Преглед на L'Oreal коса масло (мнения)

Л'Ореал коса масло

С помощта на разнообразие от растителни масла, като праскова или репей - най-старият традиция в грижата за косата, тъй като той е прост и естествен начин.И днес най-престижните марки за козметика за коса (например "Гарние" или "Golden Silk"), продължи да експериментира както с добавянето на масла на съществуващите рецепти на маски и балсами, или с комбинации от различни видове масла.

Легендарният L`Oreal козметична компания - не е изключение. Днес на пазара е представена от два вида масла за коса от L`Oreal:

 • L`Oreal Elseve Извънредно
 • L`Oreal Professionnel Mythic Oil

L`Oreal Elseve Извънредно

Л'Ореал коса масло
Това е - елегантна комбинация от масла. Химически съставки също се появяват в състава, но това е доминиран от натурални масла в шест цвята: лайка, лотос, роза, лен, маргаритка, диадема.

Всички тези масла са с висока способност за проникване. укрепване и подхранване на косата отвътре, освен всеки поотделно има своите специфични свойства:

 • Масло от лайка придава на косата естествен блясък и ги омекотява;
 • Lotus - предпазва от негативното въздействие на околната среда;
 • Розово масло и ленено семе - активно подхранват косата;
 • Tiare цвете овлажнява;
 • Цвете маргаритка насърчава регенерация.

Как да кандидатствате извънредно масло Loreal

Извънредно масло от L`Oreal подходящ абсолютно за всички типове коса, и неговата универсална формула предлага много приложения:

 • Това масло може да се прилага както за суха коса преди измиване на главата, и веднага след това - на мокро.
 • Л'Ореал коса масло
  Тя може да се прилага преди полагането. за защита срещу негативните ефекти от термичната сушилня, маша. машата. както и допълнителен стил инструмент за изглаждане на косата, което ги прави по-лесно управляеми.
 • Като начин за борба с разцепени крайща, можете да смажете краищата на косата само.
 • Можете да кандидатствате маслото по цялата дължина и се оставя за известно време като маска.
 • Използването на невероятният масла също да помогне да се справят с вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи, топлина, студ и твърда вода.


Това означава, обаче, и се състои от масло, не се придържаме коса, има сравнително лека текстура.

Тези, които се страхуват, че маслото от косата ви ще изглежда мазна, може да е препоръчително да се използва масло не от корените и от около косата средата на дължина.

Преди подаване на заявлението - не забравяйте да намажете малко количество в дланите. По този начин тя се затопля, което го прави по-голяма гъвкавост и е в състояние да проникне в структурата на косъма, а не само да се намажете повърхността.

Извънредно масло от L`Oreal представени във флакон с дозатора 100 мл. От една страна, използването на масло на средна коса е достатъчно чист само две докосвания на дозатора.

Потреблението на петрол е много икономичен, което го прави струва - около 350 рубли - абсолютно оправдани.

L`Oreal Professionnel Mythic Oil

Тази линия включва два продукта: питателна масло Mythic Oil, а отделно и питателна масло за боядисана коса Mythic Oil Rich Oil.

Л'Ореал коса масло
Хранителна масло MythicOil съдържа масло от гроздови семена и масло от авокадо.

Този инструмент, който е подходящ за всички типове коса, предназначени да подхранват, овлажняват, освежават косата, тя също така улеснява монтирането и разресването.

Препоръчва се за употреба върху влажна коса, равномерно разпределение на малко количество през косата.

За тежки излагане масло, можете да го оставите за момент, и едва след това да пристъпи към инсталирането на сушене.

Л'Ореал коса масло
Масло Mythic Oil Rich Oil помага да се направи суха боядисана коса повече копринена мекота.

Състои се от арганово масло, оризови трици - тези компоненти са повредени гладка коса кутикула.

Маслото се препоръчва да се прилага върху влажна коса, използвайки голям четка. ръми маслото върху дланта на нея държи четката и четката - гладки движения през косата си.

Така че този инструмент ще се прилага за цялата дължина на косата, но много чист с тънък слой.

Можете да добавите и маслото и да го прилага пряко във багрене - това ще подхрани витамини за коса, а дори и да допринася за равномерното разпределение на цвета.

Преглед на L'Oréal масла

Отзиви за масло за коса L'Oreal L'Oreal и Елс Profeshenl - предимно положителни. Индивидът получава възторжени отзиви изискан ориенталски аромат на средствата, така и много икономичен курс.

С продължителна употреба, много бележка не е само козметичен, но терапевтичен ефект на масла. Все пак трябва да се отбележи, че това е възможно само с умерена употреба - веднъж или два пъти седмично, не повече.

С честото използване на масло, дори само по върховете, може би значително влошаване на състоянието им, обратния резултат - скучни, суха, чуплива.

Разумно използвани - коса възстановено.

Също така, не препоръчваме използването на масло Mythic Oil след инсталацията (т.е. не мокра коса) и собствениците на мазна коса - да избягват прилагането на петрола на корените на косата.

масло за коса от L`Oreal- богата на естествени съставки и витамини, икономичен и ефикасен в борбата срещу суха, скучна и повреден продукт за грижа за косата.

Когато се използва правилно, тя може да покаже не само елегантен външен вид - красота, но и стабилен терапевтичен ефект.