Преглед на сух шампоан

Шампоан за суха коса преглед
Преглед на сухи шампоани. Какво е сух шампоан да избера?

Това е моят втори сух шампоан Батист. И сега мога да кажа, че това е глупост.

Не мога да разбера защо толкова много любов за него. Косата ми не е първият свежест (на втория ден след къпане), този сух шампоан не се превърне в мамино детенце. Той дори изглежда, че те стават още по-мръсен. Спомням си, че веднъж седна и зашити директно физически чувствах косата бавно се превърне в сополи. Не е освежаващо, няма нищо по себе си, не абсорбира и ме натъжава най-малко. Wombat солидарност. Там се съгласите с мен? Съветва подходящ сух шампоан, цената на което ще зарадва дори и най-незначителния измамник?- От Sunsilk има добра сух шампоан. Само тук, където да го купя.

- Подобно на Syoss, наистина прави по-чиста коса, с продължителност 10 пъти и струва само 300 рубли.

- Но това се случва, за да си купи сух шампоан батиста, благодаря ви.

Веднъж, в случай на авария, трябваше да бъде използван като сух шампоан у дома бебешка пудра, а резултатът не е лош. Човек се чувства, че на прах коса, но няма дискомфорт. Основното нещо е да се постави правилно.

- Един добър сух шампоан Lush, цената е само за супер богатите (600-700r) косата ми все още беше до раменете, достатъчно за почти една година на ползване! (Достатъчно икономичен).

- Много стиснат измамник може само да зарадва брашното. Да си купя American Crew и доволен - много малка консумация и по-добър резултат.

- И стандарти I, както и сух шампоан Cieza, Proff и shvartskompf с Клаудия Шифър. Единствената разлика е в цената, а някои миризма е отвратително с мен.

- Аз също не ми харесва изобщо, но аз все още много придирчиви миризма на сух шампоан. Ние Вела ми хареса, защото все още води до поставяне остър мирис и е много лесно да изсъхне шампоан, но това е скъпо, да. В Орифлейм стана сух шампоан наистина лошо (тя трябва да бъде много време), Kloran Аз също не ми хареса (въпреки че мирише повече или по-малко), един от приятелите ми използва Avon, но аз не съм пробвал. В един момент осъзнах, че косата ми започва да падне, когато аз използвам сух шампоан и аз съм обвързан с тях.

- Плюс това, много от тях са чували, че този метод работи добре.

Много kayfovo STUDIO - строителни работи на стойност 250 рубли.

- Ако сух шампоан батиста не харесва, Syoss, Kloran и други като тях изобщо страх. Cieza миризливи, плюене и завършва след 1.5 пъти. Kloran брашнеста и още по-осезаемо коса, може всички сухи шампоани не са на себе си? Или бяха някои, че даде желания ефект.

- Lush сухо "без вода", натурални съставки и мирише на лимон, който дава допълнително усещане за свежест.

- Cieza? Отне ми 5 пъти, въпреки факта, че косата точно под раменете й, смърди диво, и ефекта на "относително чиста" главата точно за няколко часа.

- Аз съм в ситуация "от кораба, за да влак с парен локомотив и обратно", вместо сух шампоан на прах се използва за оформяне на няколко пъти, сега те са почти всички модели на вала. Но, както на сухо шампоан, това не е добре за кожата на главата.

- Да, козметичната индустрия е просто да печели, картофено нишесте и прах от 700 или 1000 рубла продажба. В спрей форма, както и с приятна миризма, разбира се, че е удобно, но за тази цена?

- И аз не съм съгласен с изтеглянето, аз използвам този шампоан само за тъмна коса. Може би това е в самата структура на косъма, имам тънък и прав, и шампоан напълно изпълнява задълженията си, както и да даде добър обем корен.

- Един добър сух шампоан от Cieza да работят. За мен лично, той се приближи и аз съм щастлива. Опитайте.

- Сух шампоан, който е най-добре за мен? Опитах твърдите Kallos. Мирише и zdorovsky ефект! Тя освежава косата и добавя обем. цена200-250 стр. Като цяло, в супер спешни случаи, използвам канела, точно това, което ви трябва за брюнетки!

- Много злоупотреба belobolgarsky сух шампоан (или Belita Витекс - не мога да си спомня), но бях доста доволен от него, и влиянието на цените и малко по-висока шоколад "Roshen". Може би не всеки знае как да се използва сух шампоан? Основното нещо - разклаща добре преди употреба и добре гребен косата след това, особено ако те са тъмни.

- Имам къса коса и първото нещо, което "остаряването" поразително на слепоочията. Понякога просто щедри минувачи там четка с прозрачна пудра Essence, и то не е по-лошо, отколкото да работи. Отърви се от първите признаци, че не само се измиват главата - най-много него.

- Прах за Blondet работи на 100. Усеща прах върху косата, но не прекалено гаден миризма от талк, изглежда правила предоставя добър обем и провеждане стайлинг по-добре от който и да е лак.

- Да, страхотен шампоан, аз отидох перфектно.

- Даване на супер сух шампоан! Vypryskala всичко, което беше, косата ми, дори и най-тъжният спасени, дори не бяло и мирише хубаво! Купих в обикновените супермаркети Нашите.

- И не ми хареса, това е първият ми сух шампоан, това е достатъчно само до 7, и кога да се прилага - кашляше пушач с опита.

- А какво да кажем матрицата кажа, той със сигурност е скъпо, но може да го наистина си заслужава?

- Това е любимата ми, идеален ми и свежест и придава обем. Други, за съжаление, не мога да те съветват да не ми харесва.

- На мен ми хареса, струва някъде 150-180 рубли.

- Аз не знам, аз направих всичко както описах, но всеки още по-различно.

- Моят любим от Sephora.

- Опитах прехвалените Батист сухи шампоани и Imeeo Kloran, това не е подходящ за главата ми.

- Твърде сух шампоан Батист не е щастлив. Главата ми всеки ден. Къпане реши вместо да го използва на втория ден. И все пак искаше да се измие главата си.

- Имам точно същата ситуация беше с шампоана Kerastase! Миризмата на това, разбира се, беше красива, но чувствата и външния вид на сух шампоан главата ми като че ли е по-лошо.

- Бебе на прах под формата на сух шампоан за мазна коса у дома няколко неочакван ефект дава хладно сива коса.

- Имам сух шампоан Батист напълно различна ситуация, използва този сух шампоан за около една година. 6 мехурчета точно изразходвани. Аз съм блондинка и косата ми беше много добър: крие regrown корени направени корен обем. Всички сухи шампоани Sos и Dove не работят, те са изчезнали едно впръскване, а след това се лееха от устата пулверизатора някои неразбираеми течност. Същото беше и със сух шампоан Оси. Но след като Батист приключи, а аз трябваше да се използва бебешка пудра, това е тлъстина, разбира се, се елиминира, но не създава подреждане ефект.

- I SOS 200 стр. напълно удовлетворени, липсва някъде в 1,5 -2 месеца, но наистина рядко се използва 1-2 пъти седмично.

- Моите чувства на сух шампоан от тези, които са се опитали: Cieza - калай, завършва бързо, дълга до раменете коса. Даването на повече или по-малко краищата твърде бързо (всички те са, ако на нишките, а не само на главата си). Бърза помощ миризмата им ме уби - за да отворите прозореца, астма момче веднага избяга, аз вече бях в белите дробове стават лепкави. Използвайте го в една голяма спалня, а не в малка вана, но аз почти се задави! Батист Original най-добре, добре, имат различни миризми, не е много миризливо, но с тъмна коса фиг vycheshesh като плака. Той изпълнява своята функция перфектно - косата ми е тънка и без обем се увеличава от корените и. Това е срамота, че стои на 200 по-скъпо, но все пак не са си купили вкус за тъмна коса, но това е една опция, ако не искате да се притеснявате за бял прах в косите си. Въпреки, че се страхувам, че в светли маншети на с манипулирането на косата, всичко това ще падне през деня, тъй като бял шампоана е оставил нападение на якето, трябваше дълго време, за да търка ръцете и се разклаща.

- Твърде хубаво мигла. Имам тази тръба 700 стр достига 2 години. 3. Срокът на годност на тези обезщетения в един ден на, никога с него да не спи (аз съм добро момиче). Разклатете ръцете си, търка, излъскване на корените с пръсти. Повторете три пъти. Има filletovy лак, плюс шампоан от kerastas, използвайте само когато стайлинг - тя дава силата на звука, но и лепила.

- Lee Stafford е много добро. Но бебешка пудра - супер вариант!

- И тъй като за мен и батиста - не е зле. Ако косата ви не е замърсен с нещо, но просто остаряла, а след това ги води към нормалния изглед. И тогава можете да сложите.

Разбира се, ефектът не е същото като от настоящото измиване, добре, така че на сух шампоан и счита крайна мярка.

- Сух шампоан от Cieza - изсъхне, косата е много трудно, няма обем, почти никакъв ефект върху праховото покритие е слаб, няма почти никакво миризма.

Сух шампоан Dove - има обем, фиксиране, добре се справят със задачата, а не сухо, който се вижда плаката, миризма.

И тогава, и друг за дълго време не служи.

Брашно - евтини и весел, не обем, миризмата, но е ясно, плака, ако лошо гребена.

- Хвала на сухо шампоан Belita Витекс.

- Ако някой отговаря на Aussie, вземете две!

- Lee Stafford, в Riv Goshe RUB 180 на 50 мл. Взех на акциите, след като двамата за 100. Моят първи и засега единствено, сух шампоан. Моята супер мазна коса се превръща в един пухкав, чист. Тя взе преди година, или дори повече. Аз използвам 1-2 пъти седмично, в периферията на уиски и все още не се изчерпи.

И вие сте добър сух шампоан може да препоръча, вашите коментари, мнения, впечатления?

Хареса. Laykni, да споделят с приятели, да изпращате към страницата си: