Ремонтни детска стая с ръцете си снимки, идеи, инструкции стъпка по стъпка

Ремонт на детски стаи със собствените си ръце

Детска спалня за момичета

Всички родители искат да дадат своята малка дъщеря всичко най-добро. Това важи и за декориране на детски спални за момичетата. Спалня - това е стаята, в апартамента, който трябва да се отрази положително върху качеството на съня малка принцеса и донесе й настроение.Ремонт на детски стаи със собствените си ръце

Детска спалня за момчетата

Детето винаги трябва да е лично баня. Тя се превръща в собственото си малък свят, отразява състоянието на душата на детето. Мебелите в тази стая трябва да придобие най-доброто - безопасни, удобни и красиви. След настройка влияе на вкуса и перспективите на детето. Детска спалня за момчето му става крепост, в която той възприема заобикалящата ни действителност.

Ремонт на детски стаи със собствените си ръце

Nightlight в детската стая

Nightlight - важен и задължителен атрибут на детската стая. Ако го изберете, в детската градина, много родители започват да губят като огромна гама на разположение в магазините.

Ремонт на детски стаи със собствените си ръце

Ремонт на детски стаи със собствените си ръце

Полилеите в стаята за игра

Опитвайки хармонично подредите детската стая, всички грижовните родители прекарват много усилия в компетентната пространство осветление. При избора на полилей в детската градина, много са склонни да изберете опцията, която е подходящо да се търси и по времето, когато детето е по-стара. Това не е правилният подход.

Ремонт на детски стаи със собствените си ръце

Килимът в детската стая

Без изключение, родителите плащат много внимание на разположението на стаите на децата си. В същото време, абсолютно всички интериорни елементи, избрани татковци и майки много щателно. Това е логично, тъй като в детската стая трябва да бъде не само елегантен и красив, но също така и една стая трябва колкото е възможно повече, за да оправдае изискванията за комфорт и уют на живота в него детето. Ето защо покупката на килим в детска градина, родителите, често за дълго време не можеше да реши свой избор.Ремонт на детски стаи със собствените си ръце

Пердета за детски стаи

Детска стая - това е трудна тема за ремонти. Именно това помещение не по-малко се усложнява от гледна точка на декоративни орнаменти. Често, преди закупуването на всеки елемент, родителите мислят за това дали е уместно и практически е то. Ето защо е важно да се обърне специално внимание на всички пердета за детската стая може да е от значение.

Ремонт на детски стаи със собствените си ръце

Таванът в детската стая

Каква трябва да бъде таван в детската стая? Този въпрос притеснява абсолютно всички родители, не искаш да си в тази стая всичко е перфектно.

Ремонт на детски стаи със собствените си ръце

Ъгли спортни в детската стая

Всяка година на детето изисква повишено внимание на родителите си. Ако в ранна детска възраст е необходимо да се поставят само детско креватче в стаята, а след това с течение на времето бебето ще трябва и работно бюро, и отделно място за спорт. Разбира се, в идеалния случай, всичко това трябва да се разглежда в първия етап на ремонта, но често трябва да направите всичко в действителност. Ето защо, ние предлагаме да се да се реши въпросът за това как да изберем спортна зона в детската стая.

Ремонт на детски стаи със собствените си ръце

Нова година за възрастни - това е една възможност да си почине от труда на годината, отпуснете се и за децата е един магически празник и ги разочаровам в това не е необходимо. Създаване за малки гноми магическа атмосфера Коледа. А по-добре да започне да украсяват стаята на детето за Нова година.

Ремонти започват с извършване на монтажни работи по електрическата инсталация. Ако ще да се поставят в детски компютър, тогава трябва да се вземат три стандартни гнезда и една интернет мрежа. Най-голямо внимание трябва да се обърне на безопасността и качеството на осветлението.

Таванът в децата може да бъде гипскартон или напрежение. Таван най-добре е да си купите пластмасови: ако детето ви попадне в полилей играчка, тя не се е разпаднала. Ето защо, за здравето на детето ще бъде жив и здрав.

Хартия тапети са най-сигурни, но ако решите да се залепят винилови тапети, не забравяйте да попитате за сертификат за качество. Ако сте започнали реновирана детска стая с ръцете си, а след това използвайте течен тапет. Имайте предвид, че тази опция все още е доста скъпо. Цветовете на тапета трябва най-добре съответстват на интериора на стаята.

Така че като дете в детската градина много време на пода. обърнете внимание на настилката. Подът трябва да бъдат изработени от естествени материали. Освен това на пода може да бъде покрит с паркет, мокет, ламинат и др Преди полагането на подови покрития върху подова повърхност подравнен ниво.

Желаем ви творчески и лесен ремонт!

Добра тема thermopanel! Бързо топло и безопасно! Има термални панели, изработени от keramobetona офис просто страхотно.

Аз построил къща от газобетон и ще го слагам в ножница извън термопанели. Кой трябва да ги монтирате? Тъй като резултатите? Или може да направи мокра фасада по-просто и по-евтино, въпреки че той не го направи.

Благодаря ви за подробни инструкции! Аз съм в къща, разположена около просто една стара пералня. Ще бъде необходимо да се използва двигател от него да се създаде шмиргел машина. Уникалност.

Интересен дизайн решение, вземат под внимание! Единственото нещо, което не ми хареса това, което вижда на снимката, на която тази плочка се използва като престилка в кухнята. Точки.

Този стил е много ми напомня на филма Великият Гетсби, в които интериора на къщи и апартаменти в 1930 г. са украсени много луксозни и помпозни. Разбира се, това е прерогатив.