Развъждане червеи у дома, отглеждане на червеи за риболов

Рибари днес често използват като стръв като червеи. В продължение на години, неговата употреба ефективно се отразява на размера на улова. Всеки ловец знае, че най-добрите ларви, получени чрез домашно отглеждане. Това е, което гледаме в тази статия.Личинки на мухи за риболов, особено

В червеи има много предимства. Такова стръв не е страх от висока температура, е ефективно и не се разпадат във вода. На рафтовете има 3 основни вида такива примамки:

 1. Как да се размножават червеи у дома
  Ларви големи размери, като името на Гезер.
 2. Личинка среден размер, наречен Магат.
 3. Maggots малки размери.

Тази стръв се използва за улов на риба на дъното и плава справи. С помощта на червеи добре уловена от хищници. За съжаление, за много рибари се намери стръв може да не във всички магазини. И неговата цена е твърде висока, и по-голям от личинките, толкова по-скъпо е.

Развъждане в дома

В наше време, множество начини, за да се получи червеи у дома. Основните от тях са следните:

 • С яйца. За това ние трябва яйце обикновена кокошка, за да се готви и се охлажда. След това трябва да е малко, за да се премахне горната черупка и се оставя на улицата. Станете гнило яйце в този случай доста бързо. След като това се случи, мухите веднага започват там депозират техните ларви. Благодарение на този метод, можете да получите добра ларви в краткосрочен план.
 • В бутилка. За този метод трябва само два литрова бутилка на мрежата. На всичко отгоре трябва да се намали дупка около 4 см и го определя или карантии, последвано от въвеждане на бутилката на сухо място. Почти веднага, ще забележите как мухите ще се появят и спести ларвите. Трябва да се внимава, така че там няма вода.
 • В костта. Този метод за култивиране на червеи е най-трудно. Тъй като това е на стойност силна миризма, и ще изисква много време и вероятността от възникване е много ниски личинки.
 • В черния дроб. За да направите това, това прави разрез. След това, на черния дроб е спрян на улицата. Като цяло тя може да бъде отстранена в рамките на няколко дни, тъй като това е достатъчно време, за отлагането на яйца от мухи.
 • В рибата. С този метод голямата риба да се сложи в бутилка. Начало, за да го запази силно нежелателно, тъй като тя ще представи непоносима миризма. Най-добре е да се сложи бутилката на улицата и няколко дни по-късно, за да се насладят на резултата.

Избор на помещения

Различни капани могат да се съхраняват на открито на сянка или в стая, където голяма част от обичайните мухи. Най-доброто място е външна тоалетна, плевня и други подобни места, където се установи, че мухите.

Най-добре е да капан висеше на куки към котки и други вредители, не са в състояние да го ядат. След това яйцата се излюпват малки ларви след няколко дни.

Основното нещо, за да капани в места, където силна миризма няма да бъдат по пътя си.

Изборът на хранаКак да се размножават червеи у дома
Червеи в по-продължително съхранение, както и всички живи същества, е необходимо да се яде, в противен случай те ще започнат да губят тегло и губят своята привлекателност.

Червеи се хранят по следните начини:

 • капе в бульон контейнер;

В този случай ще трябва да се уверите, че тя се затопля до стайна температура. В противен случай, насекомите ще се заваряват. И също така трябва да се следи количеството течност като червеи може да се удави.

Той също така ще трябва да се следи количеството, тъй като останалата част от храната може да се влоши и да даде примамка зловонни, че ще изплаши рибата.

хранене процес трябва да започне едва след като ларви otogreyutsya след хладилника и да започнат да се движат активно. След добавяне на храната си струва чакането за половин час и да червеи обратно в хладилника.

Методи за съхранение

Най-добрата температура за ларвите на личинки за съхранение е нула градуса. Така че, идеално място за тези цели ще бъде хладилника. При по-ниски ларви кота просто започнете да умре. Когато температурата се поддържа оптимална нула жизнените процеси постепенно се забавя. Чрез този магазин ларви може да бъде до 3 месеца.

Към полето съдържание капацитет червеи първо трябва да бъде старателно се промива и след това се суши. Едва след тези действия трябва да постави на въдицата в магазина.

Опитните рибари червеи често се съхраняват в различни породи дървени стърготини широколистни дървета, включително плодове. Най-добрият избор от дърво е явор или дъб.

През зимата, тази стръв може да се съхранява на открито. Основното нещо е, че температурата не е твърде ниска.

За да се получи голям и атрактивен стръв, че е по-добре да завод в дома. По този начин, можете също хубаво да се спестят пари. Важно е да се знае, че за първи път е малко вероятно да се стигне до производители на качествени стръв, но не се отчайвайте, защото умението идва с практиката.

Здравейте на всички! Аз съм роден в региона Астрахан, а. Marfino. Спомням си, че на възраст от 5 сте взели zakidushku и хукна. Пътуване из България в търсене на Cleves място, добре, че страната ни е страхотно. На този сайт ще споделя с вас моя опит.

Вие ще се интересуват

 • Как да се размножават червеи у дома
  Превръщане на "въртящата се поставка" със собствените си ръце
 • Как да се размножават червеи у дома
  Ние улов на риба на Pople Попър
 • Как да се размножават червеи у дома
  Как да се използва от бетаин за риболов?
 • Как да се размножават червеи у дома
  Силиконова стръв риба
 • Как да се размножават червеи у дома
  Особено риболовни кораби на пръстена
 • Как да се размножават червеи у дома
  Подгответе Peas за риболов
 • Как да се размножават червеи у дома
  Рибка crankbaits за риболов
 • Как да се размножават червеи у дома
  Правилно царевица шиш на куката
 • Как да се размножават червеи у дома
  Makuha риболов: какво е това?