Покривка бегач, какво е то, 1000, Secrets

Покривка за маса с необичайна форма, песен, бегач, или на второ място все по-популярно. Той се използва като декоративен елемент самостоятелно или заедно с конвенционален кърпа.На мястото на традиционните покривки дойде т.нар покривки, пътеки, покривки, записи или пътеки. Така наречената лента от плат, пълната дължина на масата (често с надвес), но доста тесен.

Какво е най-бегач

Покривка бегач да украсите своя собствена маса. Също така, той може да се разпростре върху основната маса кърпа - в центъра, по диагонал или кръст. Така че е по-добре да цветни покривки контрастират.

Покривки писти са изработени от същите материали като конвенционалните кърпи. Използвайте ги по различни начини, няма строги правила.

Бегачите може да бъде легло директно на масата без покривка. В този случай, да масата трябва да бъде кърпа или подложка съгласно всяка плака. Тези индивидуални салфетки се поставят съдове, изложени инструменти и т.н. По този начин, работният плот е защитена: на пистата имат общ ястия, но на podtarelnikah - индивид.Какво е най-бегач

Често помощни карти, се поставя в центъра на масата на покривка за маса - в този случай, пътят трябва да е с различен цвят от главния покривката. На пистата се поставя ястия с общи съдове и вази с цветя и плодове. Бегачите в този случай функция като декорация на маса и защита на покривката.

Друг вариант - няколко песни, кокошки през масата - един път да се двама участници празник, седнали един срещу друг.

Пътеки също използвани за визуално корекция на масата на пропорции. Postelennuyu през дългата маса, на пистата ще направи визуално по-кратко, то ще изглежда, че хората, които седят от двете страни са по-близо един до друг.

Какво е най-бегач

Икономичен домакиня знае, че бели покривки може да се счита непоправимо повредени, ако имат най-малко един neotstiryvayuscheesya място. Но покривка песен може да спаси положението, когато коварните скрий място. За специални случаи по-добре да снасят нова покривка за маса, и за приятелски събирания перфектно служат старите, украсена с елегантна песен.

Може също да харесате: