Производство на оригинален подарък момче с ръце в подробности, с

Занаяти със собствените си ръце за един мъж

При приближаване празничната дата, независимо дали става дума за рожден ден или Нова година, момичета често питат: "Какво да се даде един човек, за предпочитане оригинала?".Най-добрият подарък - подарък, направен от сърце с ръце.

Оригинален гаджето подарък за рождения си ден със своите собствени ръце: Материали и методи

Например, да вземе решение да даде набор от любимите сладкиши, ние смятаме, че това е скучно. Но ако дара на въпрос, тъй като любовна история или момент на спомени, баналността изчезва.

Плакат с крилати фрази, които характеризират отношенията ви с вашия приятел или характера му

Занаяти със собствените си ръце за един мъж

За занаяти ще трябва хартия за рисуване, цветни маркери, пастели или моливи, паус (в случай, че не е нужно специален талант за рисуване), сладки, под името подходяща за писмен израз. Идеята е, че фразата би могъл да напише дума, за да го замени и го залепете на място прав сладост.

Можете да пишете за тук са фрази:

- ние сме неразделни, като две пръчки Twix;

- за вас, дори на Марс;

- животът ни с вас чист небесен наслада, и така нататък.

Или, например, плакат може да разкаже историята от момента на любовта и като стрелките да доведе до затварянето на последното изречение.

Занаяти със собствените си ръце за един мъж

За да създадете оригинален гаджето подарък за рождения си ден с ръцете си в началото, рисуват картини, а след това просто поставете шоколада и всякакви екстри на плаката равномерно. Не съжалявам за бои и цветове, толкова по-ярко ще бъде на чертежите, толкова по-добре да се помисли за детайлите на плакат.

Само малко съвети. Не залепите етикета от вече яде сладкиши и празни буркани, защото това е подарък, а подаръкът трябва да е информационен.

Занаяти със собствените си ръце за един мъж

Това е много трудна работа, но какво хубав подарък, което получаваш.

За занаяти ще трябва да А4 3-4 лист, молив или химикалка, маркер, сатенена панделка, лепило и доста кутия или по банков път.

Нарежете листа на тънки ивици, разположени по широчина от 3 см. Трябва да имаш 100 фишове, на които да пише причината за която ще ги обедини.

- 100 причини защо те обичат;

- 100 причини, поради които искам да бъда с теб;

- 100 причини, поради които са скъпи за мен, и така нататък.

Това е конволюция поглед към банката. Също така доста оригинално.

Занаяти със собствените си ръце за един мъж

След като излезе с и пишат всички причини obkrutite всеки около молив, а не премахване на вратовръзката си го с сатенена панделка. Не затягайте прекалено стегнат на хартия молив, тъй като той няма да бъде премахната след приключване на строителните работи.Можете да завържете панделка пакет и може да лента с поклон. Направете най-деликатна панделка тапицерия, можете да използвате щепсела.

Занаяти със собствените си ръце за един мъж

За да направите това, ще трябва да внася вилици с четири зъби. Съхранявайте касетата от левия край на щепсела, дърпайте щепсела и да отпечатате на противоположната страна. Сега една нишка в средния участък между вилката зъбите, заключване на линия далечен край на лентата и да върне през върха. Равенство възел. Поклон готов.

Сега имате две възможности за това: вратовръзка панделка на намотка с готов лък или да го правят отделно и остана на парцела за красота.

Съберете всички причини, в кутия или буркан и нейната красива знак или да ги поставят върху лист хартия, наречена подарък. Да не се скъпя за хубави снимки сърцата на регистрация, защото той е твоя човек. Увийте прозорец лента с пищна лък.

Оригинален гаджето подарък за новата година: Материали и методи

Нова година ние свързваме с историята и изпълнението на мечтите. Така, че дай човекът оригинален подарък за новата година.

Дайте на любимата маса коледна елха, украсена с балони на вашите фотографии и надписи за любовта.

Занаяти със собствените си ръце за един мъж

За този подарък ще трябва да се качи на пластмаса коледно дърво, прозрачно стъкло топки, си с него снимки, които споделят, да добавите към това дърво снимка на неговото семейство (братя, сестри, родители), настърган пяна (по желание), сатенена панделка в два цвята, гирлянди и коледни елхи венец. Просто трябва ножиците, фуния за прехвърляне на течности и лепило.

Занаяти със собствените си ръце за един мъж

Премахване на топки от изворите, освобождаване на шията. Разбърква се в една шепа малко пяна топка с помощта на фуния за кръвопреливане напитки. Twist снимка фуния, поставете го на топка и поставете капачката с пролетта. Можете да чертаете и без пяна, така също ще бъде красива.

Завържете топките събрани сатенени панделки и ги поставете върху дървото. Сам по себе си дървото с топки ще изглежда празен. Добави в тях bumazhechki с желанията и любовни декларации, виси на ленти от дървото. Тъй като сте подготвили двуцветни сатенени панделки, топки, които висят на лентата на един и същи цвят, както и желанията на лентата на друг цвят. Може да се допълни с надписи бонбони.

Занаяти със собствените си ръце за един мъж

Дръж дърво лъкове коледни от останките на сатенени панделки, добавете гирлянди и венци.

Отличен подарък прави със собствените си ръце - шейна на сладкиши. Това дава усещане за приказки и магия.

Занаяти със собствените си ръце за един мъж

За тази оригинална гаджето подарък за новата година трябва да предостави две извити бонбони "благоуханна тръстика", цветни панделки и лъкове, както и шепа бонбони и шоколади. Може да бъдат завършени занаяти разбера шоколад Дядо Мраз или шоколадови монети, увити в лъскава.

Сложете на масата лента или повече паралелно с еднаква дължина. Sweet тръстика лежеше от другата страна на лентата около центъра. На бастуни сгъваеми шоколади и бонбони, така че би било най-ниските Сладкишите са най-голямата и най-малката от най-горната.

Повдигнете краищата на лентите до върха, плътно стиснал бонбони и ги връзвам над опънатата носа. Сега се промъкнат под шейната има един или повече канали между сладките бастуни, успоредни на тях, просто вземете ръба към върха и вратовръзка лък. Направи много буйни лък смахнат. Краищата на лентите нарязани или винтови пружини.

Попълнете шейна резултат шоколадови фигурки приказни герои на.

Оригинален подарък гадже със собствените си ръце: Съвети специалисти

- Не забравяйте, че оригиналност се крие в дизайна, а не съдържанието. оригинален гадже на подарък за рождения си ден със собствените си ръце не е важно това, което ще ви даде, но как да представите. Можете да дарите нещо малко, но тъй като това би било хубаво, за които е предназначен подарък.

- Не се колебайте да се каже му подаръци на любовта и как тя е скъпа за вас и колко е необходимо. Такива подаръци свързани връзка.

- Ако го направите занаяти с бонбони, не се отдели средства и като се посочва само най-вкусните бонбони. Не вкусни сладкиши, той няма да бъдат щастливи.