Получаване след датата gve

Кой може да GVE?

Държавен изпит изпита може вместо това да мине, ако искат:

  • деца с увреждания;
  • ученици със специални образователни заведения от затворен тип;
  • тези, които получават образование в затвора;
  • възпитаници на училищата на Крим.

GVE вместо да премине на един изпит, и онези, които са усвоили пълния училищния курс, когато той получи средно професионално образование.В GVE различен от изпита?

GVE по-лесно. Така например, изследване GVE математика въплъщение на се състои от 10 задачи с различна сложност. Студентите могат да изберат форма изпит работа български език (или писане на експозицията с творческа задача) - и в деня на изследване запознае с композиции от теми и представяне материал.GVE оценява чрез система от пет точки. Всяка работа се проверява от двама експерти, независимо.

Как да отида в колеж, след преминаване GVE?

Изборът на 11-ти клас изпит GVE вместо това, не забравяйте, че резултатите не се броят като вход към университетите. Но средно образование се счита за получено и от правото да влизат университет е - само приемните изпити ще трябва да премине поотделно (гимназията ще проведе своя собствена).

Приемните изпити за университета провежда свой собствен, тя може да се окаже по-лесно, отколкото на изпита, както и много по-трудно. Но във всеки случай - във всеки от избраните университети ще трябва да ги вземе отделно. Това е малко вероятно, че ще бъде по-лек от правото на избор на изпита.

Преглед на текст: