Програмата за обучение у дома за мъже

програма за обучение сила за дома (със снимки) - в края на статията.

За мускулна обучение у дома най-важното нещо - това не е гира или щанга. За сила тренировки у дома се нуждаят от много воля. Дори повече, отколкото да практикуват във фитнес залата. Люлеещия се стол или автобус вози или себе си "работа" среда мотивира не Одензе. И у дома се наложи огромна мотивация.Тренирам и в салона и у дома, аз дори не си струва дома елиптичен треньор за кардио. И от опит, аз бих казал, че най-добре е веднага да отидете на фитнес и да се намери треньор. Но за начинаещи тренировка у дома - определено е добро начало. Ако усети желание, определено трябва възможно най-бързо, за да започне да се занимава с обучение сила. Отлагате, или "когато не мога да ходя на фитнес" - извинение за мързеливи. Една седмица или две и може да бъде изцяло без инструменти, а след това се наложи упражнения с гирички и висилка. Всичко това е за тези, които искат да се изгради мускул у дома. Просто "здраве" ще бъде достатъчно прости упражнения за практикуване със собствените си телесно тегло (коремни преси, лицеви опори, Burpee. Бягане и т.н.).

Тренировка у дома за начинаещи важно начало, но не и да се изгради плановете на Наполеон, дълго отлагани ( "това е прочете всичките 20 записи от най-добрия треньор, а след себе си супер-ефективен набор от тренировки у дома направи") - и в края на краищата не започна подготовка. Бързо разпечатате упражнения и да започне още сега, за да ги направи. И в рамките на една седмица купуват гири и да продължат да се обучават. Така че много хора, които искат да се изпомпва в къщи, те препъват по тази първа стъпка. Бъдете сред тези, които се спъна и да започне обучение за всички мускулни групи и днес. Вкъщи ли човекът от първата снимка в тази статия не се изпомпва. Но ние трябва да се мотивира и да се започне от някъде!

Iron за обучение на мъжете вкъщи сила

За начинаещи в дома, на всяко упражнение може да се направи с бутилки с вода като допълнителен усложнение. Но с цел значително изпомпва за редовни тренировки у дома мускулите ще ви трябва:

  • гири
  • лост
  • прът *
  • пейка за лег (можете да направите от два стола или да вземе един обикновен магазин)


* Можете да си купите сгъваема пръчка, като Auchan. Там също е гира. Ако вашият град Auchan не, след това погледнете през опциите на интернет и ниски разходи трябва да Avito. Като за начало ще бъде достатъчно, гири, а ако желанието не изчезне изпомпва у дома, придобиване на публикацията.

Сила обучение, ние няма да наруши принципа на гърба / крака / гърдите. Всеки път, когато правите упражнения за всички мускулни групи. Така че най-добре е да се направи тренировки за начинаещи, напреднали и се наложи да ходя на фитнес!

График за обучение вкъщи сила

Нашата програма за обучение е съставен в един седмичен график - Mon / ср / пт Вашият график може да бъде всичко, но трябва да се направи пауза една ден между тренировките.

Ако сте с наднормено тегло, а след това, в идеалния случай, в допълнение да упражнява всички мускулни групи у дома, графика, която искате да добавите още един ден да отида джогинг или висока интензивност тренировка. Но, докато сте на път към идеала, е възможно да се обучават и две и три пъти седмично. Основната началото, не се отложи за понеделник / да падне / до Нова година. Трябва да се включите и да обичаш упражнения. След това ще бъде по-лесно да се спазват режим. Понякога новодошлите и да седне за дълго време в изучаване на различните програми за обучение, са те ще правят упражненията, след което ръкави започват да се рушат. Искате ли да научите как да се изпомпва у дома? Достатъчно фантазиране и започват да се направят първите стъпки по пътя към целта!

Отказ от отговорност за тези начинаещи, които имат тегло по-голямо от 100 кг - не е нужно обучение от тях ще направи повече вреда, (твърде много натоварване на сърцето и ставите). Седнете на диета (брои дневната норма калории и яде по-малко от 20-40%). В спорта - само на разходка. Когато теглото ще бъде по-малко от 100 кг - започнете обучението в нашата програма за обучение у дома за мъже.

Колко повторения / подходи в упражненията?

Всички упражнения се правят 10-12 пъти 3 подход. Бъдете 40-50 секунди. Ако става лесно - при следващата си тренировка у дома гири прави тегло (сгъваема купува!). Система за набор от масово обучение трябва да бъде такава, че да правите всяка седмица стана малко по-силен. За да направите това постепенно или направите повече повторения, или да се гира по-тежък.

Подобно на това: едно седмица ви седна 10 пъти с гира в пет килограма, а вторият - лесно е дадено 12 повторения с еднакви тегла. И на третата седмица от 7кг ПОЕМА гири и направи 10 повторения. И така нататък.

Какво е теглото на дъмбелите да вземат начинаещи? С това е в състояние да направи желания брой повторения. Например, ако сте закупили сгъваема гири в 14килограма, после минималното тегло (около пет килограма) и се опитайте да правите упражненията. Ако е абсолютно лесно, не гира по-тежък.

За самите начинаещи (гимнастика кръшкач всички седи в офиса и у дома пред компютъра време):

  1. Започнете с една тренировка "7 минути". Направи го 2-3 пъти подред всеки (!) Day. По това време, купуват дъмбел / щанга и бар за набирания.
  2. От втората седмица започва да се включат в програмата ни за мъже у дома тренировки.

Програмата за обучение за една седмица у дома за мъже

Кликнете върху името на упражняване или снимката и ще видите подробно описание на упражнението.

Загряване преди тренировка