготви доклад. Или можем да направим, за да отидете на област офиса. мито хихикането Областният офис над нашия проблем, каза, че ако искаме да можем да чакаме на следователя. Следовател грубо ни каза, че няма смисъл, това е просто мръсна хартия, няма нищо, че няма да направи дори и това счупено стъкло не е mat.uscherb. Аз разбирам всичко, но аз съм студент, не официално работят, получават само стипендия и ме е пари. Като цяло, ние грубо отказа да напише книга за провала, така че можем да отидем, също не е на прокурора.