Признаци за сватби от месец и ден от седмицата

Един от най-важните, скъпи и важните дни в живота на всяко човешко същество - това е деня на сватбата тържество. Всяка булка иска да бъде най-красивите и щастливи, и поради тази причина понякога много притеснен, защото на различен подход и суеверни неща, които и до днес са в ежедневието. Заради лошото често наскоро отсечени булката, за да се приведе до припадък, поради страх от това нищо лошо.В крайна сметка, само просто е направил грешка и да има за дълго време, за да плати за нея благополучие в семейния живот. Според знаците, сватба месец и ден от седмицата силно влияние върху бъдещия живот на младите.

Сватба в марка юли

Но странно, много младоженци просто забравят, че най-важното е вярно, избран месец и дата за празнуване. Често това зависи от тях, как двойката ще се радваме един до друг, на богатите, ако те са очаквали живот или пълен с тревога и чувства.

народни предзнаменованияПо отношение на народната воля да триумфира по месец, тук всички са много точни. Предвиждане на една и съща за всяка двойка, независимо от това, когато мъжът и жената са родени. Всяка двойка може да се реши как да се избере датата на предстоящото честване: фокусиране върху климата и времето, знаци или лични вкусове.

Вижте също китайски повишиха в къщата - знаците

Сватба в марка юли

В делнични дни

Трябва да се помни, че по-рано е имало няколко дни, че честването просто не е прието да празнуват.

  • Понеделник означава богатство.
  • Вторник - добро здраве.
  • Сряда обеща късмет във всичките си начинания.
  • Четвъртък обеща силна загуба.
  • Петък - честа смърт заобиколен.
  • Неделя - не най-хубавия ден.

знаци астролози

Ако двойката смята астрологическите моменти от сватбата, в продължение на месеци те могат просто да се изчисли най-добрата дата за честването, като използва собствените си рождени дати.

В допълнение, като астрологически календар, това е лесно да се идентифицират месеци, когато Венера ще бъде силен. Тя е тази планета - покровителка на любовта, защото това ще помогне на двойката намери щастието.

реколта знаци

Сватба в марка юли

Вижте също признаци: сърбеж по дясното око