Polistoun - изкуствен камък в дома - базирани бизнес идеи 2019

През ХХ век, човечеството е направил химически революция, която променя завинаги начина, по който хората у дома. Ние говорим за пластмаси и пластмаси. С появата им, ние сме забравили какво мрамор, естествена дървесина, хромиран метал. Това ли е лошо? Не. Те са на разположение на широката общественост най-различни теми и ежедневния комфорт. Освен това, с появата на базирани бизнес възможност дома.С помощта на някои от съществено значение, акрил, полиуретан и други пластмасови смоли чрез прости манипулации, на разположение у дома, хората са се научили да имитират камък и производство предмети "Каменни", буквално, на коляното. Без да докосвате камъните.

Има много различни технологии и техники на производство. Най-популярният и модерен материал, наречен Polistoun (Polystone).

Какво е Polistoun (Polystone): присъства технологии и производствени разходи

Polystone - композитен материал, чиито характеристики, подобни на естествен камък, но без последният липсва. Polistoun не се влияе от външни фактори, не страх от високи и ниски температури (и техните разлики), влажност и корозивни химикали. Тя не образува пукнатини и пори. Сила не отстъпва на естествен камък, но се третира като дървен материал.

След като прочетете и crooking пръсти (за надеждността на възприятие), регистрационните всички предимства Polyresin мисля за него, и ако тя е такава, много неща - защо да не започнем с това начало базирани бизнес? На различни сайтове с бизнес идеи. който описва Polistoun и оферта - отидете и да закупите компоненти и правя. Но това не е така. Обяснява.

Polystone, недвижими Polistoun. е търговска марка в Китай, използвайки патент на DuPont (САЩ), като се получава твърдо вещество полимери. Правилното име за своите продукти - акрил твърда повърхност. Polyresin Състав: полимерна смола, алуминиев хидроксид (можете свободно да продават тези неща?), Натрошен камък и други естествени хранителни добавки (тук обикновено огромно поле за маневри) (Какво сайтове не говорят?).

Всички компоненти трябва да бъдат смесени в правилните пропорции и полимеризират в съответствие с всички технологични норми. Резултатът е лист Polistoun.

Вие не можете да си купите готова смес Polyresin - нито в производството, нито в магазина. Нито цената на килограм. обем Никога. Това не е в природата. Навсякъде само се продават готови продукти твърдяло Polyresin (добре ще се справиш и да предлагат своята продукция).

Защо така? Когато се заблуди? Hobiz.ru казва! Тъй като никой друг, освен на китайските производители не знаят как да се направи реална Polistoun. Polystone и фразата се чете от англичаните като полимерни камък - всяко съставно формоване с добавянето на минерали и скъпоценни камъни започна да се обадя Polyresin. Сега полимер порцелан, гранит или мрамор, наречена Polyresin."Liquid" изкуствен камък: мрамор, гранит, малахит

Тъй като всички нас "Разходката" с Polyresin сигнално като цяло за полимер скали. Защо ние го наричаме течност или дори ляти (шприцоване)? Тъй като в първичното състояние те са течни (гел) тегло се излива във формата на готови изделия. Форми на латекс, полиуретан, или пластмаса.

За информация как да правят бизнес във формата и ние говорихме за тях в тази статия. Мазилка. Но те също така са подходящи за изкуствен мрамор, порцелан и гранит.

Схема на производството на гласове камък:

  • Подготовка полимерна смес с пълнител. Основа - полимерната смола. В гипс, мрамор брашно (microcalcite) може да се използва като пълнител, кварцов пясък, мрамор или гранит отломки и други материали. В зависимост от пълнежа могат да имитират естествен мрамор, яспис, гранит, малахит, оникс и др За всеки трябва им пълнител част (средно 50-60% смола и 40-50% пълнител). Всичко се смесват напълно. Можете също така да добавите оцветяване пигмент, за да създадете prokraski цялата маса на продукта. Защо имаме нужда от попълване? Полимер без пълнител е много крехка и се изпълва с неговото качество. Така че, с характеристиките на продукта са получени microcalcite като мрамор.
  • Готовата смес се добавя втвърдител (полимеризатора) - стирен. Внимание! Веществото е силно токсичен, е необходимо да се работи в добре проветриво място и при използване на лични предпазни средства - очила, защитен костюм, респиратор. Съотношение - около 5% от теглото на сместа.
  • Полученият разтвор на тънка струя, излива се във форми на крайния продукт. Това е да се гарантира, че въздухът не се получи в много продукти и нямаше мехурчета и кухини. Ако използвате форма с много малки части, трябва да се прилага вакуумна камера. В противен случай, сместа "Shed" дреболия. Или вибрационна маса.
  • След втвърдени, продуктът се екстрахира от матрицата се подложи крайната обработка и полиране (ако е необходимо) и се оцветяват (както се изисква).

Ако имате CNC фреза, след това можете да се опрости процеса: изсипете продукта в оригиналния им вид, както и малки части, комплекс 3D и да извършват други CNC-машина.

Можете също така да се прилага технологията с използването на обвивката на гел. Специално полимерен състав, който се обработва от матрицата. Оцветяване заявка подобрява продуктовите спецификации, като външният слой на продукта ще бъде излекувана Оцветяване. Следователно, качеството на основната смес може да бъде намалена (т.е. цената ще бъде много по-евтино).

Какъв вид смола се използва? Вие трябва да изберете един от тези, които се продават във вашия град. Най-просто и ясно за вас. Общо име - леене смоли за производство на сувенири продукти и изкуствен камък. Те също могат да купуват пълнители, втвърдители и цветни пигменти.

Какво може да се направи от изкуствен камък

Тъй като продуктите производствени технологии от изкуствен камък е съвсем проста и е достъпна за всеки, и на ограничения на производството там. Постоянно има нови форми и възможности за това производство.

  • Кухненски мивки и вани,
  • Плотове и мебели,
  • Декор за фасади и интериори,
  • Малки домакински прибори,
  • Градински мебели, фигури и скулптури,
  • Сувенири.

Списъкът не е пълен. Вашият собствен списък, трябва да създадете своя собствена. Във всеки случай, ако искате да опитате бизнес в производството на изкуствен камък - тогава трябва да се опитаме да инвестират минимален. Ако не успеете, ще загубите само собствения си път.

Цената на готовите продукти, направени от изкуствен камък от $ 5 на 1 m², а крайната цена за потребителя - от 30 долара на квадратен метър. Това означава, че 125% надценка.

Особено за hobiz.ru