Ръководство за кола субуфер връзка у дома

Поздрави на всички! Искам да споделя историята си, а по-скоро наръчник как да се свържете субуфер в дома у дома.

По принцип аз стоях в моя Alfa Romeo субуфер, колата предложени за продажба, и субуфер усилвател прибра. Аз съм планира да въведе скоро в Subic Lanos, но сега студената зима, аз мислех, че къщата е вече прекарват много повече време, отколкото в колата и решава да се установи за субуфер дом!И така, какво имаме нужда от:

1. много пасивен баса


2. Мощност кола


3. Захранващ блок от компютъра (имам 240 вата, не е достатъчно, че е по-добре да се вземат така ват 400)


Сега, ние имаме всичко на една ръка разстояние, ние трябва да се предприемат захранващ блок 4 жълти проводника и да ги обърне в една. Това ще бъде нашето предимство към усилвателя.На следващо място, ние се нуждаем 4 или 5 черен тел, това е нашата маса (-).
Също така е много важен протест, тези проводници маси трябва да връзвам зелена жица.


Това може да отнеме зелените тел чипове с висока степен на захранване. По-зелен проводник никъде. Ако това не е свързан с черния проводник, захранването просто няма да даде властта.

Ето това е най-зелената жица. На снимката се обряза.


Освен това, плюс и минус I свързан с отделни проводници, и това е толкова голям обрат не ми харесва.


Носеше тези кабели в нагъването (но не е задължително)


На следващо място, свържете плюс и минус към усилвателя. Друг важен nyuns - е необходимо да се поставят скачач проводник между пристанищата и дистанционно +. Защото без него, усилвателя няма да се включи. Снимката показва.


Е, разбира се свързваме плюс и минус режим моста към субуфера.


Сега, когато имаме всичко готово, ние се нуждаем компютърни тонколони. Имах Свен, моделът не знае. Нашата кола аудио кабел за свързване на стандартен тел домашен компютър говорител чието завършва 3.5мм жак и два лале.


Свързваме ни тел на високоговорителите в изхода за изход.