Rigevidon - ревюта, потребителски, заявление, аналози

Какви rigevidon таблетки
Rigevidon - estrogenosoderzhaschy контрацептивен препарат.

Фармакологични ефекти

Rigevidon се отнася до група на комбинирани орални контрацептиви. Неговите активни съставки - левоноргестрел и етинил естрадиол.Левоноргестрел в дейността му е подобен на прогестерон, но неговата сила е значително по-добър. Етинилестрадиол - аналог на естрадиол.

Приложението позволява rigevidon предотврати нежелана бременност. Такова действие на лекарството се осъществява чрез подтискане на овулацията, увеличаване на вискозитета на цервикални промени слуз в ендометриума структура.

Преглед на rigevidon потвърждават, че редовната употребата му намалява риска от fibrokist в кисти на гърдите в яйчниците, фиброаденоми, стагнацията в таза.

Способността да се оплоди напълно възстановен след 1-3 цикъла след оттегляне rigevidon.

Форма освобождаване

Таблетките на освобождаване на лекарството. Една опаковка съдържа 21 таблетки, съдържащи хормони и 7 плацебо таблетки, които съдържат желязо сол.

Показания rigevidon

По принцип, лекарството се използва за предпазване от бременност, но има добри отзиви от Rigevidon, които се използват за терапевтични цели в менструалния цикъл и предменструален синдром, напрежение.

Rigevidon Инструкции: Метод на прилагане

Какви rigevidon таблетки
Rigevidon, подобно на други орални контрацептиви, се препоръчва да се вземат по едно и също време на деня.

Ако една жена е на лекарството за първи път, а последния месец тя не използва хормонална контрацепция, тя трябва да започнете да приемате Rigevidon в първия ден на менструално кървене. В бъдеще, което трябва да вземете таблетка дневно в продължение на още 20 дни. Това е последвано от почивка седмици, по време на които е препоръчително да се таблетка, съдържаща желязо. На осмия ден трябва да започнете нова опаковка на Rigevidon, дори и ако менструално кървене не е свършила, и 8-ми ден се пада в един и същи ден от седмицата, както и че приемането на първите плочи на първия пакет.

Ако трябва да отидете на Rigevidon от друг хормонален контрацептивен метод, направи същото.

Жените след аборт Rigevidon на инструкциите, показани да се вземат в деня на операцията или вдругиден.

Родила една жена, която не е кърмачка, противозачатъчни хапчета може да започне да се вземат от първия ден на менструално кървене.

Ако следващата таблетка rigevidon пропуснато, трябва да бъдат взети следните рамките на 12 часа. Ако са изминали повече от три дни, се препоръчва да се използват допълнителни средства за контрацепция.

При прилагане на лекарството за медицински цели rigevidon верига приложение може да варира. В този случай, трябва да следвате указанията на лекаря.Страничните ефекти на Rigevidon

Докато като таблетки могат да бъдат почувствани гадене, главоболие, междуменструално кървене може да се появи вагинално течение. Също така под въздействието на лекарството може да варира в настроението и либидото, може да наруши зрението появи конюнктивит, оток на клепачите.

Повечето от тези нежелани реакции са обратими rigevidon, проведена малко след неговото анулиране.

Има мнения за Rigevidon, сочещи към факта, че в редки случаи това може да доведе до високо кръвно налягане, венозна тромбоемболия, кожни обриви, кандидоза, диария, умора, промяна в характера на вагинално течение, хипергликемия.

С продължителна употреба, има странични ефекти, като rigevidon: загуба на слуха, жълтеница, повишаване на припадъци, схващане на крайниците, хиперпигментации и сърбеж по кожата.

Противопоказания

Rigevidon на инструкции е противопоказан при холецистит, чернодробни тумори, вродена хипербилирубинемия, наследствена хиперлипидемия, тромбоемболия и сериозни сърдечно-съдови мозъчно-съдови заболявания и предразположение към тях, с тежко чернодробно заболяване, тежка хипертония, ендокринни смущения, както и анемия, мигрена, кървене от влагалището с неизвестен произход, свръхчувствителност.

Не приемайте Rigevidon бременни, кърмещи жени и жени след 40 години.

Rigevidon аналози са: Жанин, Yasmin, регулон, Mikroginon, Modell Либерия Oralkon, Miniziston 20 FEMS, Rigevidon, Rigevidon 21 + 7 Trigestrel три regol три regol 21 + 7 Trikvilar.

Условия за доставка на аптеки

Предписание.

Знаете ли, че:

човешки стомах се справя с предмети и без лекарска намеса. Известно е, че стомашния сок може дори да се разтвори монета.

По време на работа на мозъка ни, което прекарваме на количеството енергия, равна на силата на крушката от 10 вата. Така образът на крушка над главата си по време на най-интересните идеи не са толкова далеч от истината.

Учени от Оксфордския университет са провели серия от проучвания, по време на който заключи, че вегетарианството могат да бъдат вредни за човешкия мозък, тъй като води до намаляване на неговата маса. Затова учените препоръчват да не се изключват напълно от менюто си месо и риба.

Ако Вашия черен дроб не се осъществи, смъртта се дължи на по време на деня.

В Обединеното кралство има закон, според който хирургът може да откаже да извърши операцията на пациента, ако той пуши или е с наднормено тегло. Човек трябва да се откажат от лошите навици, а след това може би няма да се нуждаят от операция.

Черен дроб - е най-тежкият орган в тялото ни. Средната му тегло от 1.5 кг.

Според проучвания, жените, които пият по няколко чаши бира или вино на седмица са изложени на повишен риск от рак на гърдата.

Дори и сърцето на човека не се бие, той все още може да живее в продължение на дълъг период от време, което ни показа норвежката Рибак Ян Revsdal. Неговата "мотор" спря в 4:00 след рибар загубил пътя си и заспа в снега.

В САЩ провеждат експерименти върху мишки и установили, че диня сок предотвратява развитието на атеросклероза. Една група от мишки питейна обикновена вода, а вторият - диня сок. В резултат на съдовете на втората група са свободни на холестерол плаки.

В червата ни се раждат, живеят и умират от милионите бактерии. Те могат да се видят само при висока степен на увеличение, но ако те идват заедно, тя ще бъде поставена в редовен чаша за кафе.

Преди това се е смятало, че прозяване обогатява тялото с кислород. Въпреки това, тази гледна точка е била опровергана. Учените са доказали, че прозяването охлажда мозъка на човека и подобрява нейната ефективност.

На лекарства за алергии само в САЩ е похарчил повече от $ 500 милиона годишно. Все още ли вярвате в това начин да победят окончателно алергията ще се намери?

Според статистиката, в понеделник на риска от травми на гърба е увеличил с 25%, а рискът от сърдечен удар - при 33%. Бъдете внимателни.

5% от пациентите с антидепресанти кломипрамин причинява оргазъм.

Кариес - е най-често срещаната инфекциозното заболяване в света, като се конкурира с когото дори не мога грип.

Дума на устата срещу Интернет: изберете най-бързият и най-удобният начин да се напише на лекар

Ритъмът на голям мегаполис, работят до късно през нощта и хронична липса на време - всичко това създава своя отпечатък върху състоянието на здравето ни. Понякога, дори nekog.